Sådan får du en e-mail på gmail video tutorial

Opret en e-mail-adresse til nogen ikke længere et problem, men jeg besluttede at gøre denne video tutorial video, når jeg bemærket, at min konto på yahoo er meget begrænset.

Hvorfor siger jeg det? Fordi pladsen på yahoo ikke kan overstige 200 Mb, mens den er på gmail, er den næsten 7 Giga, og bortset fra den på yahoo messenger kan du ikke sende store filer, mens google talk (google chatprogram) tillader afsendelse af filer uden SIZE LIMITS. VIDUNDERLIG……

Dette chatprogram, google talk, har også et svagt punkt, nemlig at det ikke kan bruges som en videochat, dvs. det har ikke mulighed for at bruge et webcam, SIN… ..

Lad os se den næste video tutorial, der viser i detaljer oprettelsen af ​​e-mail-konto gmail chat og installationsprogrammet fra Google, der kaldes Google Talk

af Cristian Cismaru

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)Relaterede Tutorials


Kommentarer

 1. Ovidiu sagde han

  teresant.am og jeg virkelig i nogle problemer og har brug for Iara computeru Windows® men nam cd.ovi_nicu

 2. Enache Dorel sagde han

  så fortæl, hvordan du opretter en imeil

 3. Enache Dorel sagde han

  stærk

 4. Preda Mrian sagde han

  Meget hårdt making

 5. Vlad sagde han

  Jeg undlader stadig fejlkode synes at laere og adgangskode og skrive 1000 gange

 6. Adrian sagde han

  Vlad: Fail min fejl kode ser ud til at laere og adgangskode og skrive 1000 gange

  prøve at bruge en anden browser Dane flere detaljer om erroarea får, hvad du skriver i meddelelsen erroare?

 7. Ingen opdager en indstilling, nemlig i yahoo hvis du læse mails og slette den åbner automatisk det næste gmail skal slette den og derefter du klikker, kan du indstille, at yahoo?

 8. Adrian sagde han

  AEA: Ingen opdager en indstilling, nemlig i yahoo hvis du læse mails og slette den åbner automatisk det næste gmail skal slette den og derefter du klikker, kan du indstille, at yahoo?

  Desværre Google Mail kan ikke indstille noget som Yahoo Mail!

 9. ZeroCool sagde han

  Ja det er cool, at jeg bruger gmail til yahoo fyr irriterer mig: det

 10. ionelsava sagde han

  ok

 11. george sagde han

  Jeg forsøgte også at oprette en gmail-adresse, men efter at have udfyldt navn, adgangskode osv. og jeg opretter kontoen, det fortæller mig, at jeg skal bekræfte kontoen, og at jeg skal modtage valideringskoden via sms (på telefonen). og det får mig til at vælge land og skrive telefonnummeret ... men jeg skrev telefonnummeret, og det virker ikke at aktivere kontoen.
  Kan du fortælle mig, hvad kan jeg gøre?
  På forhånd tak.

 12. elena sagde han

  Jeg kan lide det, jeg vågnede om morgenen, og min mor voksede op, fordi hun også har en e-mail ... Jeg har en messenger ... Jeg vil også gerne gøre det, men da jeg så, hvor meget du skal gøre, vil jeg ikke have det mere. Poop !! Elena.

  • Adrian sagde han

   elena: Jeg kan lide mig, og jeg vågnede og min mor dimineatza prale, at hun også e-mail messenger ... Jeg ... Jeg vil gerne gøre min mig selv, men da jeg så, hvor mange skal gøre vreau.va ikke poop! ! Elena.  

   Hvis du bruger Yahoo Messenger, hvis du allerede har en e-mailadresse, bare gå til yahoo.com og logge på din konto.

   Hvis du ikke ved, hvordan du logger ind på din e-mail-konto, skal du klikke her = >> Hvordan er en e-mailadresse og et Yahoo Messenger id

 13. Floryn sagde han

  meget hårdt især med partition 7G

 14. Liviu sagde han

  Godt. Jeg forsøgte at sende et 340Mb stribe af Google Talk og han viste det tager omkring 2 timer !!!!!!! Jeg vil gerne vide, hvad årsagen til det hårde arbejde?

