om Adrian

Flamske information og viden, jeg kan lide alt om kunst og dele min viden med stor fornøjelse. De, der giver sig til andre vil miste sig selv, men med fordel, efterlader noget nyttigt stipendiater. Jeg nyder denne rettighed, vil jeg aldrig sige "ved ikke", men "endnu ikke"!

Kommentarer

 1. Grigor sagde han

  Meget interessant og hjælpsomme tutorial. Tak.

 2. Andrew sagde han

  En meget god tutorial. Af den måde, hvis du kan i fremtiden at gøre, og om "Hvordan kan vi se, hvem der var online på facebook fra vores liste over venner, når vi logger vi Pc lukket, kan vi se morgen hvem og på hvilket tidspunkt gik og hvordan var logget "jeg ved, at der er nogle programmer på facebook. Kun du kan forklare ethyl, der har smukke kursiv.

  • Marius L. sagde han

   Der er ikke. Ansøgninger, der skal huske er bare noget vrøvl, nonsens, at mange godtroende hurtigt sat næsepartiet.

   • Andrew sagde han

    Ved, måske er der programmer til at fortælle hvem var online fra din liste og på hvilket tidspunkt, og hvordan staten er simpelt i teorien (ikke programmer som Hvem Flyttet Min set profilen af ​​alle udlændinge på facebook) Kan du en totorial.

    • Marius L. sagde han

     Jeg ser dig stædigt insistere og bede om nogle programmer, som ikke eksisterer, eller hvis der er bare forfalskninger. Der kan være, da der er "applikationer som der kiggede på min profil på facebook fra alle udlændinge", som alle kender, er noget vrøvl. Søg og du kan finde noget. Men mere sandsynligt er det, at når du henter et program, der lover at gøre hvad du vil, du pricopsesti med en virus. Succes!

 3. Robert Dobrescu sagde han

  Hej Adrian! Facebook ansøgning huder og Unseen "X type"?

 4. Jeg havde ikke tillid udvidelser lide at arbejde for, at hvis astiuia fb d ela direkte fra spillet serveren og se på, hvordan man kan læse meddelelserne vil ikke gå disse udvidelser. Det vil ikke fungere altid 100% plus udvidelser, som vi havde disse udvidelser nogle gange gør jeg ikke.

 5. robert sagde han

  Du kan gøre en tutorial eller en erklæring fra slutningen af ​​september microsoft giver ledig plads til at onedrive 15GB gratis. 30GB dvs. i alt.

  PS Mit budskab kan godkendes eller ej, nogen lovovertrædelse. BAFTA

 6. daniel sagde han

  Adrian hilsen. bedes oplyse mig, hvorfor jeg ikke se dette Videotutorial i Internet Explorer? er nøjagtige som nogle andre spiller ikke. mere præcist dem, der er læsset spilles på jwplayer youtube.probabil har at gøre med dette? og i så fald hvad kan jeg gøre. (jeg nævne, at Google Chrome er i spil.

 7. zame77 sagde han

  Jeg hilser dig! Jeg har et problem og ikke kan løse. Computer kan ikke få adgang til dit websted efter jeg geninstallerer Windows, jeg har installeret Windows på alle vinduer 7 8 32 på bits og ingenting. Jeg forsøgte uden antivirus og antivirus og intet. Hvad kan jeg gøre? Kun denne site kan ikke få adgang til det ellers alt fungerer godt.

  • Marius L. sagde han

   Men hvis du sidder ved computeren kan du få adgang til webstedet? Måske det er det problem, du forsøger at få adgang "af PC site".

  • robert sagde han

   Har du indstille børnesikring? Jeg henviser til "Digicare" havde en forældrekontrol eller andre steder, hvor du lægger sitet ved en fejl, eller du lægger i et program (udvidelse) i browseren. En anden idé, jeg har.

 8. zame77 sagde han

  Nej, jeg havde ingen børnesikring installeret. Jeg kender ikke årsagen.

  • Du forsøgte flere browsere? Hvad sker der, når du forsøger at få adgang til webstedet? Hvilket budskab får du? Ikke opladning, forbliver en tom side?

 9. zame77 sagde han

  Ja, problemet er alle browsere, er siden ikke indlæses, men vi løst det. Jeg fjernede routeren og alt tilbage til normal. Routeren er fra RDS. (ZTE)

 10. zame77 sagde han

  Tak til alle for jeres hjælp.

 11. Cristian sagde han

  Howdy! Først vil jeg gerne takke dig for din indsats, jeg har lært mange ting fra dig. Jeg stødte på et problem, som vil kræve hjælp: Jeg havde en samtale med en person fra min venneliste på Facebook chat, jeg ønsker at gendanne den samtale. Problemet er, at personen ikke længere var i din venneliste. Der løsning? På forhånd tak!

 12. ViorelR sagde han

  Hvordan kan fjerne Facebook-konto fødselsår, måned og dag, jeg ikke ønsker at være sidste i facebook, jeg ønsker at slette alt, ikke blot ønsker at skjule dem. Tak.

 13. Clau sagde han

  Kæmpe anmodning !!! Beskyldninger om utroskab par
  Please hjælp med svar på spørgsmålet: Hvad tæller facebook messenger registreret aktivitet, skal du logge ind i programmet som en Samsung-telefon med Android-systemet og internetforbindelse fra Telekom, i en periode på et par timer, som jeg brugte chat? Jeg mener, jeg blev bebrejdet status "aktiv nu", da sov. Nævn, at password facebook er sikkert og din personlige adgangskode.
  Mange tak!

  • Clau sagde han

   Vender tilbage til ovenstående spørgsmål, du føler, at Facebook Messenger Android applikation gør datatrafik "på hendes egen"?

 14. mafia sagde han

  Meget anteresant og hjælpsomme: '(

 15. turisticus sagde han

  Nyere chat i status se dem, der spiller, og spiller ... Du kan deaktivere denne? Jeg mener, hvis jeg spiller noget ikke alle venner, at hvis jeg ser.
  Tak!

 16. Lucia sagde han

  Hej ... Jeg har et spørgsmål, men bemærk venligst, at jeg ikke er god til computer helt fast, så jeg har brug for vejledning. Indtil videre jeg så listen over venner på Facebook, på listen til højre, da var den sidste forbindelse til hver. Nu nogle ser kun den sidste login, andre ikke. Hvad kan jeg gøre? Er der en indstilling, som du skal gøre?

 17. Liviu sagde han

  er det muligt at sende et brev til en person, og du vil vise beskeden sendt, men ikke modtaget som han har noget installeret, eller der en indstilling, der vil give dem mulighed for at vise du binde, som ikke modtager meddelelsen? Det er muligt at gøre det?

 18. Cristina sagde han

  Godt, kan jeg deaktivere kontoen for mig, der siger, hvor lang tid du er offline? Tak!

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.