Hvordan installerer Opera Mobile på Windows - Video Tutorial

I dagens tutorial vil vi lære sammen, hvordan vi kan installere Opera Mobile på Windows. Hvem ved Opera Mobile browser er optimeret til mobiltelefoner eller smartphones. En meget populære browser i verden af ​​mobiltelefoner, sandsynligvis den mest anvendte browser på mobile enheder. I dagens tutorial vil vi gå gennem trinene sammen for at installere denne version af vores desktop browser.
Jeg anbefaler denne browserversion for dem, der har små skriveborde og ønsker at spare plads eller for dem, der bruger netbooks eller bærbare computere.
En hindring for denne version er, at vi ikke kan se Flash-indhold på sites som YouTube, men for dem, der har en Netbook lille og vil kun gøre en bekræftelses e-mail med en hurtig browser, der ikke forbruge mange ressourcer selv anbefale brug denne browser. Jeg tror er blevet nævnt noget vigtigt, så skal du se videoen tutorial sammen. Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
God fornøjelse!

BEMÆRK: Du kan bruge browseren i fuld skærm

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Tak meget jeg havde brug for noget ... Jeg har en slank bærbar computer og arbejde ikke køre, hvis deschideammaim end 6 -7 lnikuri

 2. Tak meget jeg havde brug for noget ... Jeg har en slank bærbar computer og arbejde ikke køre, hvis deschideammaim end 6 -7 lnikuri

 3. Jeg netto mig dum undskyldning du

 4. Dumitrel sagde han

  Meget interessant tutorial. Min bror og n95 Nokia bruger også Opera Mobile. Som du sagde, at det er den mest stabile.

 5. NECUNOSCUTU sagde han

  Jeg kan ikke komme på nettet, selv når jeg har installeret Android på PC kunne komme ind på nettet nam hvorfor?

 6. george sagde han

  Hej. UTILITY IZArc Hvad tror du? Jeg ved, at er off-topic, men stadig, hvis du kan for at gøre en tutorial om IZArc. Tak for din tid og vente på et svar. Farvel og en dejlig dag

 7. sklipy sagde han

  Hej, jeg har hårdt brug for .. så ajutoru voustru meget. Jeg har en hård 320 20 giver sistēmu ser med mindre. dc? hvordan kan jeg gendanne? eller hvad software til at folosec? nogen råd er velkommen, tak!

  • Adrian admin sagde han

   sklipy: Hej, jeg har hårdt brug for .. så ajutoru voustru meget. Jeg har en hård 320da sistēmu ser med 20 mindre. dc? hvordan kan jeg gendanne? eller hvad software til at folosec? nogen råd er velkommen, tak!

   Måske de er ikke 20G partition (ikke tildelt nogen partition / unalocated rum) Højreklik på Denne computer, og klik derefter på Administrer i vinduet, der åbnes du gå til venstre på Diskhåndtering og se om der du ser 20G. Du skulle have erklæret, at opdeler bordet med et stykke hårdt sort i eller under hvilken at skrive unalocated plads. hvis det så betyder, at rummet ikke er afsat til et afsnit, og ser derfor ikke kender

 8. Sergio2323 sagde han

  Hej, jeg har hårdt brug for .. så ajutoru voustru meget. Jeg har en hård 320 20 giver sistēmu ser med mindre. dc? hvordan kan jeg gendanne? eller hvad software til at folosec? nogen råd er velkommen, tak!

  Det er normalt at have nogen fast 320gb så de kommer i fabrica.Si jeg stadig virkelig hårdt, men jeg bare 320gb 298gb!

 9. sklipy sagde han

  MS respons, så jeg forsøgte. WinXP men genkender ikke hele 320! Jeg ønsker at sige. ser kun, hvad han vil, jeg købte 320 og som sagt er minus 20 gig. Badura kan have eller kan have nah hvad?! Jeg lavede en iso img med softu præsenterede i går giver dig uheld at se topmødet :)), når du indtaster programmet ..nici ikke har tid til at vælge de muligheder, der kommer mine vinduer! Så hvad kan jeg sige? :)) Jeg tror, ​​der har skjulte partitioner? burde en eller anden måde skifter og 20 gig, ikke? Jeg ser hvordan løser i sidste ende. ms meget hjælp!

 10. Mihai sagde han

  Hi guys, super tutorial, men jeg havde selv et spørgsmål, jeg ved, det har intet at gøre med den lærer, men jeg sagde til at spørge, jeg har en computer på det en MSI P 965 NEO og et grafikkort fra LEADTEK, NVIDIA GEFORCE 7300 GS,

 11. Mihai sagde han

  Jeg i det hus jeg har købt af nu 1 år en video kort fra ATI, HANS RADEON 4670, jeg troede, det var i stedet på NVIDIA tror du er den bedste, jeg har fra ATI Jeg ville være interesseret og især PTR spil, jeg gjorde TOM hardware og sammenligne, hvor det kom ud, at ATI ville være bedre end den anden, nu hvad gør du aveti.Multumesc!
  PS.imi undskylder ptr jeg postede første 2 comenturi men jeg ved et uheld ind ...

  • Adrian admin sagde han

   Mihai: Jeg er i huset, jeg har købt af nu 1 år en video kort fra ATI, HANS RADEON 4670, jeg troede, det var i stedet på NVIDIA tror du er den bedste, jeg har fra ATI bør jeg pleje og især PTR spil, jeg gjorde TOM hardware og sammenligne, hvor det kom ud, at ATI ville være bedre end den anden, nu hvad gør du aveti.Multumesc! PS.imi undskylder PTR jeg indsendt 2 comenturi men ved første jeg gjorde ved et uheld ind ... Cite mig

   Samlet set TOM hardware er et godt sted at se. Du kan tage efter "fortalt" dem. Det gør ikke ondt at sætte dit kort til at se dig selv på din hud, når de bevæger, og hvis det er værd. Du kan gøre nogle tests og 2 grafikkort. Vi har allerede en tutorial om hvordan man gør test af tomme plader. Du tester både bestyrelser og se, hvem der bragte højere score.
   Skriv op i søgefeltet i højre pa sort kant: Overclock grafikkort med nTune enkle og testresultater med FurMark, tryk enter og du vil finde tutorial

   Jeg kan også lide: Opdater driver Nvidia grafikkort og overclok (her talte om overclock nVidia)
   Eller ATI Radeon HD 4830 skat plade til en god pris (her har talt om overclock ATI)

   Vi ville være glade for at gøre forsøg på begge bestyrelser med FurMark og efterlade os en kommentar med resultaterne!

 12. Mihai sagde han

  ms, men jeg så efter jer, der siger, at du kan lide?

 13. Mihai sagde han

  og blæk noget der gør en designer email hvad det betyder?

 14. andrei sagde han

  Jeg arbejder med jeg gjorde jobbet i årevis, kvinder gik på arbejde, gør pote opera

 15. luciangl sagde han

  Hvis Apropos smartphone.uri og optimerede browsere ville være godt at vide, at der ud over mini opera, der går emuleret på Windows-operativsystemer, kan du også prøve bolt browser, der giver mulighed Se videoer på youtube eller giver mulighed UCweb downloading af filer over grænsen pålagt af tjenesten operatøren Internet.Alle de kan emulere mini windows.opera var og er optimeret kompression internettrafik og er godt for dem, der har små muligheder for trafik om måneden, eller ex 50MB 100MB etc.

 16. luciangl sagde han

  eller kan testes direkte fra en browser her: http://www.opera.com/mobile/demo/

 17. joker sagde han

  poi og hvordan kan jeg installere på din telefon?

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.