Sådan omdøber du flere billeder eller filer på én gang i Windows Stifinder - video tutorial

Hej venner, tutorial I dag vil jeg præsentere noget meget simpelt, men yderst nyttig for mange af os, det kommer til at omdøbe flere fotos, film, dokumenter pludselig, har ofte brug for noget for billeder generelt kameraer digitale fotos give nogle nogle mærkelige navne.
Sandsynligvis mange kender denne metode til at ændre navne for flere filer på en gang, indså jeg denne korte tutorial for dem, der er lige begyndt, og ikke gør godt på PC.
I løbet af denne tid spurgte nogle venner mig "hvordan ændrer jeg navnet på flere filer på én gang?" , mange bruger ekstra programmer til dette, selvom det ikke er nødvendigt, vi har alt, hvad vi har brug for i Windows XP, Vista, 7.
For at omdøbe flere filer på én gang skal du bare vælge dem og omdøbe den første fil, de andre omdøbes automatisk, for eksempel kaldes den første fil "til søs", de andre filer kaldes "til søs" (1 ), til søs (2) osv. ”, dvs. at de får det samme navn som det første, men for at kunne differentiere sig fra hinanden vil de også modtage numre, fra 1 til… ..

Og jeg anbefale samme kategori:
Hvordan til at opdage og fjerne alle mapper som Fast Tøm Mappe Finder tom
Duplicate Cleaner, gratis software til at søge og fjerne duplikerede filer

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 500 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.
God fornøjelse!
af Cristian Cismaru

 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Viorel sagde han

  et spædbarn tutorial, skal du gøre et afsnit for begyndere

  • Vlad sagde han

   Viorel:
   et spædbarn tutorial, skal du gøre et afsnit for begyndere

   Du tro, hvad du vil! Cristi'm sikker han er ligeglad, hvad nogle mennesker tror, ​​ligesom du

  • Vlad sagde han

   Viorel:
   et spædbarn tutorial, skal du gøre et afsnit for begyndere

   hvis du tror, ​​det er så hvorfor gjorde næsten 2000 synspunkter?

 2. Sergiu sagde han

  Adrian tog en ferie… .. 🙂

 3. alex008 sagde han

  Jeg forventede at være en tutorial om hvordan du sletter en del af navnet.

  fx Artist _-_ ~ - ~ _-_ Navn og slette sangen og få styr Kunstner-Navn. Så det er interessant, fordi den kinesiske arbejde, hvis du har en masse ægt

  PS gøre venligst en komplet tutorial om Okazii.ro? Som sælger og forklare det hele til dig om de punkter på salg Security Center? Mere venligst.

  • Mary sagde han

   for hvad du vil, er der en applikation: Bulk Rename Utility, det er strålende har savnet mig meget tid og har prøve demonstration

 4. Alex sagde han

  Tryk på F2 lol alle ved, at… at F2 er til omdøbning. Gizzass hvilke tutorials ... skal du gøre for ctrl + c, shift + delete og slå enhver rekord i unødvendige tutorials.

 5. Exorcist sagde han

  Fyre vil ikke forlade, stadig gøre gode tutorials.

 6. En sådan tutorial er allerede lavet: ”https://www.videotutorial.ro/?p=5228 ″
  Du bør igen lægge muligheder for at indsætte HTML-kode, så vi kan poste links pænere.

 7. pc204060 sagde han

  Venter tutorial forskelle mellem systemer og 32 64 lidt efter lidt, tror jeg mellem 32 64 bit og bit eksisterer kun forskel trick og pris.

  • Alex sagde han

   pc204060:
   Venter tutorial forskelle mellem systemer og 32 64 lidt efter lidt, tror jeg mellem 32 64 bit og bit eksisterer kun forskel trick og pris.

   Pai fortalte dig det. Du 32 mellem processoren og RAM linjer, hvor signalet. Hvis du kun bruger bits 32 16 1 og 0 sender linjer samtidigt. Hvis du sætter OS på 64 32 linier anvendes. Disse linier er som motorveje, der rejser oplysninger.
   Processoren har registre (stakke) af 32 64 bits henholdsvis konklusion Sporing håndterer mere information på kortere tid end en 32 resultater herfra og 64-bit programmer.

