Hvordan downloader, uploade og overføre store filer med FileZilla video -tutorial

Hvordan laver overførsel af store filer, er det et problem, at vi alle mødte før eller senere.

Alle kendte metoder: ODC, DC ++, stærk-DC bitorrent, lime wire, uTorrent er nogle programmer, der delvist kan overføre visse filer og kun download.

Vi ønsker et program, der kan overføre filer til at overføre filer i begge retninger og uploade og downloade.

Dette program er FileZilla klient, hvilket naturligvis ikke er den eneste software ftp (File Transfer Protocol), men det er gratis (free) og meget stærk.

Den følgende video tutorial om FileZilla er en del af en serie af to video tutorials om hvordan man gør filoverførsel i FTP første del introducerede FileZilla server og denne tutorial viser installation og brug FileZilla klient program, der overfører filer, så downloade samt upload.

For en bedre forståelse af denne video tutorial om at overføre filer, vi anbefaler du ser den første del (FileZilla server).

af Cristian Cismaru

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)


[medie-id = 22 bredde = 468 højde = 380]


Relaterede Tutorials


Kommentarer

 1. silver691 sagde han

  gudskelov, jeg fandt dig KRISTUS, fordi du ærligt talt er meget hjælpsom ... og jeg vil fortælle mine venner om dig og alt dit arbejde..LOVREGLER. nu tror jeg, jeg ville have tusindvis af spørgsmål til dig om mange..men du kunne slet ikke resonere med mig, så jeg vil se, hvordan jeg gør det. Jo mere jeg gnaver på noget, som jeg synes er simpelt, men jeg forstår det ikke rigtigt ... "torrents" er logget ind et par og jeg downloader stadig, men jeg uploader ikke meget, og derfor har jeg ikke det rigtige forhold, jeg respekterer reglen med frøet [jeg mener, jeg bryr mig så meget som muligt om frøet], men det er stadig et lille forhold. vær venlig at lave en tutorial med dette problem, eller hvis du har en, så lad mig det vide på en eller anden måde. Jeg ved ikke, jeg giver dig rodadressen, hvis du vil ... tak igen ... OG TILFELDELSER TIL ALT, DU GØR ...

 2. adrian sagde han

  cristi zimi og mig, hvordan kommer mit ip-format, som jeg sender til nogen, der kan komme ind på min ftp-side for at downloade noget? nøjagtigt som du forklarede i den første tutorial, fx: ……ftp: //[e-mail beskyttet]

 3. adrian sagde han

  Jeg forstår ikke, hvordan du sidder nu slette mapper eller musikprogram der FileZilla spilserver lige fra bunden og toppen?

 4. adrian sagde han

  Må Cristi ved virkelig ikke, hvad de skal gøre det ærligt første gang jeg installerede fileziila game server, som du viste i tutorial.a to filezila jeg installeret og jeg sætter den samme IP klient af mine og gå kalde nogen forsøgte at oprette forbindelse og går , en ting jeg gerne vil vide, der ønsker at trække fra mig, og han skal have samlet installeret FileZilla klient eller Commander? og en anden ting jeg internetu routeren explicami hvordan man gør den anden til den person til at forbinde med offentligheden han type ekstern Meuse eller jeg skulle jeg oprette forbindelse til det? temmelig bedes ajutama og mig?

 5. ionut sagde han

  salut.poti at fortælle mig, hvad program du bruger til at vise pile. og incojori noget culoare.mersi

 6. Viorel sagde han

  Cristi fortælle mig nogle cv.am installere FileZilla server og klient FileZilla og hvis du ønsker at få FileZilla klient conecteaza.ai ikke sagt ikke går Internet netværk, routeren og jeg har noget og ikke ved, hvordan den konfigureres .pot hjælpe mig og mig? jeg er ikke så .habar.

 7. Adrian sagde han

  @Viorel: venlige tutorial om hvordan setup og konfigurere en router er på forsiden (hjemmeside) af webstedet! første tutorial på listen, klik på play og se ham stå i spidsen for køen, hvis du ønsker at forstå noget!

 8. radunebunu sagde han

  så jeg har også et spørgsmål .... måske er det ikke ligefrem om emnet ... hvad skal jeg navngive mappen, hvor jeg har et forumemne, så den kan vises på mit websted?

