Opret ISO image med Windows 7 og forudinstallerede applikationer ved hjælp ImageX og WinPE - video tutorial

Hej venner, dagens tutorial vi vil fortsætte det, vi startede for to dage siden. Konkret vil vi se, hvordan vi gør med Windows ISO image efter 7 7 Windows-operativsystemet allerede installeret. Det betyder vores ISO billede vil indeholde alle vores favorit software og alle indstillinger.
I den første del af dette emne Vi vil vise, hvordan du forbereder jorden for at komme videre med det, vi gør i denne tutorial og tutorial til at følge. Når opnået bootbar miljø skabt under den første tutorial winpe_x86.iso billede eller brænde en cd eller winpe_x64.iso kan lave en bootbar stick, der indeholder billedfiler.
Endvidere efter jeg gjorde dine foretrukne indstillinger i Windows 7 efter jeg installerede alle foretrukne programmer bliver nødt til at bruge Sysprep at pakke alt senere at starte op fra vores boot miljø skabt under den første tutorial. Jeg valgte at "arrangere" en Windows 7 installeret virtuelle maskine VMware Player, jeg installeret der nogle foretrukne udformninger og gjort nogle indstillinger i indstillingerne for operativsystemet, der har tendens til at gøre hver gang når du har installeret operativsystemet Windows 7. Denne Windows 7 installeret i VMware Player vil jeg bruge til at generere personlig Windows ISO image 7. Ligegyldigt, at jeg bruger en personlig virtuelt miljø, fordi ISO-billedet vil være universel, indeholder ikke kun bilister, men min favorit software og systemindstillinger, så du kan installere custom ISO image fra enhver computer eller bærbare computer. Hvis du har en hardware svagere og du kan bruge en virtuel maskine, når du kan bruge din egen bærbare computer eller til at generere personlig Windows ISO image 7.
Nu, hvor vi har ryddet disse spørgsmål bliver du nødt til at overveje det faktum, at, som du har mange programmer installeret på Windows 7 (den faktiske virtuel maskine eller et system) med både ISO billed vil være mere personlig. Der vil glide væk og kun installere de programmer strengt nødvendige. I modsat fald vil du ikke være i stand til at brænde ISO billed til en dvd eller personlig at lave en bootbar USB-stick med 4 GB kapacitet. Også huske på, at systemet partition C, hvorefter vi vil gøre en skræddersyet ISO-billede skal have nok ledig plads, fordi støvlen, som vi skaber det billede, du gemme billedet "instal.wim" tilpassede C partition til Windows 7 allerede installeret.
Bootand på boot (eller winpe_x86.iso winpe_x64.iso) vil faktisk generere en fil kaldet "install.wim" (Windows Imaging Format) fil, som du vil finde i enhver USB-stick eller bootbar ISO-image med Windows 7. Denne fil er en proprietær billede, du oprette din Windows folde det og sidde på vores harddisk, når du installerer operativsystemet. Fil "install.wim" findes i mappen "kilder" af officielle ISO billeder.
Når genererede fil "install.wim" under denne tutorial video med bootbar miljø, vil det finde i C-partition til Windows 7 at vi har installeret og derefter lavede jeg billedet "install.wim". Yderligere har vi brug for ISO image af Windows 7 Jeg brugte det til at installere Windows 7 dem (i pc virtuel maskine eller reelle), som vi har sat, og vi installerede foretrukne programmer smag. Vigtigere er det, ISO billede, vi har brug for nu nødvendigvis være den samme, der anvendes, når jeg har installeret Windows 7 dem (den virtuelle maskine eller PC real), som vi har sat, og vi har installeret alle foretrukne programmer .
I mit tilfælde installeret jeg Windows 7 Enterprise i virtuelle maskine, så jeg vil bruge ISO image med Windows 7 Enterprise. Det næste skridt er at lave en bootbar USB-stick med det ved hjælp af WinToFlash eller 7 Windows USB / DVD Download Tool knap senere at gå til mappen "kilder" på stokken bootbar identificere eksisterende fil kaldet "install.wim", slette det og erstatte det med filen "install.wim" placeret i C-partition til Windows 7 allerede installeret, at jeg genereret ved hjælp af den bootbar winpe_x86.iso for mig.
Hvis filen "install.wim" genereres ved hjælp bootbar USB-stick er mere end 4 GB, skal du bruge en USB-nøgle til større kapacitet.
Hvis du indgive "install.wim" bootable miljø genereres i 4 GB kan du "fortryde" ISO-billedet (Windows 7 Enterprise i mit tilfælde) med PowerISO navigere til mappen "kilder" identificeret fil "install.wim" fundet i mappen, slette og erstatte den med filen "install.wim" genereret til dig. Opholder sig i PowerISO, gemme ISO-image og derefter foretage en bootbar DVD med det.
Hvis du ikke ejer et USB-drev, ekstern harddisk eller SD-kort, der passer til dit projekt eller ISO-billedfiler finaler og personlig ufatteligt 4.7 GB DVD, så bliver du nødt til at installere Windows custom netværk ting, vi gør tutorial til at følge.
Når det er sagt, vil jeg opfordre dig til at se tutorial til at se præcis, hvordan vi gør ISO billeder personlig af en Windows 7 allerede er installeret, ISO billede, der vil give os mulighed for at installere Windows 7 som vil indeholde vores programmer favorit og indstillinger i systemet opererer.