   Et program 32 bit du kan sætte ind i en stak 64 men ikke omvendt. Et program, der bruges 32 64 ikke bringe nogen ændring.

 8. Cosmin sagde han

  En eller anden måde at betale for tutorials er utilfredse?

 9. Tutorials alle har brug for at blive en superbruger skal først lære det grundlæggende.
  Der er mange, der ikke skelner mellem bit og byte, men arbejder i Photoshop, vi gerne starte direkte med de tunge ting, så vi er romere, vi tager pistolen og gå at jage levende vildsvin og bjørne, ønsker vi ikke at trække i rater, vi tror, ​​det er for trivielt, ikke os, selv om vi var aldrig i jagten.
  Lad hykleri og foodie hjem er brugere, der har brug disse tutorials "trivielle", er du ikke forpligtet til at følge.
  Jeg vil have mere forståelse fra dig, skal vi hjælpe dem, der lige er startet.

  • pc204060 sagde han

   Cristi-admin:
   Tutorials alle har brug for at blive en superbruger skal først lære det grundlæggende.
   Der er mange, der ikke skelner mellem bit og byte, men arbejder i Photoshop, vi gerne starte direkte med de tunge ting, så vi er romere, vi tager pistolen og gå at jage levende vildsvin og bjørne, ønsker vi ikke at trække i rater, vi tror, ​​det er for trivielt, ikke os, selv om vi var aldrig i jagten.
   Lad hykleri og foodie hjem er brugere, der har brug disse tutorials "trivielle", er du ikke forpligtet til at følge.
   Jeg vil have mere forståelse fra dig, skal vi hjælpe dem, der lige er startet.

   Lige hvad jeg tænkte over, hvad jeg mener om de systemer og 32 64 bit, gav jeg syntes, og jeg ikke skyde nogen hjorte.

  • Cristi-admin:
   Tutorials alle har brug for at blive en superbruger skal først lære det grundlæggende.
   Der er mange, der ikke skelner mellem bit og byte, men arbejder i Photoshop, vi gerne starte direkte med de tunge ting, så vi er romere, vi tager pistolen og gå at jage levende vildsvin og bjørne, ønsker vi ikke at trække i rater, vi tror, ​​det er for trivielt, ikke os, selv om vi var aldrig i jagten.
   Lad hykleri og foodie hjem er brugere, der har brug disse tutorials "trivielle", er du ikke forpligtet til at følge.
   Jeg vil have mere forståelse fra dig, skal vi hjælpe dem, der lige er startet.

   Lige du har ret, ingen er født lært.

 10. Adrian sagde han

  Samt at sige

 11. Adrian sagde han

  de *

 12. Vlad sagde han

  Adrian den gør?

 13. Stefan sagde han

  Hej Jeg har et problem! miam installeret ubuntu i dobbelt 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du alligevel gik godt! Men du behøver ikke gå sami jeg tilslutte Addicted nettet fra RonetMedia (Firma kvarter).
  Jeg må xp taske på IP, Subnet, DNS1, DNS2. og jeg har også en eksekverbar der skal pose brugernavn og password (er eksekverbar EXE)
  Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 Addicted?
  Tak !!!

  • Vlad sagde han

   Stefan:
   Hej Jeg har et problem! miam installeret ubuntu i dobbelt 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du alligevel gik godt! Men du behøver ikke gå sami jeg tilslutte Addicted nettet fra RonetMedia (Firma kvarter).
   Jeg må xp taske på IP, Subnet, DNS1, DNS2. og jeg har også en eksekverbar der skal pose brugernavn og password (er eksekverbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tak !!!

   Ubuntu i dual boot med Windows XP? netul gå den anden OS?

