Oprettelse af en database med phpMyAdmin (video tutorial)

Denne video tutorial om databaser og phpMyAdmin er en del af en serie af video tutorials applikationsserver, http-server, php, mysql, phpmyadmin og udvikle en hjemmeside eller blog.

Vi henviser ikke kun i denne tutorial video til at opnå simple en database (på rumænsk) eller database (på engelsk), som vi vil installere i den næste video tutorial webapplikation baseret (interface via browser), at vi kan sætte på en hjemmeside eller blog, vil vi formidle viden og idéer på internettet.

Serie af video tutorials, der vil følge vil indføre endnu flere mysterier og dedesupturile internet, website hosting og rettelser kan EU-retten servere.

I disse video tutorials til at komme med lidt vi vil lære om html, php, css, rss og mange andre interessante emner, og når vi havde brug for at lave en hjemmeside eller blog.

Vi ser frem til at se disse tutorials, vi vil fortsætte det, vi i gang nu.

Men endnu bedre se denne video tutorial, der forklarer i detaljer nogle af disse ting, der er nævnt ovenfor.

af Cristian Cismaru

ATTENTION

For din visuelle komfort i denne tutorial video kan ses i fuld skærm (fuldskærm)Relaterede Tutorials


Kommentarer

 1. Ovidiu sagde han

  ffffff anden interessant tutorial

 2. Andrew sagde han

  Jeg har installeret og jeg hylder wampu giver retshjælp ved en fejl, når jeg går i http://localhost/phpmyadmin/ Jeg tog et screenshot men Nush som du sender den. Giv mig en mail og du forsøger at sende ham

 3. adrian sagde han

  Student finansiering er banker og fortælle mig, hvad program jeg kunne bruge til et databaseprogram. hvor vi:
  en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager sælges, købes

  Tak på forhånd

  • Sergiu N sagde han

   adrian: Jeg er studerende til at finansiere banker og fortælle mig, hvad program jeg kunne bruge til et databaseprogram. hvor vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager sælges, forventet cumparateMultumesc  

   Ja mail [e-mail beskyttet] og jeg vil hjælpe dig.

  • adrian: Jeg er studerende til at finansiere banker og fortælle mig, hvad program jeg kunne bruge til et databaseprogram. hvor vi:
   en kundebase, hvilke handlinger hver kunde har en rekord på lager sælges, forventet cumparateMultumesc  

   Til dig eller til at bygge? Jeg vil anbefale dig at kigge efter en server, der kan støtte og database adgang. At opbygge ville ikke være svært (jeg mener grundlæggende) hårde del er at bygge scripts, der gør alt, hvad du vil (meget php). Du er interesseret i en handel platform, og finde det på codecanyon eller ThemeForest til salg til en rimelig pris (op til $ -20 $ 30). Jeg håber, jeg har hjulpet.

 4. Adrian sagde han

  @adrian: Indsend venligst under et andet navn, så vi lettere kan skelnes, som du kan se på dette websted, er en top af kommentarerne. Indlæg under navnet Adrian selv med et lille "a" dine kommentarer vil blive talt som min ! Jeg vil slet ikke have det, vær venlig at forstå, se efter et kaldenavn, pseudonym, noget ... Tak på forhånd!

 5. francs sagde han

  Andre @: Jeg fik også denne fejl først. Se på Administrer> Service, hvis MySQL startes. Da jeg kiggede på STARTING, skal det sige SRARTED. Problemet var med ZoneAlarm. Jeg lukkede alarmzoner, og problemet blev løst.

  ADRIAN @ Tillykke, du gør et stort stykke arbejde. hvis du kan skrive mere video pt. avanceret programmering: PHP, HTML.

  Held og lykke!