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 900 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede Tutorialsom Adrian

Flamske information og viden, jeg kan lide alt om kunst og dele min viden med stor fornøjelse. De, der giver sig til andre vil miste sig selv, men med fordel, efterlader noget nyttigt stipendiater. Jeg nyder denne rettighed, vil jeg aldrig sige "ved ikke", men "endnu ikke"!

Kommentarer

 1. Ja gå så, men jeg forventede noget når du installerer Windows 7 mens Windows installerer den når at færdiggøre begynder at installere software, hver efter tur til at sige ... Installation 2007 kontor, cclaner .... instaling osv Så jeg ønskede at tro, at det vil komme ud i denne tutorial, men

 2. ProgrameOriunde sagde han

  Meget interessant! Jeg troede først, jeg kan ikke se godt, når jeg så klip 70 minutter

 3. Adrian Gudus sagde han

  ASUS:
  Ja gå så, men jeg forventede noget når du installerer Windows 7 mens Windows installerer den når at færdiggøre begynder at installere software, hver efter tur til at sige ... Installation 2007 kontor, cclaner .... instaling osv Så jeg ønskede, hvad jeg tænkte, han ville få i denne tutorial, men du skal installere du apps sites og efter at jeg ønskede ikke, så hvis du tager en virus synd fejl jeg blæste det da jeg billede 7, så den første version var ellers. Jeg ved ikke, jeg fandt en Windows 7 nettet efter du er færdig med at installere bad mig om at installere daemon værktøjer, nero, WinRAR, WinZip, Avira, avast etc. Flere og flere apps kun i én DVD 4.7gb. Så jeg tænkte det ville få

  Nogen big deal at hente alicatiile at du skal være i en mappe, dets netto afbryde systemet installeret i den virtuelle maskine, og så du begynder at installere software.
  Det resulterende billede til mig så stor, fordi Microsoft Office-pakken.
  Men jeg garanterer dig, at under installationen af ​​operativsystemet tilpasset på den i tutorial måde vil være meget kortere end hvad du vil gøre.
  Hvis vi tager det, og det system, som gør tilpassede som du siger du én, kan være virus og kan nemt komme til "projekt", indtil du lukker din tilpassede ISO billede, så .... konklusioner du tegne dine egne.
  Den metode, præsenteret af mig, er ikke officielle og tredjeparts software brug. er den metode, som OEM'er

 4. glimrende tutorial, men det kan gøre det samme operation og vinduer 8 ikke klar endnu kender bare spørg

 5. leyyyy sagde han

  @ASUS Hvad du vil gøre med det http://www.almeza.com/

 6. sailorriver sagde han

  Tak for den lærer, og kortet for deres bestræbelser på at nå lui.Merita endda forsøgt at tilfredshed opnå noget.

 7. RETEX sagde han

  ville gå en tutorial og om Almeza ved at sige leyyyy

 8. Langt den bedste tutorial din. Meget nyttig! Tak!

 9. marius sagde han

  Sådan downloader videotutorialele på dette websted? Hvis du kan.

 10. Adrian Gudus sagde han

  marius:
  Sådan downloader videotutorialele på dette websted? Hvis du kan.