  • Iulian sagde han

   Stefan:
   Hej Jeg har et problem! miam installeret ubuntu i dobbelt 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du alligevel gik godt! Men du behøver ikke gå sami jeg tilslutte Addicted nettet fra RonetMedia (Firma kvarter).
   Jeg må xp taske på IP, Subnet, DNS1, DNS2. og jeg har også en eksekverbar der skal pose brugernavn og password (er eksekverbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tak !!!

   mand, skift tilbage til windows, hvis det er et problem at oprette forbindelse til nettet i linux ... der er tusindvis af fora eller google og bing vil du virkelig have et æble til at falde på dit hoved som Newton? ... Uden ondskab siger jeg

  • AdrianGudus sagde han

   Stefan:
   Hej Jeg har et problem! miam installeret ubuntu i dobbelt 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du alligevel gik godt! Men du behøver ikke gå sami jeg tilslutte Addicted nettet fra RonetMedia (Firma kvarter).
   Jeg må xp taske på IP, Subnet, DNS1, DNS2. og jeg har også en eksekverbar der skal pose brugernavn og password (er eksekverbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tak !!!

   Dit problem er lidt mere delikat ... og det er fordi det er nødvendigt (eller ikke) at køre den eksekverbare. Linux ved ikke, hvordan man kører eller kører native .exe Jeg anbefaler, at du søger med søgefeltet øverst til højre på den sorte margen: Vin. Indtast, så finder du vejledningen
   Vin er en "ansøgning", der giver mulighed kører eksekverbare i Linux (ikke alle ... du kan se og du er heldig)

 14. danut67 sagde han

  Jeg ønskede at være "avanceret", men der virkelig ikke kender.
  @alex - en der blev født lærd
  Den ene er at omdøbe en fil, og en anden for at omdøbe en gruppe af filer.

  • Alex sagde han

   pc204060: Lad ikke dig, gør fortsat gode tutorials.

   danut67:
   Jeg ønskede at være "avanceret", men der virkelig ikke kender.
   @alex - En, der blev født lært
   Den ene er at omdøbe en fil, og en anden for at omdøbe en gruppe af filer.

   Men der jeg blev født jeg lærer, lærer jeg at jeg læste. Seriøst ??? som er forskellen mellem omdøbe en fil eller en gruppe af filer ???

   • Alex:
    Men der jeg blev født jeg lærer, lærer jeg at jeg læste. Seriøst ??? som er forskellen mellem omdøbe en fil eller en gruppe af filer ???

    Jeg forstår ikke, hvorfor så mange kommentarer fra en tutorial så enkel, næsten 700 stedet er video tutorials.
    Måske her føler du dig mere rolig i det lave vand….

 15. Raul sagde han

  Jeg har et spørgsmål, kan du fortælle mig en gratis screen capture software til videospil?

 16. Tomi sagde han

  End at give deres mening forgæves bedre værdsætter det arbejde, du !!!

  Meget gode tutorials!

  Fortsæt det gode arbejde.

  Held og lykke!

 17. Ciripel sagde han

  D rædsler, der har store IT-ister bedre ville tacea.De mere Videotutorial ind på siden, hvis du tror, ​​du kender det hele? Det beviser du stadig incepatori.Am mødte folk, der ikke ved, hvordan snittet, kopiere og indsætte, men er ikke født invatati.Bun Videotutorial Cristi med dette websted, jeg lærte at passe mig bedre sent end calculatorul.Mai det er deloc.Cristi rædslerne ovenstående EFTER KRIGEN er multi tapperhed ARATA.Dar du ved vb: hunde gøen bjørn merge.Tineti op de gode, dem der oplyste sind.

  • Ratzoiu sagde han

   Ciripel:
   D rædsler, der har store IT-ister bedre ville tacea.De mere Videotutorial ind på siden, hvis du tror, ​​du kender det hele? Det beviser du stadig incepatori.Am mødte folk, der ikke ved, hvordan snittet, kopiere og indsætte, men er ikke født invatati.Bun Videotutorial Cristi med dette websted, jeg lærte at passe mig bedre sent end calculatorul.Mai det er deloc.Cristi rædslerne ovenstående EFTER KRIGEN er multi tapperhed ARATA.Dar du ved vb: hunde gøen bjørn merge.Tineti op de gode, dem der oplyste sind.

