Counter Strike 1.6 på Android, det oprindelige spil på PC til din telefon

Counter Strike Android portering 1.6

1.6 at spille Counter Strike til Android, ligesom vi har masser af spil? Svaret er simpelt: Counter Strike har en enorm fællesskab af spillere, der ønsker at tage spillet med dem overalt.

Hvorfor har vi brug for at køre Counter Strike 1.6 Android?

1. Counter Strike 1.6 installeret på din pc
2. Xash3D (Android APK installatør)
3. CS16Client (Android APK installatør)

Sådan installeres Android 1.6 Counter Strike?

1. Vi laver på pc'en på skrivebordet en ny mappe kaldet “xash"
2. Kopier apk i mappen "xash”Fra skrivebordet
3. Kopier mapperne fra counter-game-spillemappen “cstrike"Og"ventil"Og indsæt dem i mappen"xash”Fra skrivebordet
4. Kopier mappenxash”Fra skrivebordet til roden af ​​telefonens lager.
5. Aktivér "ukendte kilder" på telefonen fra indstillinger / sikkerhed
6. Installer apk “CS16Client"og"Xash3D".
7. Start ansøgning CS16Client og tryk på den nederste knap "CS16-Client Launch"
8. Stigning i spil!


... skriv til mig i kommentarfeltet, hvordan det fungerer for dig og på hvilken telefon ...

Tutorial - Counter Strike 1.6 på Android

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Mihnea sagde han

  Hej,
  Hvis jeg har en steam-konto, kan jeg ikke installere steam direkte på min telefon ... Jeg købte alle Counter Strikes ???

 2. Calin sagde han

  Jeg troede selv med magt. ja underligt, at disse fyre ikke gjorde cs, cs gå til den telefon, der spiller en masse

 3. Adrian Iulian sagde han

  Hvor taske xash fil? i android obb eller dato?

  • Adrian Gudus sagde han

   Det blev nævnt i den video tutorial og bemærkede i teksten ovenfor video tutorial. Ikke længere køre tutorials, og du vil forstå, hvad de skal gøre.

 4. Mihnea sagde han

  Kunne gå som installeret: Condition Zero, kilde og globale offensiv?

 5. Ionut sagde han

  Jeg undlader at forbinde til tilslutte sig nogen server.Dupa giver serverkonsollen åbner og blandt andet skriver, at Spooting demo header. og det sker ikke noget.

 6. Mihnea sagde han

  Cristi,
  Du skal ændre CS16Client v1.3 med en ny version CS16Client v1.31 kan downloades her -> https://github.com/FWGS/cs16-client/releases/tag/v1.31

 7. Mihnea sagde han

  På Steam på Counter Strike Source og Global Offensive har jeg ikke mappen Valve ... 🙁
  Sådan installeres på disse to?

 8. LucianGL sagde han

  Noget anbefalinger til en bærbar grafikkort 1080 8VRAM, intel i7 minimum 2.7 GHz, dual SSD og en harddisk, men HDD ville foretrække udgave tykkere, hvor jeg kan sætte en HDD (bærbar 2.5) af 3TB hvad en lille en tykkere end normalt, 32 ram minimum, jeg er ligeglad Windows.
  Hvis der er nogen med noget lignende, bede ham om at sige noget meninger om, hvad der gør støj, hvor mange stik eller USB usb3 kan 3.1 har andre interessante detaljer.

  • Mihnea sagde han

   Ja, hvad laver du med en sådan bærbar computer ... tekniske tegninger i autocad ... budget afsat til en sådan bærbar computer ???

   • LucianGL sagde han

    Budget mistanke om, at salt 2000 €, men det er ikke vigtigt, hvad de skal have i nævnte hans data, og hvis nogen har noget, eller en bærbar computer med 1080 nvidia bede ham om at fortælle mig, hvordan stille det er, den version, der er kølevandet ikke er og for 1080, mener jeg, at ASUS ROG, men der er andre virksomheder / der ikke kender meget. På grund af dette, og stille nogle udtalelser.

    • Mihnea sagde han

     Hvis du vil have en bærbar computer til spil, fortæller jeg dig fra min erfaring, at det ikke er det værd ...

 9. Cristi og jeg er jeres problem med dit lydkort integreret på bundkortet, kommunikere med venner via Skype mikrofon høre, at støj (brummer) am.instalat sidste driver efter producentens hjemmeside 7 x64 Peter vinduer. Jeg har denne asus bundkort p8h67-m.pro: https://www.asus.com/ro/Motherboards/P8H67M_PRO/

  • luciangl sagde han

   Noget som jeg havde engang nogen post eller medmindre du bruger mikrofonen kunne høre en summende, noget efter jeg sætte to beskyttelser svamp til mikrofon formindsket i lyd, men stadig lød langsommere, mest tilrådeligt at erstatte anvendelse af en ekstern lydkort.

 10. Det minder mig om de gamle dage i gymnasiet, hvor vi plejede at gå på internetcaféer og spille cs 1.6 i en kæde. Nu har jeg ikke meget tid til spil, tiderne har ændret sig ...
  Efterladt nostalgi til side, lagde jeg også mit spil i telefonen. Det lyder ok. Men jeg finder det ret vanskeligt at spille modstrejke på telefonen, fordi det er et spil, der blev oprettet til mus og tastatur. Jeg bevæger mig som om jeg havde bind for øjnene med touchpad'en på skærmen ... og næsten alle skyder mig 🙂

  Sikkert mange vil sætte cs1.6 telefon med vinterferien. Tak for den lærer.

 11. Robert sagde han

  Cristi Hello! Du kan gøre en Google Play-Services tutprial om at stoppe kører konstant i baggrunden og automatisk starte med det samme, hvis du stopper, kan stoppe uden at afinstallere Google Play og Google nu?

  • Adrian Gudus sagde han

   Google Play-tjenester er væsentlige Google apps arbejde ordentligt, kan dagsorden, kalender og andre programmer synkroniseres med Google-konto.
   3 tusinde i de sidste timer af den sidste belastning, der anvendes min 148 MB RAM og batteri 0%.

 12. florin sagde han

  Jeg har installeret spillet og synes flere Internet-servere, som jeg forbinder. Jeg 1.6 cs men min server, og jeg kan ikke oprette forbindelse til det. Er jeg forkert eller noget, du ikke kan oprette forbindelse servere cs 1.6 real?

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.