Hvordan et print screen i Windows - video tutorial

Hvordan et print screen i Windows - video tutorial
3.86 (7) 77.14%

Denne video tutorial vil indføre, hvordan du gør et print screen af ​​Windows uden at bruge et program specielt til denne ansøgning.

I tilfælde af at du ikke har en printer eller en print screen skærm capture som en løsning, hvis vi ønsker at gemme en fil fra desktop.Mai har mulighed efter at en print screen at gemme billedet i flere formater sådanne såsom PNG, TIFF, GIF, JPEG.

Også, hvis du har Microsoft Office installeret kan vi skabe et Word-dokument med det billede, jeg gjorde det ved hjælp af print screen mulighed.

af Bogdan Pelu

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)


Hent Flash Player at se wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterede TutorialsKommentarer

 1. Costel Hun sagde:

  hvordan kan de for eksempel i overskrift KOMMENTARER et skærmbillede på en sådan måde, at alle kan se, hvad den indeholder. et andet spørgsmål: screenshot eller skærmen udskrive det samme?

  Vis Kommentar
 2. iuli Hun sagde:

  Jeg kan lide din enorme video tutorials! Virkelig, af hvad invata.sunteti FFFFF gode til hvad de gør.

  Vis Kommentar
 3. Jeg har en bærbar computer, og jeg forsøgte at redde mit billede desktop mig nøglen PrtScr, jeg klikkede det, og hvordan jeg vidste, at jeg åbnede Word og gav Ctrl_V, men intet, jeg søgte på google, for at se, hvordan det gøres ting, jeg sagde, at jeg ikke havde gjort for lang tid siden, og kan have glemt. Jeg fandt version med maling, men det virkede ikke, jeg har set, at det kan alt + PrtScr (selvom jeg vidste Alt + PrtScr, indfanger et vindue. Jeg forsøgte at gå, men synes vindue, jeg lukkede vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg viser stadig det gamle billede. jeg forsøgte igen, og ned tom desktop PrtScr og påske, ingenting. jeg ved ikke, hvad de skal gøre, du har en idé?

  Vis Kommentar
  • FlaviusLuis Hun sagde:

   VioJeg har en bærbar computer, og jeg forsøgte at redde mit billede desktop mig nøglen PrtScr, jeg klikkede det, og hvordan jeg vidste, at jeg åbnede Word og gav Ctrl_V, men intet, jeg søgte på google, for at se, hvordan gør dette job, jeg sagde, at jeg ikke havde gjort for lang tid siden, og kan have glemt. Jeg fandt version med maling, men det virkede ikke, jeg har set, at det kan alt + PrtScr (selvom jeg vidste Alt + PrtScr, indfanger et vindue. Jeg forsøgte at gå, men synes vindue, jeg lukkede vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg viser stadig det gamle billede. jeg forsøgte igen, og ned tom desktop PrtScr og påske, ingenting. jeg ved ikke, hvad de skal gøre, du har en idé?

   VioJeg har en bærbar computer, og jeg forsøgte at redde mit billede desktop mig nøglen PrtScr, jeg klikkede det, og hvordan jeg vidste, at jeg åbnede Word og gav Ctrl_V, men intet, jeg søgte på google, for at se, hvordan gør dette job, jeg sagde, at jeg ikke havde gjort for lang tid siden, og kan have glemt. Jeg fandt version med maling, men det virkede ikke, jeg har set, at det kan alt + PrtScr (selvom jeg vidste Alt + PrtScr, indfanger et vindue. Jeg forsøgte at gå, men synes vindue, jeg lukkede vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg viser stadig det gamle billede. jeg forsøgte igen, og ned tom desktop PrtScr og påske, ingenting. jeg ved ikke, hvad de skal gøre, du har en idé?