  • Adrian sagde han

   LiviuKære. Jeg forsøgte at sende et 340Mb stribe af Google Talk og han viste det tager omkring 2 timer !!!!!!! Jeg vil gerne vide, hvad årsagen til det hårde arbejde?  

   Prøv skype, som vi har en tutorial om, skriv op i feltet "søg på videotutorial.ro ..." til højre: skype, indtast, og du finder vejledningen. Jeg tog 30 sange fra nogen på 25 sekunder!
   Det er meget godt, når du vil overføre filer!

   Stadig Jeg forstår ikke, hvorfor Marvel lav hastighed overførsel på google talk, skriver et sted, der bør være højere eller skrive et sted du mĺ overførselshastighed og ikke har denne hastighed? hvor så mange påstande?

   Jeg vil foreslå du hurtigt overføre filer via FTP, som vi tutorial som du finder i øverste højre boks, skriv der: enkel og hurtig overførsel af filer via FTP uden begrænsninger, du indtaster og du vil finde den tutorial!

 15. Catalin sagde han

  HVORDAN ændre password på min Gmail-adresse?

 16. Desværre kan jeg forstå, hvis en dialog mellem en adresse Messinger og en anden gmail.

 17. Og jeg troede, jeg Stemt! Det betyder, at stadig ikke ved, hvordan vi kommer videre.

  • Adrian admin sagde han

   ana: Og her troede jeg, jeg Stemt! Det betyder, at stadig ikke ved, hvordan vi kommer videre.  

   Du kan sende mail til enhver e-mail-adresse, til yahoo, hotmail, aol osv ...

 18. Tak til Adrian for respons. Ana

 19. Dobryk29 sagde han

  Han beder mig om sit telefonnummer

 20. Basil Muresanu sagde han

  Hej, jeg er Vasile, og jeg er 40 år. Først begyndte jeg at studere "internet-alfabetet" med din hjælp, jeg lavede en gmail-adresse TAK SMUK

 21. Ana sagde han

  God påske alle!
  Forvent ikke svar i dag, men i dag har jeg tid til at skrive.
  Jeg åbnede en Gmail-konto, og siden da fungerer min pc meget hårdt, den bevæger sig næppe. Det er sandt, at det er ældre end den første generation. Jeg ledte efter en tutorial for at se, hvordan jeg sletter Gmail, men jeg fandt det ikke. Kan nogen guide mig med en adresse, råd ...?
  Mange tak.

 22. Liliana Barsan sagde han

  Hvor god kan jeg fjerne en opdatering fra posten?

 23. stelus sagde han

  Jeg beder dig fortælle mig gendanne mit password mig, hvordan man Gmail med CACI Toet jeg ikke gøre noget ,,,, AM password til et I5500 SAMSUNG KAMERA OG KAN bruges, når VB IKKE budbringeren PLEASE ,,,, ærbødig MA Underviserne og mig, fordi når jeg ønsker at give plads MESSENGER fortæller mig jeg installere noget fra MARKED Please hjælp mig og mig Tak på forhånd

 24. leonard sagde han

  mit problem er: hvordan sletter jeg uønskede kontakter i gmail Tak på forhånd?.

 25. som ct sagde han

  Jeg kan ikke komme ind gmail.com.

  Dc komme på gmail, jeg automatisk gå videre med rumænsk der spørger mig Nej, via telefon. Jeg vil ikke have.
  Præcis hvordan JEG VIL PRÆSENTERER DL. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
  Hvordan kan jeg gøre ??????????????????????????????????

 26. maria bagneanu sagde han

  gmail-adresse

 27. Ghita sagde han

  Jeg på Orange SIM-kort PayPal-konto, som jeg forsøgte at forklare, men jeg var overrasket over allerede åbnet konto nr Hvordan kan jeg finde dem, der åbner konto?

Trackbacks

Sig din mening

*