 9. alex sagde han

  hvordan du kan have meget tålmodighed

 10. pcs2 hvordan man bruger

 11. samy sagde han

  io undlader at gøre serveren synlig udefra lan s

  Jeg har en router ASUS WL 520 gc (som ikke anbefale det)

  Jeg gjorde ... ..og DMZ port forwarding aktiveret og nimik nati ... ..ar være portindstillinger trigger, hvor jeg gik ....

  hvordan kan jeg finde hvor jeg er forkert?

 12. samy sagde han

  Jeg klarede æraen med antivirus ……. am kasp 7… ..

 13. Lucian sagde han

  Bravo og tak !! fantastisk til alt, hvad du gør!

 14. Sorin sagde han

  sal! brødre fortælle mig venligst hvorfor ikke billede vises videotutorialelor?

  vo presserende please!

 15. Adrian sagde han

  @Sorin: At du ikke har en flashafspiller !!! Installer din Flash Player esti, du kan finde den ved hjælp af google!

 16. aby sagde han

  Hej, den dynamiske IP 1 hvordan vi kommer videre?
  2 Hvad kan vi gøre ved at en metode svarende til FTP-serveren markør for at ændre gmail acontu særligt hurtig adgang til at rummet 7GB, kan vi laste og losse rabat squeezer?
  Det ville være noget

 17. aby sagde han

  Man kan ikke engang svare mig et spørgsmål?

 18. Adrian sagde han

  @aby: Jeg har dynamisk ip ... Jeg overfører ikke filer meget ofte, men når jeg gør det, er det ikke svært for mig at se på, hvad ip jeg har, og når jeg er dynamisk automatisk, har jeg ikke ip fra 2 dage siden ... Jeg ser på ip og- Jeg giver det til den person, der ønsker at forbinde min ip ftp: // bruger:[e-mail beskyttet]var det synkronisere med gmail-konto, kan du ikke, du er klar over det er ikke en sikker server https websted hostig gratis !!!

 19. Adrian sagde han

  @aby: Svaret er haft og er stadig i teksten over tutorial, tutorial og kommentarer til denne tutorial, det er ikke du svarede nej, hvis du havde læst kommentarerne at se, at der er mennesker, der har dynamisk IP og hvad svar de modtog !!!

 20. Chrysk2 sagde han

  Hej i stedet for min Ip kunne jeg ikke placere et websted, jeg har for eksempel business-on-net.info ... men jeg ved ikke, hvordan man overfører fil på det ...

 21. bntnmarian sagde han

  TAK !!! jeg endelig forstod, hvordan det fungerer, og jeg FTP-sted og klient lande og rabdatori.MERCI .Er super !!!

 22. Mihai sagde han

  nogen hjælpe mig og mig ..l gjorde alt, som det er i Tutorial..deodata jeg gik og derefter merge..cind ikke genstarter automatisk og starter sporing Filezilla og jeg skriver så forbindelsen: Fejl, Kunne ikke forbinde til serveren
  Forsøger at genoprette forbindelsen i 5 sekunder
  Genoprettelse til server ..

 23. Adrian sagde han

  @Mihai: Se firewall.sa ikke blokeres af sagt ovenfor i andre anmeldelser! En anden gang citestele og derefter sende! Dezaciveaza firewall, hvis du har en af ​​de aktive vinduer, og så er svag og kun blokke andetsteds

 24. Mihai sagde han

  DA beder mig scuze..acum merge..ms mult..dar Jeg har et spørgsmål: den hastighed, hvormed jeg trækker fra den person, med hvem jeg tilslutter og omvendt (det for mig) er lavere end fx ved brug af uTorentul påtænkte overførsel

 25. Adrian sagde han

  @Mihai: Du vil se, at ... det ikke er en regel ... generelt er ftp-overførsel en hurtig overførsel !! hurtigere end P2P ... afhænger nu ...

 26. Mihai sagde han

  men der er grænser et eller andet sted i beregningen. nogle indstillinger? Jeg tjekkede i FileZilla-serveren og generelt Indstillinger plus og i Brugerindstillinger muligheden Ingen grænse for at uploade og downlaod, men jeg tror måske fra et sted i windows eller jeg ved .... endelig hvis nogen ved tak ...