 6. ionut sagde han

  Cristi, for eksempel, jeg er i en kæde ... og ideen er, at det ikke virker for mig ica Jeg mener, jeg har en normal ip, men jeg har også en 192.168.2.198 XNUMX. og den centrale ip ... og jeg ved ikke, hvordan jeg får det til at indtaste mig ikke på min router: ((

 7. Cipri sagde han

  højt tutorial
  men ikke underdomæne felt: D ms ms

 8. Adrian sagde han

  @Cipri: Skriv søgning: "domæne" eller "domæner" (uden anførselstegn!) Eller "Sådan køber du et domæne og hostingplads til et websted" eller "Sådan oprettes et gratis domæne fra dyndns, når du har en dynamisk ip" eller "Hvordan oprettes et gratis domæne eller hvordan man ændrer ip med et gratis underdomæne fra Dyndns"

 9. daniel sagde han

  Hvad er "tidligere tutorial" giver et link til tutorial. THX

 10. vali sagde han

  Kapitel databaser ikke rigtig ved meget, men fra hvad jeg forstår nogen midler tekst, eller artikler offentliggjort her gemmes, så databasen vil stige over tid.
  Vi har skabt en database og installeret wordpress.
  En tabel med denne database kaldes "wp_posts" og tilsyneladende her for at gemme alle de artikler, du skriver. Som jeg skriver mere, så denne tabel vil være store (snesevis af KB, hundredvis af KB ... efter behov). Men mærkeligt, hvis jeg beslutter at slette bestemte artikler, som du har skrevet, størrelsen af ​​denne tabel "wp_posts" ikke falde, forblive den samme. Jeg nåede et sted i 3 MB; Jeg havde et show slette alle elementer i wordpress. Database størrelse er ikke faldet. (La Table "wp_posts" og kolonnen "størrelse" vise mig den samme værdi, dvs. 3 MB) Noget neinregula? Så skulle det være?
  Men hvis afkrydsningsfeltet ud for "wp_posts" og giver "reparation bord" jeg ikke længere angive størrelse, værdi 3 MB, men jeg angiver normal mængde, dvs. ca. 8 KB. Hvorfor ikke krymper automatisk og slette database, når visse artikler i wordpress? (Sletning af artikler blev gjort direkte fra wordpress, ikke phpMyAdmin).

 11. vali: Kapitel databaser ikke rigtig ved meget, men fra hvad jeg forstår nogen midler tekst, eller artikler offentliggjort her gemmes, så databasen vil stige over tid.
  Vi har skabt en database og installeret wordpress.
  En tabel med denne database kaldes "wp_posts" og tilsyneladende her for at gemme alle de artikler, du skriver. Som jeg skriver mere, så denne tabel vil være store (snesevis af KB, hundredvis af KB ... efter behov). Men mærkeligt, hvis jeg beslutter at slette bestemte artikler, som du har skrevet, størrelsen af ​​denne tabel "wp_posts" ikke falde, forblive den samme. Jeg nåede et sted i 3 MB; Jeg havde et show slette alle elementer i wordpress. Database størrelse er ikke faldet. (La Table "wp_posts" og kolonnen "størrelse" vise mig den samme værdi, dvs. 3 MB) Noget neinregula? Så skulle det være?
  Men hvis afkrydsningsfeltet ud for "wp_posts" og giver "reparation bord" jeg ikke længere angive størrelse, værdi 3 MB, men jeg angiver normal mængde, dvs. ca. 8 KB. Hvorfor ikke krymper automatisk og slette database, når visse artikler i wordpress? (Sletning af artikler blev gjort direkte fra wordpress, ikke phpMyAdmin).

