Højtydende pc-spilkonfiguration på AMD - max FPS på LEU

Kraftig pc-spilkonfiguration på AMD
Kraftig pc-spilkonfiguration på AMD

Hvad handler “High-performance PC Gaming Configuration on AMD” -tutorial om?

I denne videotutorial vil jeg konfigurere et spillesystem baseret på AMD, som du kan spille de nyeste titler med høje indstillinger med. Fra Ryzen 5 3600-processor vil jeg lave en kraftfuld pc-spilkonfiguration på AMD.

Ryzen 5 3600 er en splinterny processor, der er forbløffende med sit pris-ydelsesforhold.

Jeg valgte til denne build, en CPU fra AMD, fordi mange af jer har anmodet om dette. Tidligere har vi lavet pc-konfigurationsguider mere om platformen Intel, men nu synes jeg AMD med de nye Ryzen-processorer gjorde et fremragende stykke arbejde, og det fortjener virkelig opmærksomhed.

Hvorfor valgte jeg ikke Ryzen 5 3600X? Kraftig pc-spilkonfiguration på AMD

Ryzen 5 3600x er den samme processor som 5 3600, bortset fra at den har en højere frekvens og en lidt større køler i kassen.

Desværre er det ikke det værd, fordi det tilbyder 5% mere ydelse til en pris med 20% højere.

Med forskellen på penge køber du en køligere bedre end den, der følger med 5 3600X, som hjælper dig med at hæve frekvensen endnu hurtigere, og med de samme penge, du måtte betale på en X, får du endnu bedre ydelse.

Bundkort til Ryzen 5 3600?

Vi valgte et ret simpelt Gigabyte-indgangsport med B450-chipset, som giver os alt, hvad vi har brug for til fejlfri processordrift.

Vi har ikke luksusfaciliteter, men vi har ikke brug for nogen, vores vigtigste bekymring er budgettet.

Videokortet er en RX580 med 8GB og en god køler.

Det er vigtigt at vide, at på nuværende tidspunkt, selvom vi også har RX590, forbliver RX580 det bedste køb med hensyn til AMD-grafikkort. Dog er RX590 næsten det samme videokort, hvor forskellen kun er en højere frekvens på RX590 uden RX580.

Adata XPG-hukommelse.

Jeg valgte Adata, fordi det tilbyder god ydelse, RGB og anstændig pris.

SSD?

Jeg anbefaler Adata XPG SX8200 PRO, der tilbyder topydelse til en super anstændig pris. Uanset hvordan du tager det, med denne SSD kan du ikke gå galt.

Jeg bruger personlig denne SSD, og ​​den opfører sig godt, selv når den er indlæst, føles den næppe. Han tager alle dem uden at give et gisp.

Kilde og bolig?

Som sædvanlig er kilden Seasonic med bronzecertificering, også for budgettet, og sagen er en generisk med montering af kilden og nok "luftstrøm"; Men jeg er sikker på, at nogle af jer vil vælge sagen efter dine præferencer.

Liste over komponenter, der bruges i AMD Performance PC Gaming Configuration tutorial:

 1. AMD Ryzen ™ 5 3600 processor, 35 MB, 4.2 GHz med Wraith Stealth-køler
 2. GIGABYTE B450M S2H Bundkort AM4, 2 x DDR4, rev. 1.0
 3. ADATA hukommelse XPG Spectrix D41, 8GB DDR4, 3000MHz, CL16, RGB
 4. MSI Radeon RX 580 Armor OC-videokort, 8GB DDR5, 256-bit
 5. ADATA XPG SSD SX8200 PRO 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280 NVME
 6. Kilde Seasonic S12II-520 Bronze, ATX12V, 520W
 7. PC Serioux MAKENNA taske, uden kilde, Middle Tower, ATX

Opdater Bios til Ryzen 3000 support

I øjeblikket er alle disse kort baseret på F40, som er kompatibel med Ryzen 3000-serien processorer. Det kan dog være et ældre bræt, udsolgt eller brugt, hvis du har en ældre bios, der ikke understøtter Ryzen 3000-processorer.
Hvis du ikke har den nyeste version, skal du gøre en Bios flashback, og den mindst vanskelige del er, at du skal gøre dette uden en processor, hukommelse, videokort, skærmbillede osv.


Her er en flashback-bios-tutorial til Asus. Og det ligner Gigabyte (se nedenfor).