 27. Adrian sagde han

  @Mihai: Fjern hovedet en gang for alle at deauna !!! KAN IKKE HIGH SPEED NET, kan du gøre noget SA AI hastigheder over tilbyder PROVIDERU, DER NOGEN SET MAGIC AT fortæller vokse SPEED NET, al software, der hævder at gøre dette er kun FÅ MARKEDSFØRINGSTILLADELSERNE metoder til at tjene penge, PÅLIDELIGHED OG naivitet af mennesker, kan du begrænse forbindelser betyder, at du kan sætte bEGRÆNSNING kAN iKKE DOWNLOADE hastigheden HØJERE 500KB men hvis PROVIDERU ITI giver nogle båndbredde kan ikke gøre noget SA begrænset pause, gøre noget for at øge din hastighed eller båndbredde!

 28. Mihai sagde han

  Adrian Du forstår ikke mere ... for mig er den eksterne hastighed højere end 1Mb / s, men jeg trækker eller fra mig den person, jeg forbinder med kun 120 kb / s, mens hvis jeg bruger uTorent, går det med 900 kb / s og mere meget går til 1.1 MB / s .. det er det, jeg ville vide, måske er der noget galt andetsteds ..

 29. Adrian sagde han

  @Mihai: Provideru ikke overdrage din hastighed! Det tildeler båndbredde udbyder !! Så hvis du ikke 1Mb betyde, at jo mere du skyder fra overalt! men da 1Mb er, at du kan opnå hurtighed, hurtighed, hvormed du kan downloade, det er alt! Jeg 3M båndbredde, det betyder ikke 3M skyde fra hvor som helst !! Men da begge kan få, det er den grænse, så kan opnå!

 30. Mihai sagde han

  Ja ja, jeg inteles..mersi meget Adrian! Alligevel hjalp ..numai godt!

 31. iohanion sagde han

  super stærk program går glat.
  giver det en god måde at udveksle filer mellem flere personer.
  ikke længere behøver at vente med at søge med uTorrent, SDC etc.
  gøre et godt stykke arbejde f.

 32. Jeg rodet op dårlige og fortælle mig, hvor jeg meget galt:
  -Jeg fulgte begge vejledninger, så trak jeg den første side fra siden, jeg ændrede med notesblok +++ hvad jeg havde brug for, jeg introducerede google meta-verifikationen og jeg troede, jeg overførte den til sin plads på siden, men ... da jeg kom ind han, intet havde ændret sig, dukkede op som før.
  Hvor jeg gør forkert?
  Mange tak, mere!

 33. Gabi sagde han

  explicami og kritisk hej venligst gøre mig, hvordan jeg kunne gå sami FileZilla indstillinger jeg afhængig via WLAN eller oailes som han siger jeg ikke er god ajutama hvis du venligst tak til held, at du gør incontinuare

 34. Gabi sagde han

  hej Cristi ikke stiuu kunne være ja Jeg gjorde alt, som du sagde i tutorial og heller decum ikke finde servaru jeg så både tutorials og instalearea resvarului lam gjorde, som du sagde i tutorial, men fandt servaru hvad der kunne være eller hvad jeg kunne bruge et andet spil server, der er, hvis du kan oprette en jutama venligst

 35. IONEL sagde han

  Hej,
  Tak for tutorials med http://FTP.In Jeg endelig forstod, hvordan merg.Dar ikke ved er IP-forbindelse, der skifter hver gang du logger RDS.Nefiind samme hvad? Jeg finder det altid? Kan nogen hjælpe?

 36. vally sagde han

  Jeg gjorde ftp server. Jeg forsøger KND tusinde æbler i firefox, men ikke min ven. Hvad jeg bn?
  Tak!

 37. Catalin sagde han

  Hej! Jeg lavede også en ftp-server med xxamp filezilla og desværre kan jeg kun bruge den i LAN-netværket (derhjemme mellem 2 pc-uti) via en trådløs router, men fra internettet kan jeg ikke få adgang. du sagde noget under vejledningen om ikke at bruge trådløs ... ip på terminalerne er altid den samme, og så vidt jeg ved, tildeler routeren det til mig, men jeg så, at routeren også har en ip i det ... hvad skal der gøres? vær venlig i det mindste at give mig en henvisning til en anden tutorial ... hvor jeg skal præcisere.
  d-link router er en dir300

 38. Catalin sagde han

  parat! Jeg fandt ... det var fra routerindstillingen i portvideresendelsen ...