  Ingen grund til at bekymre sig om størrelsen af ​​databasen, betyder det ikke bliver overvægtig, for eksempel vi har på dette websted i 250 artikler, 20.000 kommentarer endnu database're kun 13 MB vi har en database i vores ansøgning trafikovervågning (som trafic.ro) her nåede næsten 200 MB database, vi serveruyl database fra reklamer nået 50MB ret hurtigt, andre programmer kan få databasen, men wordpress, joomla, drupal, XOOPS, phpBB etc. vil ikke indlæse så meget database.
  På niveau med en database slette et indlæg eller endda 4-6 indlæg betyder ingenting, ikke føler teksten fylder meget lidt plads, hvis du ønsker at se kan oprette en tom tekst dokument og derefter skrive noget i det, se Kig på størrelsen af ​​hans mål og derefter størrelsen på den tekst, som er skrevet af dig, vil forskellen være ubetydelig.
  Fra tid til anden er det godt at optimere tabeller i databasen, dette er din slags defragmentering, medmindre du ved, hvordan du gør, vil jeg forklare i tutorial op hverandre ikke leger med databasen op ikke lave en sikkerhedskopi, hvis du ønsker at slette et indlæg, slette den fra instrumentbrættet wodrpress ikke anbefales at fjerne det fra databasen.
  Et foredrag om disse tutorials på databasen, optimere deres backup disse og andre spørgsmål.

 12. vali sagde han

  tak

 13. Hvad jeg forstår fra mine tutorials om hvordan du gør denne server er den server bør ikke installeres WAMP, XAMPP etc. i Particia C ???? Det er obligatorisk, at serveren skal installeres i en anden partition ???

  Ellers alt det bedste !!!
  GPA

 14. Det fungerede perfekt for mig ... da jeg gjorde det, men efter at jeg nulstillede alt, i stedet for hvad der skulle vises i min bibliotek, fortæller det mig: "Det virker"
  Hvad gør jeg?

 15. laurbær sagde han

  Jeg får hele tiden følgende fejl:
  Din konfigurationsfil indeholder indstillinger (rod uden adgangskode), der svarer til standard MySQL-privilegeret konto. Din MySQL-server kører med denne standard, er åben for indtrængen, og du skal virkelig rette dette sikkerhedshul ved at indstille en adgangskode til brugeren '.root'.

  På grund af denne fejl undlader at bruge de fleste applikationer (startende med udendørsfaciliteter)

  Hvis jeg kan hjælpe ville jeg være meget taknemmelig

  På forhånd tak!

 16. CSL sagde han

  Jeg har et problem.
  Jeg var vært for en gratis webhosting, men jeg kan ikke oprette en database over det med "login register logout". Jeg mener, jeg ved ikke noget, kan du hjælpe mig tak?

  Tak !!

 17. Ovidiu sagde han

  Jeg har et spørgsmål, da jeg giver localhost nedbrud, crysti du hjælpe mig potzi

 18. Alex sagde han

  Hej, webstedet er meget nyttigt fra mit synspunkt. At sammenligne med andre tutorials (fra andre sider), der har alt klargjort og installeret og begynder direkte at gøre uden at forklare trin for trin, det glæder os mest og forklar alt. Jeg har dog et spørgsmål, jeg startede et websted, jeg købte et domæne, hvor jeg også modtog en e-mail, et sted at være vært for webstedet, en ftm-konto og hele pakken ... Jeg købte domænet fra romarg, og det er .ro. Jeg satte webstedet på fil, men når jeg sætter drupal (version 6 eller 7) og begynder at installere det, har jeg et problem med MySQL-databasen, det skriver til mig, at brugeren ikke er godkendt eller på engelsk "Adgang nægtet for bruger" Jeg var meget forsigtig, da jeg skrev usernamuul adgangskodedatabase og vært, men jeg prøvede mange gange, jeg lavede flere databaser nøjagtigt som i tutorial..men uden succes, hvis du kunne hjælpe mig, ville jeg forblive meget taknemmelig..hvis du har brug for e-mail: [e-mail beskyttet] Tak! Fortsat succes!

 19. virginia fingerbøl sagde han

  Hej
  Jeg har et problem: Jeg fik mit domæne og hosting fra lx.ro. De sendte mig e-mail med bekræftelse: felt, og det gav mig en database (herunder logins til databasen). Jeg nu hvad de skal gøre?