   Og vi ser, at du er en analfabet. Hunde ikke gø, han blev spist af bjørne, fordi de er for dovne til at vælte skraldespande. Mind Jeg tilbyder dig et lys med en lommelygte og donere alfabet.

   • Alex sagde han

    RatzoiuOg vi ser, at du er en analfabet. Hunde ikke gø, han blev spist af bjørne, fordi de er for dovne til at vælte skraldespande. Mind Jeg tilbyder dig et lys med en lommelygte og donere alfabet.

    Men du er dårlig med Cipirel sir? Kan du ikke se, at ingen plads efter kommaet ikke kender til at spørge! Gå til webstedet for at modtage dette nyhedsbrev, som du ikke kan tegne. CIRIPEL måde at arbejde i IT.

    • Alex: Men hvorfor er du ked med Cipirel sir? Kan du ikke se, at ingen plads efter kommaet ikke kender til at spørge! Gå til webstedet for at modtage dette nyhedsbrev, som du ikke kan tegne. CIRIPEL måde at arbejde i IT.

     I Paret bund (footer) af enhver e-mail, du modtager fra os et link til at hjælpe dig opsige dit abonnement, se nøje.
     Den e-mail kommer abonnement, fordi du gjorde, ville vi ikke sætte nogen i databasen manuelt.
     Må ikke sige du ikke kan slippe af e-mails!

     • AdrianGudus sagde han

      Cristi-admin: I Paret bund (footer) af enhver e-mail, du modtager fra os et link til at hjælpe dig opsige dit abonnement, se nøje.
      Den e-mail kommer abonnement, fordi du gjorde, ville vi ikke sætte nogen i databasen manuelt.
      Må ikke sige du ikke kan slippe af e-mails!

      Og når du tænker at den lille mand "arbejder i it-domle"

 18. Vlad sagde han

  Adrian du, når du laver en tutorial?

 19. Vlad sagde han

  Jeg har set det på et billede. Du har en meget flot pige! Hvor gamle?

  • Vlad:
   Jeg har set det på et billede. Du har en meget flot pige! Hvor gamle?

   4 år og spiste mine kyllingelever Miss ATICU

   • Vlad sagde han

    Cristi-admin: 4 år og spiste mine kyllingelever Miss ATICU

    </blockquote

    Cristi-admin: 4 år og spiste mine kyllingelever Miss ATICU

    Jeg tror ikke virkelig så slemt

    • VladJeg tror ikke, det er ikke så slemt :)

     Ikke så smuk Bandita men ligesom alle børn hendes alder, nogle små skurke. Hun er min inspiration.

     • Viorel: En infantile tutorial, skal du gøre et afsnit for begyndere

      MERCI !!
      Og så, hvordan laver du her?

      Cristi-admin: Hun er min inspiration.

      Jeg har længe mistanke om emnet for nogle tutorials. Alle børn er kloge !! Men hvor lille, og hvem skal se ud ... Forresten, hvor så @Vlad hende?

     • Ana: MERCI !!
      Og så, hvordan laver du her?

      Jeg mistænkt længe efter tema tutorials. Alle børn er ... klog !! Men, hvem ligner lille og har ... Af den måde, hvor han så @?

      Han bemærkede det sandsynligvis på et billede i vejledningen. Jeg bemærkede, at de besøgende har en forkærlighed for spionage, især de gamle, de dannede nogle ... ørneøjne, du kan ikke skjule noget for dem.

   • Vlad sagde han

    Cristi-admin: 4 år og spiste mine kyllingelever Miss ATICU

    Mange før!