Sådan gør du bios flashback til Asus (fra 8 minut: 12

Her er processen for Gigabyte:
https://www.gigabyte.com/in/MicroSite/372/images/safe.htmlmisbilligende

Relaterede vejledninger:

 1. Billigt spillesystem til 2020
 2. 2019 Affordable Gaming Calculator
 3. LAPTOP MED STRICT SCREEN (sort) - problemløsning
 4. PC-konfiguration med ny Intel i3 med 4 NUCLEE Coffe Lake
 5. Prisbillig og lydløs spilregner - Lille Budget Gaming
 6. Tilgængelig computer ydeevne og ro

Video-tutorial - Højtydende pc-spilkonfiguration på AMD

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Nancy sagde han

  Ja. Tak for selvstudiet. Selvom jeg har nået en alder af spil, og jeg bestemt ikke vil tage et sådant system, lytter jeg altid med glæde til dine videoer, fordi de henter nyttige oplysninger fra dem. Fra diskussioner med venner, der er gode til it, udledte jeg, at AMD tilbyder den bedste værdi for pengene, som du bekræfter. Intel er meget gode kun hvis scoreene er højere.

 2. For at det valgte bundkort skal understøtte tredje generationens Ryzen-processor, skal der oprettes en BIOS-opdatering. Hvis du ikke har en AM4-socketprocessor, kan du ikke. Leveres med F1 skal opdateres til F40.

 3. Daniel sagde han

  Jeg anbefaler ikke det videokort, men min radeon rx 580 rustning oc 8gb, for mig efter et års brug begyndte allerede at regne pladen (skærmen gik af i et par sekunder og gendannede, en anden gang gik på og skærmen blev slukket) Jeg skiftede tavlen med en ny saprhire radeon rx 5700 xt nitro + bliver den hvid for nu.

 4. Daniel sagde han

  Jeg vil have en anbefaling til netværkskortet, jeg halter i spil det store ping 140-360 ping Jeg netto fra fiberlink digi 1000, bundkortet er og b450 tomahawk, og jeg er ikke klar over, hvad det er, at jeg har en så stor ping.

 5. Daniel sagde han

  Jeg vil have en anbefaling til netværkskortet, jeg halter i spil det store ping 140-360 ping Jeg netto fra fiberlink digi 1000, bundkortet er og b450 tomahawk, og jeg er ikke klar over, hvad det er, at jeg har en så stor ping.

 6. daniel sagde han

  Det er ikke nødvendigvis det. Hvad der er bedre end en Intel eller AMD, ligner en benzin- eller dieselbil. Hver af dem har plusser og minuser.
  Jeg foretrak personligt en i5-9400F kontra en anden AMD. Denne processor er god (og) til spil og koster omkring 600 lei. AMD er på 1.000.
  Hvad jeg gemte fra processoren lagde jeg på videokortet. RTX 2060 er meget mere end en RX 580. Eller endda over en GTX 1660 TI.
  Jeg fik BF-systemet nedenfor på 3.950 lei.
  https://www.pcgarage.ro/sisteme-brand/lenovo/gaming-legion-t530-tower-procesor-intel-core-i5-9400f-29ghz-coffee-lake-16gb-ddr4-512gb-ssd-plus-1tb-hdd-geforce-rtx-2060-6gb-freedos/
  PS: Jeg er ikke en dårlig spiller. Men et spillesystem er en anden liga fra de klassiske desktops.
  Ligesom biler ... en slags sportsvogn :))

 7. Marius sagde han

  Hej Cristi.
  Jeg vil købe et gamming-system, men jeg er meget ubeslutsom, så en mening fra dig ville være velkommen.
  1. Til et budget på 4500 lei kan en gaming-bærbar håndtere et par år? Eller kan det undgås og insistere på en stationær pc?
  2. Hvad angår smarte processorer, er den mærkbare forskel mellem en smartere i5 og en i7? Hvad anbefaler du til en bærbar computer. . . .Jeg vil have noget med et godt pris / ydelsesforhold.
  3. Hvad angår nvidia-videokortet, er det værd at købe en gtx1060ti til en anstændig pris. . . .eller gøre en indsats for den nye rtx2060? Ser du en stor forskel mellem dem, der skal bruges i de næste 3-4 år?

  Mange tak, og jeg venter på et svar.

 8. Marius sagde han

  Jeg har stadig et spørgsmål. . . Fordi ingen fortalte mig det.
  For eksempel, hvis jeg vil købe en Asus bærbar computer, har producenten flere niveauer af teknisk udstyr på stedet. Men i de fysiske / onlinebutikker i Rumænien præsenteres kun et par konfigurationer af hver bærbar model.
  Så kan jeg vælge den konfiguration, jeg ønsker, fra producentens websted, og derefter den fysiske / online butik, der skal levere min bærbare computer? Eller skal jeg bare begrænse mig til, hvad butikken har på lager?

  Tak.

 9. Pekku sagde han

  Video board den 01.11.2019 = 949 lei
  Video board den 18.12.2019 = 2300 lei

  Emag folk :)))
  til enhver anden distributør, der finder mindst 1000 lei.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.