  Hvis du ønsker at hente dem betyder, at du ønsker at stjæle vores arbejde, og vi er uenige med.
  Du har intet at downloade dem, så længe du kan få adgang til vores hjemmeside 24 timer 24, 7 7 dage.
  Vores tutorials er og vil forblive gratis og vil ikke betaling for adgang til eller se deres hjemmeside.
  Jeg forstår ikke, hvorfor du ønsker at besætte plads på din harddisk alligevel, hvis vi betaler en server til at holde det for dig og du kan se når som helst.
  Prøv at slippe af med den mentalitet coat "hvad der er i din hånd ligger ikke"

  • marius sagde han

   Jeg ønsker at hente, fordi hvor jeg bruger det meste af den tid, jeg har adgang til internettet, jeg bare PC. Og desuden, hvis alle er gratis på internettet, hvorfor skulle du noget imod, hvis jeg downloader og gemme dem på en cd til adgang til dem du bare ikke har adgang til internettet? Fur vil ikke arbejde, jeg ville bare dem at have adgang til internettet, hvor jeg (80% af min tid). Undskyld du misforstået.

 11. polferis sagde han

  marius:
  Sådan downloader videotutorialele på dette websted? Hvis du kan.

  marius:
  Sådan downloader videotutorialele på dette websted? Hvis du kan.

  Det kan ikke, er imod stedets politik videotutorial.ro! Det er svært at lave et bogmærke i browseren, og når du ønsker at se en tutorial?!?

 12. Daniel sagde han

  Den enkleste metode.
  Få en DVD med originale og licenseret Windows og installere den. Gå derefter til Ninite automatisk installere og du lukker alle programmer, du nevoie.Cu opdateringer fra Microsoft tager omkring 45 min ... og klar! Jeg tror i dag, der har en pc eller laptop, har nettet.

 13. Adrian Gudus sagde han

  Daniel:
  Den enkleste metode.
  Få en DVD med originale og licenseret Windows og installere den. Gå derefter til Ninite automatisk installere og du lukker alle programmer, du nevoie.Cu opdateringer fra Microsoft tager omkring 45 min ... og klar! Jeg tror i dag, der har en pc eller laptop, har nettet.

  Ja, ligesom der er kommercielle applikationer som Microsoft Office, Adobe Photoshop, Autocad, at du har de ikke tilbyder tredjepartswebsteder (Ninite ... taler om det, vi har om Ninite en video tutorial), og så er du tvunget til at integrere dem ...

 14. Jully sagde han

  Interessant tutorial ... men ikke sådan forbliver brugerkonto. Jeg kan installere det uden nogen til at forlade min "fodaftryk". Jeg tænkte noget lignende, hvad de gjorde ud af CtrlSoft (Windows med Office 7 2010) havde ingen konto hos os, som om det var det originale billede. ImageX og Dystre jeg brugte CMD at integrere x64 WIM x86 (holde begge versioner på samme stick) og rumænsk i den engelske version (du kan vælge at installere, at nogle foretrækker rumænsk, nogle engelsk og tager længere tid at tage sprogpakken efter).

 15. polferis sagde han

  Ja, jeg kunne lide! Alle mine påskønnelser er superlativ. For mit vedkommende tutorial nået sit mål. Men jeg tror ikke jeg ville installere programmer, der forbliver i Windows-versionen siden installationen. Så på et bestemt tidsinterval det skal gøres anderledes billede, hvis jeg ønsker at blive opdateret med software.
  En komplet tilpasning, "af rødderne" kunne være først til GImageX eller RT7Lite (fattigere optioner) fortsatte derefter som ovenfor. I "ejer god" film, meget god! Adrian, ved den måde 'med Power ISO retssag, kan håndtere billeder større end 300MB? Som Magic ISO (jeg bruger det) giver dig ikke tilladelse ... jeg kender svaret ... men jeg kunne godt lide "Flash" på det tidspunkt! OK, mere sundhed!

 16. En meget vellykket tutorial! Tak!

 17. vlad angelo sagde han

  Bebi:
  En meget vellykket tutorial! Tak!