 20. george sagde han

  Jeg syntes virkelig at folos.eu virkelig vidste ikke, at du kan gøre det

 21. ASUS sagde han

  Hej alle, jeg anbefaler IDE HDD tusinde (spot), men for at være en noget stille, da det ikke er http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller at http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related At jeg nødt til at holde computer til at gå non-stop, og jeg har brug for en hdd stille så jeg kan sove om natten, da jeg zarnaie disse links fra motoren hovedet natten og tænke ingen lukkede øjne, så jeg fik en e deranjant.Ca samsung f sp0411n af 40gb vibrerende højt og varmer op, hvad jeg beder ham om at gøre, og har en lille defekt kalibrering af hvordan jeg slipper (tac, tac, tac), men har Badura. Hvad vil du anbefale på ide?

  • ASUS:
   Hej alle, jeg anbefaler IDE HDD tusinde (spot), men for at være en noget stille, da det ikke er http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller at http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related At jeg nødt til at holde computer til at gå non-stop, og jeg har brug for en hdd stille så jeg kan sove om natten, da jeg zarnaie disse links fra motoren hovedet natten og tænke ingen lukkede øjne, så jeg fik en e deranjant.Ca samsung f sp0411n af 40gb vibrerende højt og varmer op, hvad jeg beder ham om at gøre, og har en lille defekt kalibrering af hvordan jeg slipper (tac, tac, tac), men har Badura. Hvad vil du anbefale på ide?

   Med hensyn til støj bør ikke se på svært første gang, er der mange steder, hvor støjen kommer i PC (kilde, ventilatorer, optisk drev).
   Jeg tror enhver ny harddisk er stille, jeg får sammen ganske godt med Seagate eller høre hendes mund, hvis du ikke har brug stor plads til opbevaring, du kan gå med en SSD, er det helt roligt.
   For at annullere vibrationer (dem højere), bør du få din en god bolig, er god ramme harddisk kabinet ikke nå alle eller nogle støtte, sådan tilladelse sidde på gummi eller silikone puder til vibrationsdæmpning.
   Du må forstå, at en harddisk ud på bordet næsten ingen ikke opfatter støj det i hus (sjuskede) forstærke deres lyd, lige som talere sluttet til højttalere (højttalere), harddisk er forstøvere i mens huset fungerer som en højttaler, der forstærker vibrationer volumen flere gange.

 22. sklipy sagde han

  Hej, til alle her ..Jeg vil fortælle dig min mening om de "svagere" tutorials Selv i disse dage taler vi med en ven om dette site ..og konklusionen var, at der slet ikke er nogen svage tutorials her, sagen det er anderledes, at vi ældre glemmer, at andre nye kommer til dette sted ..og her er problemet. Disse ældre "Vi" har foregivelse til at fortsætte med vores "klasse", og vi venter på tutorials i henhold til ..men det er altid en gave skal du huske på, at mange mennesker ikke engang ved, hvordan de skal bruge enkle ting, som vi synes er enkle, men hvis det forekommer mig en uinteressant vejledning for mig, ser jeg ikke ud og klar, men hvad for mig er ikke interessant, eller ved jeg allerede for andre er himmelske hånd. Tak

  • sklipy:
   Hej, alle her ..en og jeg vil gerne fortælle jer min mening om tutorials mere "svage" Selv i disse dage taler med en ven om dette websted ..og konklusion var, at der ikke er nogen svage tutorials her overhovedet, de ting en anden er, at vi glemmer, at de ældre fyre på denne hjemmeside og nye kommer ..og her er problemet "vi" ældre fyre, vi alle hævder at fortsætte med "klasse" og forventer, at vores tutorials som altid er en ..darca men husk på, at en masse mennesker ikke engang ved at bruge de enkle ting, som vi mener simpelt så, men hvis det forekommer mig en tutorial uinteressant for mig ikke se og klar, men for mig ikke interessant eller allerede kender til andre cereasca.Multumesc hånd

   Hvad det handler om, god pointe!
   Den tutorial var temmelig set i 10 1200 time gjorde visionære er mennesker, der har brug for tingene enkle, grundlæggende ting, som mange har glemt eller ikke engang nogensinde har kendt.