 20. Alex sagde han

  hej..Jeg har noget at tilføje, for alle domæner købt fra romarg eller rotale .ro-domæner eller andre kan databasen oprettes meget nemmere end at bruge wamp-serveren på computeren. på brouseren skriv "http: // domænenavn. (ro, eu, org, com eller andre) / cpanel indtast de data (bruger og adgangskode) modtaget, hvorfra du købte domænet, og søg efter MySQL-databasen i panelet. fungerer kun, når du har købt en pakke, der er inkluderet i databasen ... tak

 21. panther2006 sagde han

  Hej Jeg har et problem, jeg ønsker at oprette en database til en snak (subdomæne er hostet af hi2.ro), mit store problem er, at de ikke ved, hvordan du tilføjer en tabel i databasen? eller hvordan du tilslutter sitet og databasen? Porm hvordan de gør en php script på sitet? Jeg ved, der er spørgsmål om hovedløs ja Jeg søgte på google og ærligt jeg forstår ikke nimic.Va du hjælpe mig

  • Alex sagde han

   panther2006Hej Jeg har et problem, jeg ønsker at oprette en database til en snak (subdomæne er hostet af hi2.ro), mit store problem er, at de ikke ved, hvordan du tilføjer en tabel i databasen? eller hvordan du tilslutter sitet og databasen? Porm hvordan de gør en php script på sitet? Jeg ved, der er spørgsmål om hovedløs ja Jeg søgte på google og ærligt jeg forstår ikke nimic.Va du hjælpe mig  

   Strukturen er dette:

   Database> Tabel> Felt
   For at tilføje en bord komme i basen og ned på siden, der genererer en ret til at få mulighed for at tilføje. Klik for at redigere venstre og lige så genererer alle felter. For at redigere en udvalgt og klik på blyanten der. For at tilføje en felt Nedenfor en mulighed.

   For at gøre forbindelsen mellem php og database sql script er brug af brugerens login:

   mysql_connect (“localhost”, “root”, “pass”) eller dø (mysql_error));
   mysql_select_db (“php”) eller die (mysql_error ());

   I den første linje, der siger localhost definerer vært
   I den første linje, der siger rod definerer bruger
   I den første linje, der siger passerer definerer adgangskode
   For at gøre dette opretter du en fil, der hedder connect.php og inkluderer den, når du har brug for, inkluderer "include / connect.php" eller require_once.

   For at indtaste et script, skal have indlysende script, til at have et område, hvor du indtaster og gøre alle data fra stik til at passe på din database.

 22. Alex sagde han

  Jeg glemte at sige i anden linje, hvor der står php skrive navnet på databasen.

 23. Jeg dog give dig bare give i phpMyAdmin det giver mig fejl dc .pot at sætte et link til at downloade til at skyde WAMPServer samme program, som også brugte lai over tutorialu

 24. paul filip sagde han

  du viser mange besøgende, hvad de kunne lære ved at betale for disse lektioner. Jeg ved, du ikke har tid og måske plads til at vise dem nogle komplette applikationer, men for begyndere er det FF godt og nok til at komme i gang, så jeg vil gerne spørge dig, om jeg kan downloade "tag" -s ”fra HTML-præsentationen, hvis jeg ikke kopierer dem med en pen på et stykke papir

  • Adrian admin sagde han

   paul filipJeg vil vise mange besøgende ECAC de kunne lære ved at betale disse lektioner, jeg kender du ikke har tid og kan plads til at vise nogle fuldstændige ansøgninger, men for begyndere er det FF godt nok til at indlede Asi nogensinde spørge dig, om du kan downloade " tags "af præsentationen med HTML, hvis jeg kopiere dem over på et ark med pixu  

   Hvis du læser nærmere på teksten Nær slutningen af ​​denne tutorial dig nogle links til download. Ingen grund til at kopiere med en pen, har du hørt om print screen? Skriv op i søgefeltet til højre: hvordan man gør en print screen, tryk enter og du vil finde en tutorial om dette emne

 25. mostwanted sagde han

  Når adgangen phpMyAdmin, forekommer mig følgende fejl: http://img541.imageshack.us/img541/3239/phpnu.png

  Please, kan du hjælpe mig?