  Ja du har ret ... tutorial ledes og godt forklaret

 18. Cristi sagde han

  Interessant men mere interessant var, at fordi denne Videotutorial havde mig geninstallerer Windows, jeg fulgte alle trin uden at se noget uden at give mig en fejl, men efter scenen "fange" og derefter genstarte jeg ikke længere gå vinduer (i stedet for velkomst, jeg får meddelelsen mislykkedes at indlæse konfigurationen, skal du genstarte pc'en for at genoptage setup konfiguration og giver tætte genstarter PC og så, og jeg gentager, ikke en bevidstløs som andre, der ikke har en anelse om, og jeg gentog operationer selv om 3 gange for at være sikker på, at alt vil være ok, og jeg set Videotutoriales 3 gange.

 19. Cristi sagde han

  For at rette det "...... at være * ...." Og også tilføje en advarsel: Jeg har ikke gøre alle de dumme ting i VMware, men som sagt var jeg sikker 100% vil ikke ske noget forkert.

 20. Cristi sagde han

  hej, jeg kom for nylig på tværs af et program kaldet tweak mig "... ..det er for at optimere vinduer ............ hvis du kan gøre en tutorial om denne lille blød og godt i min mening :) tak!

 21. Vlad sagde han

  Bebi:
  En meget vellykket tutorial! Tak!

  Ja, du har ret ... tutorial er meget vellykket og godt forklaret

 22. transsylvanske sagde han

  Jeg ønsker godt, hvis du kan fortælle, hvad det samiske Western Digital Harddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB, da det er et værdifuldt nyt marked, som jeg, om jeg vil købe Lati recamanda sal Hilsen

  • transsylvanske:
   Jeg ønsker godt, hvis du kan fortælle, hvad det samiske Western Digital Harddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB, da det er et værdifuldt nyt marked, som jeg, om jeg vil købe Lati recamanda sal Hilsen

   Først, at HDD WDC Red 1TB kun pt. NAS storage, hvilket betyder NAS (Network Attached Storage) HDD, som er godt, men hvis du vil have din Windows på det ikke forsøge for. Han har 5400RPM pt. at være tavs. Disse HDD'er kun til opbevaring, kan du bruge som ekstern hdd. HDD'er er nogle meget stille. Det afhænger af, hvad du vil gøre med det

 23. Great tutorial! Det er præcis, hvad vi leder efter lang: iso billede med alt i min Windows. Meget godt!

 24. D Remus sagde han

  hej, men hvis jeg ønsker at gøre det bare for min laptop og jeg ønsker at tage og video-drivere, lyd SMD Sysprep .og du sige til kryds generaler, plus nedlukning, at tage video og lyd, som du allerede har installeret, bør ikke være generelase kryds? rasp vente

 25. D Remus sagde han

  Tak, jeg kom ud af præcis, hvordan jeg ville med lyd og video-drivere, bare for en laptop.Multumesc for tutorial.

 26. marius sagde han

  Og kan jeg få adgang til bogmærke uden internetadgang? Du har skrevet, og du er i erhvervslivet.

  polferis:
  Det kan ikke, er imod stedets politik videotutorial.ro! Det er svært at lave et bogmærke i browseren, og når du ønsker at se en tutorial?!?

 27. og vinduer kan 8

 28. marius sagde han

  Ok, endsige det, der gør mig moralsk arrogance andre brugere og andre, jeg virkelig jeg har brug for tutorials, som jeg har adgang til internettet end meget lidt. Hvordan kan jeg gøre? Det kan eller ikke?

  Adrian Gudus: Hvis du ønsker at hente dem betyder, at du ønsker at stjæle vores arbejde, og vi er uenige med.
  Du har intet at downloade dem, så længe du kan få adgang til vores hjemmeside 24 timer 24, 7 7 dage.
  Vores tutorials er og vil forblive gratis og vil ikke betaling for adgang til eller se deres hjemmeside.
  Jeg forstår ikke, hvorfor du ønsker at besætte plads på din harddisk alligevel, hvis vi betaler en server til at holde det for dig og du kan se når som helst.
  Prøv at slippe af med den mentalitet coat "hvad der er i din hånd lyver ikke"


 29. Adrian Gudus sagde han

  marius:
  Ok, endsige det, der gør mig moralsk arrogance andre brugere og andre, jeg virkelig jeg har brug for tutorials, som jeg har adgang til internettet end meget lidt. Hvordan kan jeg gøre? Det kan eller ikke?

