Som vi vender tilbage til den gamle WhatsApp

Hej venner, dagens tutorial vil vi se, hvordan vi kan skifte tilbage WhatsApp, en hvor jeg havde fanen Kontakter i forgrunden, i programmets brugerflade.

Hvad er forskellen mellem den nye og gamle WhatsApp WhatsApp?

Som jeg sagde i tutorial og om Som vi vender tilbage til den gamle Facebook Messenger uden My Day messaging app tendens er at kopiere berømte snapchat app. Fordi WhatsApp er erhvervet af Facebook, og at Facebook Messenger har allerede lidt ændringer, der bekræfter denne tendens, tur kom WhatsApp program. Den nye grænseflade er nu 3 ting: Samtaler, Status Opkald og finde nogen fanen Kontakter, fane, i fortiden, jeg kunne nemt se WhatsApp kontakter og deres status.
Jeg havde den gamle grænseflade Kontakter faneblad i stedet for fanen Status.

Tab til at bruge den nye grænseflade status WhatsApp?

Denne status fane i den nye grænseflade giver os mulighed for at skrive billeder eller videoer af 45 sekunder vil være offentligt for alle kontakter WhatsApp. Som det sker med snapchat og Facebook Messenger My Day.
Vi kan skrive på billedet, vi kan tilføje klistermærker / emoticons, tekst, før det bogføres offentligt at kontakterne WhatsApp.

Hvor gjorde de nye fane Kontakter WhatsApp?

Nå, har WhatsApp kontakter ikke forsvundet for evigt bare for at se dem, vi er nødt til at give et par haner (vandhaner) i tillæg til adgang til dem. De vises kun, når vi ønsker at starte en ny samtale med en person. Og selv hvis vi gør det, er det ikke viser deres status.

Hvordan gendanner jeg den gamle rod WhatsApp, hvis vi ikke gjorde?

For brugere uden rod, den eneste måde er at afinstallere den aktuelle version af WhatsApp og installere en ældre version af det. Før du downloade og installere den gamle version af WhatsApp, glem ikke at gå til Indstillinger> Sikkerhed> og tjek Ukendte kilder. Denne indstilling gør det muligt at installere apps APK henter fra andre steder end Play Butik.

Hent WhatsApp gamle udgave

Som om vi vender tilbage til den gamle rod WhatsApp?

For dem med root har du brug for en filhåndtering, der ved, hvordan man bruger root (jeg anbefaler ES File Explorer File Manager, du kan finde den gratis i Play Store). Brug af filhåndteringen, som du har givet root-rettigheder til, naviger til "/data/data/com.whatsapp/shared_prefs" og åbn filen "com.whatsapp_preferences.xml"
Søg filen linje status_mode value="1" og sæt det på "1" cu "0". Gem den ændrede fil og derefter lukke og genåbne WhatsApp.

Når det er sagt, vil jeg opfordre dig til at se videoen tutorial til at se præcis, hvordan vi kan skifte tilbage WhatsApp. Kan hjælpe os og vi forstår bemærkningerne afsnit, hvorfor er denne tendens til at kopiere snapchat? Hvis du ønsker at bruge snapchat, installere snapchat! Hvorfor skal producenterne messaging-klienter til at holde min hals, en stilling han havde ikke lyst? Eller hvis de stadig gennemføre det, selv at give brugerne en knap i grænsefladen, for at aktivere denne funktionalitet eller defekt.Relaterede Tutorialsom Adrian

Flamske information og viden, jeg kan lide alt om kunst og dele min viden med stor fornøjelse. De, der giver sig til andre vil miste sig selv, men med fordel, efterlader noget nyttigt stipendiater. Jeg nyder denne rettighed, vil jeg aldrig sige "ved ikke", men "endnu ikke"!

Kommentarer

 1. Sebi sagde han

  Hej. Det fortæller mig, at han ikke allerede, jeg har en Galaxy Android S6 Edge 6.0.1. Hvordan kan jeg løse problemet?

 2. Foca & Mo sagde han

  Hej Adriane, som jeg forstår, købte Facebook Instagram og WhatsApp, og hvordan man skal håndtere Snapcheat-konkurrence, gjorde de noget lignende for at være lige eller stærkere på markedet ... min mening ... Jeg er enig, det ville være dejligt at vælge, om du vil have denne mulighed eller ej 😀

 3. Robert sagde han

  Super Root fase endda gå

 4. Marius sagde han

  Hej Jeg fik linket ovenfor beskrevne komme ind på stedet, men når jeg giver download siden fortæller mig, at der

 5. Marius sagde han

  til sidst kom jeg til at hente den for at se, om det går, hvis du prøver roden som forklaret i Videotutorial
  ms end jeg havde meget at lære fra dit websted
  Jeg ønsker dig en god zii

 6. Andrew sagde han

  Salut! Jeg ved, at min kommentar har intet at gøre med den lærer, men ved ikke, hvor jeg holde udkig, jeg håber her for at finde svaret. Jeg har et spørgsmål, jeg spørger rami 100% uden at gøre noget på din pc, problemet fortsætter for omkring 2 måneders 3 måneder, jeg har det, din pc er nye, køre Windows 10 autoriseret professionel. Jeg forsøgte at sætte en anden antivirus, der mener, at Windows Defender ikke gøre arbejdet, men det begyndte at hænge og blot genstarte løse problemet, at bemærke, at rami at inddrive al genstart figur efter 2 eller 3 dag ligger problemet med rami 100%. Tak meget!

  • Adrian Gudus sagde han

   Giv en scanning med et seriøst antivirusprogram, Kaspersky, Avast. Jeg anbefaler dig at lave en boot scan. Vi har allerede en tutorial om, hvordan du gør dette. Skriv op i søgefeltet øverst til højre "Hvad er offline Devirus (ved opstart), og hvordan vi bruger Windows Defender Offline-værktøj", tryk enter, og du finder vejledningen. Jeg anbefaler, at du også laver en RAM-test. Og om dette emne har vi en tutorial, skriv i søgefeltet "Tjek RAM med Memtest86 (crash-spil, genstart pc, overclock)"

  • ViorelR sagde han

   Efter at have gjort hvad Adrian sagde, lav en vinduesoptimering, rengør Temps.

 7. iris sagde han

  Rodmetoden fungerer ... Men hold ikke ændringen i lang tid .. Der skete noget .. Den næste dag vendte den tilbage til den nye grænseflade ... uden at gøre noget ved det ... nu .. Jeg fjernede markeringen fra den automatiske opdatering for at se, hvad der sker.

 8. intet navn sagde han

  Salut! Smp. iPhone hvad kan der gøres?

 9. iris sagde han

  Jeg kommer tilbage igen med specifikationen om, at metoden ikke fungerer med Root (i det mindste for mig,) Jeg havde den automatiske opdatering ikke markeret, og den vendte stadig tilbage til den nye grænseflade N .. Jeg skal bare prøve den anden mulighed.

 10. Claudia Dragu sagde han

  Hej, kan du installere en gammel version på Windows Phone? Tak!

 11. zocoza sagde han

  Hej, jeg har lyd til de andre tutorials, NEJ til denne. Ved nogen hvorfor? (Jeg har Realtek-driver til windows- windows 7 × 64)

 12. Marius sagde han

  Hej, alt gik ok med at installere den version opført. Men det viste sig snart omkring to uger en meddelelse om, at du er nødt til at gøre opdateringer til den installerede version understøttes ikke længere. Jeg rod.
  Så jeg spørger igen om hjælp, i mellemtiden dukkede senere version, der har den gamle grænseflade?
  På forhånd tak.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.