Sådan blokerer du forkert brug af BITCOIN på din pc

Sådan blokerer du forkert brug af BITCOIN på din pc
4.2 (17) 84.71%

Sådan blokerer du forkert brug af BITCOIN på din pc
Sådan blokerer du forkert brug af BITCOIN på din pc
Hvad er den BITCOIN-misbrugende MINAREA?
På den seneste tid på grund af den stigende pris på BITCOIN søger hackere flere og mere interessante metoder til minedrift BITCOIN.
Sidstnævnte metode består i at bruge kraften til at behandle flere computere ved hjælp af websoftware eller -skripter, der omdanner ofrenes computere til zombiecomputere.
Den dårlige del er, at offeret ikke modtager noget til gengæld, og i øvrigt forbliver det med den brugte hardware og den nuværende forbruges.

Hvad er BITCOIN?
Til dette spørgsmål Jeg svarede for nogle år siden, da jeg forklarede hvordan BITCOIN fungerer, og hvordan man går med processoren såvel som hvordan man kan bore bitcoin med dedikeret hardware.
Jeg gentager, for dem, der ikke forstod:
Bitcoin er en krypto valuta eller virtuelle valuta genereres og forvaltes på en BLOCKCHAIN ​​der er en sekvens af beregninger, som holder styr på Bitcoin-AF og transaktioner.

Misbruger BITCOIN på pc.
Det kan ske for enhver computerbruger eller telefon at besøge en webside, der ikke længere er indlæst. Disse sider kan injiceres med et script, der udfører brugerens browser, efter at browseren bliver bedt om at starte scriptet, som er at bruge al den regnekraft til mine Bitcoin.
Ofte ved brugerne ikke engang, hvad der foregår, fordi mange scripts som dette kun virker, når pc'en er inaktiv.

Hvordan holder vi os væk fra malware, der biter BITCOIN?
Ved hånden har vi to løsninger:
1. Installation af plugins i din browser. Desværre kan plug-ins ikke beskytte os uden for browseren, og det er ikke sikkert.
2. Brug af et sikkerhedssystem med "system wide" beskyttelse. Jeg anbefaler malwarebytes professionelt, hvilket virker meget godt.

Download Malwarebytes Profesional

Andre tutorials om BITCOIN.
Bitcoin, du tjener penge med en kraftfuld computer - video tutorial
Bitcoin, minedrift grafikkort for penge på internettet - video tutorial
Den bedste hardware til "print" Bitcoin penge
Bitcoin maskine lavet / penge fra Butterfly Labs
Hvordan laver Bitcoin Miner og anvendelse cgminer med BitForce

Sådan Blokerer BITCOIN Misbrug Misbrug På PC - Video Tutorial

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Elena Fieraru Hun sagde:

  Tak for existi! Jeg har personligt hjulpet nogle af de vejledninger, der er indsendt af dig

 2. Daros Hun sagde:

  Hej, Cristi
  Hvad angår bitcoin, sagde du, at du ville fortælle os, om det var rentabelt eller ej, men da jeg aldrig havde hørt noget om det.

  Jeg husker, at du overclockede ham, hvor meget brugte du med ham og hvad er resultatet? Jeg er forbløffet over, hvor meget øget værdi af en Bitcoin og online-invasion midt hidtil uset Bitcoin emne, jeg fornemmer, at mange dage ikke længere op til sammenbruddet værdi. Caritas Mioritic nogle stil, når alle begyndte at spørge ham, kollapsede.

  Alle de bedste,
  Daros

  • io Hun sagde:

   Og nu med dig! Hvad vil du gerne indrømme at have taget?
   Vær ikke trist Cristi, gå før det var bedre! Hvilke gange.
   "Leo du var, hunden vil dø"
   Subiectu` god tutorial, men der er andre måder at forlade høje og tørre hackere, der ønsker at minereasca med min pc, din ...
   Jeg vil lade dig sætte dit sind til det, og hvis de ser, at du stræber fortælle dig, hvad jeg gøre i lang tid (da hverken havde givet hoved en sådan metode - Adika tage penge med min bil).
   Lad være med at gøre dine coronaries!

 3. eu Hun sagde:

  Nu afhænger det, som alle bruger, blokkerer Kaspersky hovedpine.

 4. Vasile Vergil Hun sagde:

  nocoin, er det ikke godt?

 5. Mihaela Hun sagde:

  Er en af ​​PAGUBITELE BITCOIN.AM tror på dem, vi gjorde et postkort 250EURO IN PAY, jeg tog mine penge, gav mig nogle indikationer unddragelse (som ikke hjælper at han trådte DO TRADING) fortæller hvis du ønsker at gå på hjemmesiden Bitcoin skal deponere 5000 euro, der sikrer tabe, hvis KUN fOR EURO.NU 1000 vide, hvor man tage fat, at disse charlataner ikke længere eksisterer eller betale PT HVAD FAC.V- Min historie jeg sagde ikke at andre gør fejl jeg gjorde det ikke

  • Calu Hun sagde:

   "Du gav sparren ud af din hånd på kråken på vagten."
   ¨Vel, du vinder, en købmand kalder dig ¨
   "Profetien og regeringen er betalt."
   Tror du, at 'i fortiden' var dum?

 6. bakker Hun sagde:

  Vær venlig at ikke bogføre en sådan forskydning. Malwarebytes proffesional Dette er en crap, blokeret computeren, jeg havde intet at gøre, indtil jeg afinstallerede det, jeg havde intet at gøre med dem. hvor kommer du fra disse ideer?

 7. ViorelR Hun sagde:

  Tak for tutorial, meget god denne malware, jeg har brugt det i lang tid, og du Tavi, jeg forstår ikke, hvordan din pc har blokeret dig.

 8. zame77 Hun sagde:

  Tak for tutorial! I Malwarebytes med "licens til livet" (som det var før, så jeg holdt mit held), jeg købte og jeg kan sige, at et par år siden, jeg har installeret Windows har jeg ikke geninstalleret end 2-3 årige (fordi den fylder basoner og bevæger sig hårdere). Men det her er en anden diskussion. Plus, Kaspersky laver sit job korrekt. Sig, at ikke meget 120 lei om året for en god antivirus.

 9. toted Hun sagde:

  Nå, hvis den bitre æblehvede bare i tomgang er problemet? Strømmen forbruges alligevel, da computeren er tændt, læser jeg websiden, såvel som sliddelen af ​​harddisken, bærer det alligevel med eller uden bitens bit! Når du uploader en webside, kræver nogen tilladelse til at køre x eller y javascript for at lave z? Nej! Ikke bare reklame, jeg spørger generelt !! Hvad mere eller mindre krænkende kører et script til at lave bitcoins end at vise en annonce eller skærm ved siden af ​​selve informationen, den som jeg uploadede siden til, ti mere unødvendige oplysninger !? Vil det blive misbrugt eller ej? For eksempel er misbruget, CPU tyveri, det faktum at denne webside bruger et javascript øverst på siden for at give brugeren mulighed for at lægge en notat / stjerne fra en til fem websider? Det er alt malware, da han ikke spurgte mig på forhånd, han bad ikke om mit samtykke, og for nogle misbrug af min computer kører nogle javascripts, CPU-processorkraften og den elektriske strøm forbruges også! Sager du for magtmisbrug? ;-P

udsigtspunkt

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.