 39. vali sagde han

  Jeg fulgte ovenstående trin tutorial og giver mig en fejl Connection Forsøg mislykkedes med "ECONNREFUSED - tilslutning afvises af server", forsøger næste adresse.
  fra, hvad der er venligst forklare mig noget af det goes'm nyt på dette område http://ftp…..va tak

  • Adrian sagde han

   Jeg fulgte ovenstående trin tutorial og giver mig en fejl Connection Forsøg mislykkedes med "ECONNREFUSED - tilslutning afvises af server", forsøger næste adresse.
   fra, hvad der er venligst forklare mig noget af det goes'm nyt på dette område http://ftp…tak ..va  

   mest sandsynligt din firewall blokerer FTP-server eller en router, og du vil sandsynligvis nødt til at gøre forwording havn til havn, hvorigennem forlader ftp server. Stop firewall eller router, hvis du forwording havn til havn ftp server.

 40. Robert sagde han

  Hej Cristi, ms meget for tutorial hjalp mig meget, for jeg vidste ikke en anden måde at forcere nogle mapper på min hjemmeside, og ms for din tålmodighed og for tutorial og fortsæt det gode arbejde, bft

 41. tibyarad sagde han

  Cristi Mersy præsentation.
  Jeg lykønsker dig for din tålmodighed og din passion for computere

 42. dan sagde han

  Hej,

  Jeg har et problem med FileZilla, WinSCP eller, mere præcist kan ikke give for at uploade filer til en hjemmeside, uanset hvad prog.ftp brug. (FileZilla, Total Commander, WinSCP, XAMPP)
  Jeg nævne, at jeg har en stor nok hastighed til at downloade og uploade. (Download: 14, 61 mbps) og (upload: 15, 11 mbps)
  Problemet er, at jeg kan give til at uploade filer til en hjemmeside.
  Sagen er: Jeg kan downloade filer i høj hastighed, og når jeg sætter dem tilbage (upload) fungerer det ikke. afbrydelse af filezilla. og filer bliver "korrupte"
  Jeg ved ikke, hvad der er med det ...
  Fortæl mig noget.
  Tak.

 43. Marian sagde han

  Cristi,
  Jeg fulgte vejledningen i tutorial, men forbindelsen giver mig fejlen "Permission denied 530".
  Det er årsagen?

  • Marian sagde han

   Marian:
   Cristi,
   Jeg fulgte vejledningen i tutorial, men forbindelsen giver mig fejlen "Permission denied 530".
   Det er årsagen?
   I Romtelecom nettet.

 44. Alexandru Lazar sagde han

  Hej Jeg har et spørgsmål, jeg har lidt mere delikat problem måske du kunne hjælpe mig med nogle råd. Jeg 3 computere i netværk til en router msi og så er alle de valgte leverandør rds, og hvilke indstillinger skal jeg gøre, så jeg kan komme ud af min router derhjemme, og jeg tilslutter fra arbejdet på det, vi Seru I, men jeg arbejder stadig router.

 45. Florentine sagde han

  En tutorial om Smart ftp mens?

 46. Cosmin sagde han

  Hej og jeg vil gerne vide, hvordan er det at ikke vise adgangskode, når jeg udskrevet mit site jeg sætte nogle mel, men du er nødt til at konfigurere html downloud til mig og fortælle mig, eller nogen -I viser en tutorial

 47. Madalin sagde han

  Hej.
  Hvad hedder det værktøj, som du "tegnede" disse pile omkring det 9. minut? Tak skal du have.

 48. sawbis74 sagde han

  Jeg har et lille stort problem ... Jeg er lidt i starten, og jeg følger alle de detaljer, du har kommunikeret i vejledningerne, hvilket er meget nyttigt, fordi jeg vil lave en meget god blok og derefter promovere den så godt som muligt. først har jeg brug for din hjælp. Jeg har mozzila og explorer. I tutorial om ftp: // bruger:[e-mail beskyttet]/ det ser ud til at det fungerer perfekt. Jeg forsøgte ikke at vide, hvor mange gange på mozzila men også på explorer, og det virker ikke .. han fortæller mig, at jeg ikke kunne finde serveren ... fejl ... så jeg forsvarer mig ikke som dig..Jeg vil nævne det Jeg fik ip fra google .. 'min ip;' og det virker ikke ... hvad skal jeg gøre, så jeg kan fortsætte med at følge det andet indhold. Mange tak

 49. niki sagde han

  Cristi al agtelse og respekt ptr tutorials filezila server og klient, og ikke kun nævne, at de aldrig har brugt før, og jeg formåede at gøre en server, hjælper tino meget eksplicit og så videre

 50. Basilikum sagde han

  FileZilla har autoresume funktion?
  Men opstart funktion?
  Hvis ikke, kan du fortælle mig et program, der har disse to funktioner?

Sig din mening

*