   Du indtaster ikke i smerte og ramte Ctrl + V ord

   Vis Kommentar
   • AdrianGudus Hun sagde:

    FlaviusLuisIndtast i smerten ikke i ord, og tryk på Ctrl + V

    Brug screenshooter, det er gratis og du kan finde med Google

    Vis Kommentar
   • kvgjfnd Hun sagde:

    FlaviusLuis:
    Du indtaster ikke i smerte og ramte Ctrl + V ord

    Forkert !!!
    Ved at trykke på PRT SCR kopierer billedet til Udklipsholder. Du kan give Indsæt i en teksteditor eller billeder (f.eks> PowerPoint, Word, Photoshop osv) og gå. Giv nøjagtige oplysninger, hvis du stadig gøre tutorials !!!!!!

    Vis Kommentar
 4. Adrian Hun sagde:

  @Vio: prøve at bruge en print screen capture software til ... skrive på google "Purrint" softulet er en lille og nem at bruge !!! Held og lykke!

  Vis Kommentar
 5. MRcrispy Hun sagde:

  God God!, Og @costel ja screenshot eller Print Screen er den samme. Boby og du kunne gøre en indsats for at fjerne / skjule mappen "XXX Movies" der

  Vis Kommentar
 6. bl Hun sagde:

  @MRcrispy: Næste gang du ser tre XXX lægge dine hænder i dine øjne, der er saftige!

  Vis Kommentar
 7. MRcrispy Hun sagde:

  @bl: ok jeg vil prøve at

  Vis Kommentar
 8. Genu Hun sagde:

  Tak for alt hvad du gør, og at inpartasiti andre, du opretter, vil anbefale, at "folket" .Felicitari og meget fortsatte succes. I denne verden "af Jmecherie" Du er speciel.

  Vis Kommentar
 9. Somine @ Hun sagde:

  Jeg forsøger at gøre dette på Vista og gå .. hvorfor ikke?

  Vis Kommentar
 10. Demo Hun sagde:

  Fortæl mig, hvis du ikke har den magiske knap prnscrn ..desi print screen multimedie tastatur, som vi gør en udskrift ..fara andre programmer?

  Vis Kommentar
  • Enhver tastatur har print screen knappen, ser over skal der være, "Prt Scr".
   Det er placeret på højre side af tastaturet, som du ser på knappen "Slet" over det er den "Indsæt" og over det skal være en knap til at søge efter det selv.

   Vis Kommentar
 11. daniel Hun sagde:

  opkald går printer reparation kan føre til ??

  Vis Kommentar
 12. mænd eller blot:

  1) hit pint scren
  2) åben maling
  3) ofte ctrl + v (print)
  4) Og efter æbler og er waaaay lettere uden xxx

  Vis Kommentar
 13. denis Hun sagde:

  velkommen
  Jeg har et problem
  lad os sige du er en Jok tage et billede, som om jeg ikke går print screen tastatur

  Vis Kommentar
 14. kvgjfnd Hun sagde:

  "Og så videre". Du er nødt til at skrive din lektion før du underviser. Foretage mindre fejl i undervisningen. Ex> som doc, undtagen i Paint (forkert at lære at holde lukning af vinduet, etc.). "Du kan gøre en masse ting" !!!! ?????

  Vis Kommentar
 15. viculiaciomschi Hun sagde:

  Print Screen virker ikke !!! som er en anden måde at gøre mage desktop ??

  Vis Kommentar
 16. wizard27 Hun sagde:

  Jeg selv 7 ultimative vinduer og kan ikke .adica Pozze cs ... men når jeg gør jeg kommer til at redde dem alle til sort ud min Destop k eneste spil jeg ikke forstå, at noget skal ændre rammen og ikke kender .... alligevel lad mig hjælpe com

  Vis Kommentar
 17. Raluca Hun sagde:

  Jeg har ingen nøgle "PrtScr" hvordan kan jeg gøre?

  Vis Kommentar
 18. Ortansa Hun sagde:

  Hvordan til at gøre en print screen tastatur, der ikke har PrtScr?
  I min ydmyge mening tror jeg vi bruger software, men er ikke sikker på, om der ikke er nogen anden kombination af taster.
  tak

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*

banner