 23. ASUS sagde han

  Ja Cristi men griner jeg ikke har brug for hvem ved, hvilke ressourcer jeg har en bestyrelse Intel ca810e Pentium 3 processor 850mhz der IAM sætte en køler jeg meget stille og roligt, at han havde sat den oprindelige Intels japanske men gjort støj 4560rpm mens det har 3000rpm og har en el-selskab ASTECH af 145W ikke engang høre køligere og en hdd 20gb skrigende, jeg har ikke brug for Gud ved, hvad ydelse med et hus MicroATX dvd-rom combo asus og gå hele natten jeg jeg ønskede en pc nat tavs, hvis du stopper køleren fra CPU og HDD 2 minutter eneste kilde PC er tavs ingen lyd bare HDD jeg skal orientere mindst én 80gb, ja ikke hoppe 130-150ron hdd IDE . Husk, at jeg holder non-stop pc bruger kun 22W.

 24. ALIMAR sagde han

  Viorel har en stor retfærdighed, eller anden form for lov

 25. Hvis der er præsenteret nogle enkle, men nyttige tutorials for nylig, kan du måske lave en tutorial om avancerede udseendeindstillinger fra "Kontrolpanel \ Alle kontrolpanelelementer \ Tilpasning \ Vinduesfarve og udseende"?

 26. Marian sagde han

  Selv hvis jeg vidste, hvordan man gør alt, hvad jeg ønskede at se tutorial. Det giver ingen mening at gentage mig selv, kan det ske at du slippe hver elementære ting, uanset hvor længe du bruger din computer. Mange tak!

 27. Alin sagde han

  Hej venner (ved hjælp af den samme formel, jeg tror, ​​du har ikke noget imod).
  Tidligere opdagede jeg et sted som det, du administrerer (tillykke! Jeg finder uendeligt mange nyttige ting med dig - og jeg tror ikke kun mig). Fra dig modtager jeg også et nyhedsbrev fra dette websted. Det, vi modtog i aften, kan også interessere dig:

  http://reboot.pro/files/file/4-winbuilder/

  Det er muligt, at du allerede har "angrebet" emnet (i så fald undskylder jeg for at generer dig), hvis ikke, måske promoverer du en tutorial, så andre ved det. Som jeg sagde i "emnet for meddelelsen", beslutter du.

  "Det handler om det i dag", jeg ønsker dig sundhed, kun godt og godt arbejde, hvad du gør er af reel interesse for mange.

  Alin

 28. sklipy sagde han

  Jeg vil gerne færdiggøre det, jeg sagde ovenfor, og også undskylde den måde, jeg skrev på (jeg skyndte mig) Hvad jeg mener er, at for mig .. Jeg arbejder med sony vegas på et lille projekt og blandt effekterne og andre mirakler Jeg ønskede at sætte en animeret tekst .. ja, det er, at jeg ikke var tilfreds med skrifttyperne (skrivning) og overraskelsen? !!! Hvordan anbringes andre skrifttyper? Tro mig venligst, jeg blev efterladt dum .. Jeg vidste ikke, hvordan og hvor det nøjagtigt er installeret ... ja jeg ved, det virker absurd, men det er sandheden .. tak, jeg løste det på kort tid .. ja, hvad jeg mener er, at du aldrig kender dem nogle gange snubler du over enkle ting i dit felt, et andet eksempel, og med det konkluderer jeg følgende, at jeg ville have en emulator til at spille ps-spil på pc og igen overraskelsen over, at jeg ikke vidste hvad og hvordan .. et 14-årigt barn var ekspert: )) så ...? Ingen kommentarer. Afslutningsvis er tutorials med et "simpelt" tema godt for alle !!!!!!