  Jeg ved ikke, hvilken del du ikke forstår det. Vi er ikke enige i deres hjemmeside og dowload kan ikke downloade. Det faktum, at du ikke har internet, ikke bekymre os ... vi kan desværre ikke levere de tjenester og internet.
  Det er ligesom du går til butikken for at købe dit brød og fortælle dem den butik, du ved ... Jeg har ingen penge.
  Ingen penge, ikke få brød, det er simpelt. Det faktum, at du har en undskyldning (mangel på penge) tror du vil være årsagen til, at du fortjener brød uden at betale for det?
  Net i dag er billig og af veje ...

 30. Apollo sagde han

  Jeg har en løsning til hvordan Marius internetadgang. Du kan bruge en bærbar internet stick. Orange og Vodafone på forhånd, hvis du har en mobil abonnement. Eller Cosmote eller Digi (RDS) kun bulletin kontaktløs hjem og har tidligere uden en stemme abonnement. Det billigste er 9 euro, moms og sikrer, at du får op til hastighed 2Gb 21Mbs derefter falder til 128 Kbps hastighed. Alle er gratis. Jeg holder mig til vodafone internet og kan se tutorials fra hjemmet.

 31. .Ceva Friend simpelthen for kompliceret der? Af den måde nogle tutorials er for gamle, mange ansøgninger er forskellig fra, hvad ereau 2,3.4 år siden, så disse tutorials ikke svarer til virkeligheden er jeg tror en ajourføre dem efter behov.

  • og ... .Hvis har ændret sig, selv i dine ører fanger dem og undlader at bruge dem, når du se tutorial? eller blot det er for doven til at tænke mindre og gøre alt mura-n munden? ... ..

 32. og jeg vil genere med et spørgsmål:
  Jeg sætter cd'en i 140 mb resultat af den første tutorial i drevet og fik at have afkrydset boks sysprep generalisere kommando, gav kommandoen Luk og ok 10 sekunder efter jeg gav ERROR FATALA.aveti idé om, hvorfor ikke gå ?? men der måtte stikke cd'en i drevet før efter målstregen operation ??? ??? sysprep hvordan ??? venligst ajutati.va Tak.

 33. Adrian Gudus sagde han

  marian:
  og jeg vil genere med et spørgsmål:
  Jeg sætter cd'en i 140 mb resultat af den første tutorial i drevet og fik at have afkrydset boks sysprep generalisere kommando, gav kommandoen Luk og ok 10 sekunder efter jeg gav ERROR FATALA.aveti idé om, hvorfor ikke gå ?? men der måtte stikke cd'en i drevet før efter målstregen operation ??? ??? sysprep hvordan ??? venligst ajutati.va Tak.

  Allerede forklarede alt hvad du skal gøre i den video tutorial. Måske du har problemer med Windows for dig ikke "præparat" af Sysprep

 34. Spørgsmålet var enkel: Jeg giver sysprep tr CD med ImageX i enhed ???

 35. da su ikke? Det er svært at skrive eller ikke ???

 36. Takla sagde han

  sysprep nå mig der, og jeg giver "En fatal fejl opstod under forsøg på at sysprep maskinen" dc gav mig denne fejl op her mia fungerede perfekt

 37. Viorel sagde han

  Jeg 7 har Windows X32
  AAM lykkedes alle trin tutorial NR1, der skaber WINPEX32
  Når du kører værktøjet Sysprep fortæller mig ,, fatal fejl, når de forsøger at Sysprep værktøj FULDBYRDELSE I COMPUTER ,,
  Nogen har en LØSNING ??

 38. johnny_computers sagde han

  Løsning af problemet "En fatal fejl opstod under forsøg på at sysprep maskinen"
  Ctrl + Shift + Esc -> tjenester
  ser WMPNetworkSvc -> højreklik -> stop-tjenester

  Som Adrian sagde i tutorial, der er en fejl på Windows Media Player.
  Videotutorial Tillykke!

 39. Hej Jeg har mit operativsystem installeret Windows 7 starter sp1 ikke ved, hvor man kan hente en ISO billede kan hjælpe mig voi.Si stadig har en forespørgsel: hvordan seriel hvad, jeg har vinduer 7 startnøglen (den ene i aktivering Windows ?) tak på forhånd

 40. Vasile Gavriluta sagde han

  Tillykke opnå denne tutorial. Totorialul er meget god og meget interessant. Fortæl mig du overskrider størrelsen af ​​4,7 GB DVD ash 8,5GB kan bruge en DVD og USB-nøgle, når overvinde 4GB hvorfor vi ikke kan bruge en pind 8,18 GB ?. Hvorfor skal nødvendigvis 32GB?
  Du bedes svare mig, kan Toturialul gælder for Windows 8.1 Enterprise?