 26. adrian2 sagde han

  Mange tak!
  Gj kritisk!

  PS: Nødvendig: Sluk for firewall eller bede WAMP eller MySQL undtagelser vil ikke gå! 3 starter på få sekunder slukker!

 27. Ghost9 sagde han

  Hej, jeg bruger WAMP i mere end et år i går skete der noget for mig, at jeg havde det én gang og jeg fast et par måneder siden, men nu er jeg virkelig ikke huske cum..Skype sæt 80 ikke at bruge port forwarding og port er udført korrekt og 80 8080 men i tilfælde af behov. Jeg kontrolleres og intet andet bruger server-porte .. Virkelig ikke, hvordan vi løst, men jeg ved, det var noget simpelt.
  Problemet er, at indstillingen "Put online" for enhver farve ikke længere fungerer. Alt gik glat indtil i går, men jeg ved ikke, hvad der gav op. Jeg spekulerer på, om en oversvømmelse kunne have vendt på hovedet, hvem ved hvilke tilladelser til en fil, eller jeg ved det virkelig ikke, men jeg ville være glad, hvis nogen kunne give mig et svar, fordi jeg ikke kan finde noget på google relateret til dette problem, eller hvis jeg ikke har søgt nok endnu .. Jeg har brug for hjælp .. Mange tak

 28. Ghost9 sagde han

  Jeg glemte at nævne, at alt går meget godt og smukt fra localhost. Det virker bare ikke fra internettet. Jeg indstillede endda firewallen meget omhyggeligt ... Jeg ved virkelig ikke, hvad der sprang op .. 🙁

 29. Susanoo sagde han

  Hej. En meget nyttig tutorial. Jeg vil gerne gøre, og nogle tutorials om programmering: PHP, Java

 30. Alex sagde han

  Hvad er den næste tutorial?

 31. florin sagde han

  Jeg har også et problem, jeg installerede wamp-serveren godt nøjagtigt som cristi sagde, jeg ser i localhost wampserver, men når jeg prøver at åbne phpadmin, fortæller det mig, at jeg ikke har adgang til det (“Du har ikke tilladelse til at få adgang til / phpmyadmin / om dette server ”), gik jeg ind i firewallen og gav adgang til wampen, og det virker stadig ikke, hvem kan hjælpe mig? THX

 32. iliebr sagde han

  Sådan skifte fra yahoo yahoo mail klassiske maill beta i ??. Jeg fandt en tutorial på youtube, men jeg forstod ikke meget .Min kan hjælpe med en tutorial lavet lige her på videotutorial.ro ??

 33. AdrianGudus sagde han

  iliebr:
  Sådan skifte fra yahoo yahoo mail klassiske maill beta i ??. Jeg fandt en tutorial på youtube, men jeg forstod ikke meget .Min kan hjælpe med en tutorial lavet lige her på videotutorial.ro ??

  Har du set den dato, hvor videoen blev offentliggjort på YouTube, før du spillede den video? Yahoo har ikke længere Y! Mail i Beta ... det var engang…. sidste år for 2 år siden

 34. Lorenzo sagde han

  Jeg lavede en html site. Jeg sætter i www mappen.
  Jeg kan binde, at en eller anden måde database webside?
  For eksempel, når du indtaster nogen til at give register og gøre deres egen database?

 35. Alex sagde han

  Lorenzo:
  Jeg lavede en html site. Jeg sætter i www mappen.
  Jeg kan binde, at en eller anden måde database webside?
  For eksempel, når du indtaster nogen til at give register og gøre deres egen database?