 29. TurocK sagde han

  lav også en "tutorial" for at vise, hvordan du kan lukke vinduer uden at trykke på knappen på enheden

  • Vlad sagde han

   TurocK: Lav en "tutorial" for at vise, hvordan du kan lukke vinduerne uden at skulle trykke på knappen på enheden

   start -> luk (windows 7)

   • Alex sagde han

    Vlad: start -> luk (windows 7)

    Eller har du sætte en txt de endelige Vbs og sætte det:

    strComputer = "."
    Set objWMIService = GetObject_
    (“Winmgmts: {impersonationLevel = impersonate, (Shutdown)} \\” & _
    strComputer & “\ root \ cimv2”)

    Set colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _
    (“Vælg * fra Win32_OperatingSystem”)

    For hvert objOperatingSystem i colOperatingSystems
    objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
    Næste

    Når du ønsker at stoppe sporing køre filen.

    • Alex: Eller lave en txt du lægge de endelige Vbs og sætte det:

     strComputer = "."
     Indstil objWMIService = GetObject_ (“winmgmts: {impersonationLevel = impersonate, (Shutdown)} \\” & _ strComputer & “\ root \ cimv2 ″)

     Set objWMIService.ExecQuery colOperatingSystems = _ ( "Vælg * fra Win32_OperatingSystem")

     For Hver objOperatingSystem i colOperatingSystems objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
     Næste

     Når du ønsker at stoppe sporing køre filen.

     WOW .... (Ikke at forveksle med spillet), jeg designet mig en gang ... .den spørgsmål om 43 stykker (12 kulfiber) med 4 Motor, en blev drevet af en cykel dynamo drevet af en propel drevet af ... .vant (ingen vind) vi valgte denne løsning til at spare mindre energi og bruge gear, når jeg ikke var hjemme.
     Også denne enhed ... Jeg plejede at ridse mit hoved, må vi indrømme, at vi gjorde det med stil

     • Alex sagde han

      Cristi-adminWOW .... (Ikke at forveksle med spillet), jeg designet mig en gang ... .den spørgsmål om 43 stykker (12 kulfiber) med 4 Motor, en blev drevet af en cykel dynamo drevet af en propel drevet af ... .vant (ingen vind) vi valgte denne løsning til at spare mindre energi og bruge gear, når jeg ikke var hjemme.
      Også denne enhed ... Jeg plejede at ridse mit hoved, må vi indrømme, at vi gjorde det med stil

      Jeg ærligt talt ikke, hvorfor du er ironisk. Det er en løsning nedlukning, den anden er at trække det. PA

     • Vlad sagde han

      Alex: Jeg ærligt talt ikke, hvorfor du er ironisk. Det er en løsning nedlukning, den anden er at trække det. PA

      I stedet for at skrive så meget, og din hånd gør ondt, er det bedre at lave en genvej på skrivebordet, som Adrian viste tidligere i en tutorial ... (Jeg ved ikke nøjagtigt hvilken)

 30. Rares sagde han

  Jeg for én sætter pris på din arbejde.

 31. Ratzoiu sagde han

  Alex: Men hvorfor er du ked med Cipirel sir? Kan du ikke se, at ingen plads efter kommaet ikke kender til at spørge! Gå til webstedet for at modtage dette nyhedsbrev, som du ikke kan tegne. CIRIPEL måde at arbejde i IT.

  Og mange af os, som supplement til konventionel job, vi har, tror vi, det er en passion. Nogle har fået temmelig avanceret for at have opdaget, at opsat på dette område, og undlader at opfatte og forstå tingene logisk.
  Jeg begyndte med at 2 binde ledninger og isolere dem med tape.

 32. Stefan sagde han

  Cristi og jeg besvare spørgsmålet over mig

 33. sandheden er, at du er stærk !!!!!!!!!!!! mange lærte herfra, og mange blev efterladt uden brød ………………. at mange sagde, at de skulle komme til mig, at jeg får din kam til at gå som en streng, men se, det er sådan, vi lærer noget, for ikke alle blev født lærte !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

 34. boncila sagde han

  Cristi tak for indsatsen, men kan ikke se tutorial !!!!

 35. boncila sagde han

  Jeg ser undskyldninger går, kan det have været noget i tønden, enhver node, der ikke kun lever i rumænien :)))))

Sig din mening

*