  Tak,

 41. johnny sagde han

  Det har været et stykke tid siden vi skabt den første sejr 7 forudinstalleret på instrukser fra 2 tutorials og tak på denne måde.
  stadig slår mig .. tanken ville ikke arbejde for xp .. en lignende metode?
  Tak!

 42. Dani sagde han

  Processen med at skabe install.wim til mig sidste 3 sidste sekunder og ikke fil i partition C. For billedet skabelsesprocessen skal have lov til at fungere installeret Windows AIK? Jeg gentog processen flere gange, og hver gang jeg formåede at få wim fil. Enhver idé er velkommen.
  Tak.

 43. Dani sagde han

  Meget god tutorial. Ved første virkede det ikke fordi vi ikke har identificeret korrekt med Windows-partition. Det virker, er modificeret OS testet og funktionel resultat.

 44. Jeg prøvede det for et par uger efter, at du har indført tutorial (november 2012), og jeg forlod tabere. Når du kører Sysprep figur vises ofereastra "" fatal fejl, når de forsøger at udføre Sysprep computer ISTRUMENTOS ""
  du startede første del på VirtualBox og den anden på vmplayer og bør fortsætte, fordi det er af interesse, og det er den eneste måde at "" klon operativsystem "" hvis nogen har opfyldt en sådan situation til at skrive på sitet ___va tak med hensyn DAN

 45. gnist sagde han

  ikke ønsker at starte fra WinPE starter direkte ødelægge MBR Operativsystemet kan ikke bruges, vi er lagt i VBox 6 operativsystemer (win7) alle de samme problemer, jeg fjernede en "winpe_x86" jeg havde to filer inde BOOT en blev lukket inde i parentes end 0KB
  Du tog et billede (WinPE) oprettet på et andet operativsystem på en anden virtuel maskine (VBOX), og du har brugt en anden virtuel maskine (VMPlayer)
  Ved ikke, hvordan TI er ude TIE men noget er ikke OK, hvordan i alverden

 46. gnist sagde han

  Jeg fandt folk klar Bele
  i virtuelle boksning "min computer" operativsystem partition (C :), men i virkeligheden (D :) __ så
  D: \> ImageX / capture d: \ d: \ install.wim "Win 7 Custom" / kontrolforpligtelse ENTER
  Jeg befandt mig til rådighed for virtuelle maskiner i VirtualBox
  og optiske drev (CD-drev) er (E :)
  Det forekom mig hurtigere end VBOX VMPlayer
  hvis du vil have effekter aero på virtuel bokssæt hukommelse i 128 mb og ved installation gæstetilføjelserne kryds boksen 3D vises et vindue, vælg Nej derefter et andet vindue og tjek ja, efter installationen OS din betjeningspanelet skal du vælge Fejlfinding, og gå den effekt aero og næste-næste _____ bla bla-bla -__ voala
  disse er mine tips, hvis du ikke har noget imod admins __o dejlig dag

 47. Catalin sagde han

  Hej,
  Ved opstart fra bootable miljø (winpe_x86.iso), pt. File generation "install.wim" (Windows Imaging Format), en fejl: Fejl under åbning af filen [d: \ forestille \ data.wim]. Please hjælp mig.
  Tak.

 48. Bosu sagde han

  Jeg forsøgte at gøre alt gik ok, men når jeg ajunsla træningssystem giver mig en fejl {Roar SAMLEDE RESULTATER AF PRØVER AT COMPUTER Sysprep værktøj} Hvad vente på et svar til at løse Mayle [Email protected] Tak på forhånd

 49. gnist sagde han

  Pai gav dig sysprep fejl for denne manøvre allerede foretaget mindst 3 tidspunkter
  betyder, at dine vinduer ikke er ren, før du __cineva til tilpassede og gjort download__
  Hvis du vil nulstille værdien af ​​en ændring Sysprep versioner registru__doua
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ vælge HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ SETUP \ Sysprep status \ oprydning === tilstand er indstillet til værdien 2

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.