  Vær gerne have inkluderet hosting-pakke database mulighed. Hvis du har, du bare nødt til at definere fil php (eller at gøre en særlig fil til forbindelsen og derefter havde omfatte alle de filer, du får brug for det) brugernavn, kodeord og databasenavn (mysql_connect ( servernavn, brugernavn, password);).
  Når du har oprettet databasen i admin panel (med samme navn gik ind i funktionen ovenfor) bør arbejde.
  Medmindre du vært databaser råde dig til at kigge efter en, der tilbyder Cpanel finde mange tutorials og er nemt at arbejde med ham.

 36. Marius sagde han

  PHP Udviklere er interesseret i fuld tid eller deltid!
  - Avancerede forestillinger om OOP, viden og forståelse af designmønstre, datastrukturer og algoritmer
  - Der kræves stærk viden om PHP-programmeringssproget
  - Viden og erfaring med at arbejde med MySQL / AJAX / JavaScript / HTML / CSS / JQuery
  - Viden om ZendFramework eller CakePHP er et plus
  Kan nogen hjælpe?

 37. Iandon sagde han

  Hvis du kan fortælle mig, hvordan jeg kan se i en browser den database, jeg oprettede. Jeg nævner, at jeg er meget ny på phpmyadmin, mysql .... Tak.

 38. Lucian sagde han

  Jeg installerede WAMP, men kan ikke komme ind i databasen, skal du klikke på phpMyAdmin, når jeg synes forbbiden 403 (forbudt), hvilket er årsagen? Hvad kan der gøres? Tak.

 39. arhimania sagde han

  Meget god tutorial!

 40. Hej .. Jeg vil gerne spørge mig selv nogle spørgsmål kan DAK
  Jeg købte et domæne og webhosting hjemmeside .. og jeg sætter i, og jeg skriver domæne
  ex: “http://adrian.com” .. siger, at det ikke forbinder med detabase fra pc 😐
  Det kan hjælpe mig med dette problem? Jeg ved ikke alt for vide noget
  tak

 41. dana sagde han

  mig, der hjælpe mig gøre en database i Oracle ?: ((((((((((((((((

 42. dana sagde han

  Jeg beder om din hjælp, hvordan man kan realisere en side i Java med Oracle database.

 43. florin sagde han

  Det skaber ikke nye database opstår, hvordan gør? Vi skabte et underdomæne på hi2.ro ikke, hvordan man installerer phpBB kan ikke oprette baser ajutaima dato og min plz

 44. luchian sagde han

  Hvis jeg køber et domæne fra RoTLD have og en hosting til en hjemmeside database?

 45. Aksel sagde han

  der kan hjælpe mig med en database, som om jeg tilføjer en liste med telefonnumre husker mine numre, så viser mig fra listen de numre, der ikke er i databasen, tilføj derefter en anden liste og så videre for at huske tal og at vise mig dem, der ikke er i databasen, kan hjælpe mig, jeg har ingen viden om at oprette en database….

 46. Irina sagde han

  Jeg begynder med at takke Dem for denne tutorial, faktisk blandt de få af sin slags. jeg prøver
  Specifikt vi borde
  item (itemId, itemPrice, itemTitle…)
  orderitem (itemId, orderId) -> join-tabel
  ordrer (OrderID, CUSTOMERID, ORDERDATE)
  kunde (customerId, customerName, CustomerAddress….)
  * Bemærk CUSTOMERID udenlandske nøgle bord i ordrer, Itemid, OrderID fremmed nøgle i orderitem.

  problem: hvordan man kan gøre den samlede ordre, da en ordre indeholder mere orderitem. ITEMID rækker.

  Liste navne på kunder, hvis orden er mere end 20 lei.

  Jeg har aldrig skrevet på comenturi simpelthen fordi jeg troede, jeg ville have et svar. Jeg er nysgerrig, hvor hurtigt og hvis nogen reagerer.

Trackbacks

 1. […] Oprettelse af en database med phpmyadmin (video tutorial) [...]

Sig din mening

*