Tilslutning af telefonen til tv'et med en MHL-adapter eller direkte via HDMI - video tutorial

Hej venner, tutorial dag vil jeg gøre, hvad jeg har lovet et par tutorials siden, jeg tilslutte en telefon og en tablet via kabel, det er første skridt på vejen til at styre konsol spil baseret på Android, har vi stadig online kun Sixaxis controller bluetooth Dual Shock og klar.
Indtil en anden i dag tilslutter jeg en tablet og en telefon til tv'et, i første omgang er det enkelt, fordi vi direkte bruger HDMI-kablet - mini HDMI, dette er fordi tabletterne (de fleste af dem) har mini- eller mikro HDMI-port. I tilfælde af telefon bliver tingene lidt komplicerede, vi har brug for en MHL adapter (Mobile High-Definition Link), denne adapter hjælper os til at snige digital high definition signal via USB-porten, micro USB-stik. Men ikke alle telefoner er kompatible MHL.
MHL telefon listeEr Wikipedia link liste vil blive opdateret jævnligt.
Hvad med resten af ​​telefoner, der ikke kan foretage sådanne forbindelser?
Forhåbentlig snart vil vi have noget lignende på Android AirPlayPotentielt er der, bare lidt vilje og nogle geniale hjerner, hvis du kan sende video fra din telefon til TV 1080p ved DLNA, betyder det, at der kan sendes noget? Desværre handler DLNA kun med multimedia, måske i fremtiden, hvem ved….
Hvad hjælper os med at tilslutte en telefon eller tablet til fjernsynet?
Hvis du har set OnLive tutorialSandsynligvis regne ud, hvor jeg ønsker at kæmpe, har vi ikke brug for, er en controller og klar, vi vil have de mindste og elastisk konsol spil, vi kan spille alle spil på din telefon, selv spil som FIFA, NFS eller Crysis kan nemt spilles på en tablet eller telefon ved hjælp af OnLive platform.
For at være mere klar: OnLive + Android + MHL eller HDMI + TV + bluetooth controller = spilkonsol

.................................... ..

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 700 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.
God fornøjelse!
af Cristian CismaruRelaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Catalin sagde han

  meget ok video tutorial ... Jeg vil virkelig lave en test: D

 2. Må ikke få gal! Men hvordan jeg tilslutter laptopu vil venligt vise mig hvis du kan! Men i høj grad denne tutorial!

 3. daniel sagde han

  Meget interesantre tutorials, som sædvanlig. Det, vi gør nybegyndere uden dem. Held og lykke

 4. Tillykke til denne video. Det er godt at vide at vide, hvad kabler til at tage. Bravo CRIS.

 5. Sorin sagde han

  Hvad tablet er, at hvis du ikke har noget imod? Og jeg er interesseret i at købe en tablet;) Jeg så og købe tablet bruger på sitet;)

  • Sorin:
   Hvad tablet er, at hvis du ikke har noget imod? Og jeg er interesseret i at købe en tablet;) Jeg så og købe tablet bruger på sitet;)

   Det er en Asus Transformer tablet TF101 er ældre nu optrådte Transformer Prime med SOC (system on chip) Tegra3 forhold til Tegra2 mig.
   En super tablet er i øjeblikket rentable Huawei Media Pad, har 3G og koster ganske lidt.

   • Sorin sagde han

    Cristi-admin: Det er en tablet Asus Transformer TF101 er ældre nu optrådte Transformer Prime med SOC (system on chip) Tegra3 sammenlignet med mine.O Tegra2 øjeblikket rentable super tablet er Huawei Media Pad, har 3G og omkostninger ganske lidt.

    Tak for dit svar;) Alle bune.Sunt en stor fan af lad os sige dit websted og spore dine defiecare date tutorials og Adrian med et ønske om at lære imensa.Va at takke dig på vegne af alle du gør, og i -god dag, og jeg håber, jeg gør du ikke selv på dit website Videotutorial.

 6. Dette produkt er kompatibelt med Samsung Galaxy S GT-i9000 ???

 7. Andrew sagde han

  Meget god tutorial. Jeg prøvede det også på min tablet (jeg nævner, at det er en dårlig tablet :)), som har HDMI-output. Jeg sluttede det til et tv med HDMI-indgang, men når det skal tilsluttes, siger det til afbrudt, og efter et sekund står det, at den har oprettet forbindelse. Og så siger TV'et "Intet signal"
  Please hjælp mig.
  På forhånd tak.

 8. Claudiu Nicolae, sagde han

  Det ville være rart at eksistere som et alternativ til HDMI-kabel, Bluetooth eller WiFi-version til at spille den samme kvalitet. Ikke den anden, men som ville vide om fordelene. Nå, ignorerer Kies luft eller AllShare som er begrænset i funktion.
  Men med en mini tastatur bluetooth tilsluttet, for at lette messenger samtale eller navigere gennem browsere. Du sagde godt, en mini-blæst konsol.

 9. Citron sagde han

  Hej,
  Spørgsmål:
  Sig mig, hvis den metode, der er skitseret i Videotutorial jeg kunne bruge mobiltelefonen som et overvågningskamera? Jeg mener, at se på TV-skærmen af ​​telefonen op og fortsætte optagelserne ender batteri.
  Eller endnu bedre, hvordan kan du forbinde en simpel mobiltelefon med et videokamera direkte til tv'et - som et overvågningskamera?
  Tak.

 10. Clau sagde han

  Det virker med enhver smartphone?

 11. gabriel sagde han

  Jeg intrebare.LG L7 kan slutte et tv med MHL adapter? Ingen kan give mig dette svar, eller dem fra LG

 12. kittycat sagde han

  Hej. Jeg ønsker at købe en gave I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jeg er interesseret, hvis du kan tilslutte på nogen måde til tv'et, så de kan spille spil direkte på TV, men gennem en enkel, uden kabler. Der er noget anderledes udgave end den, der vises i tutorial? Via Bluetooth eller Wi-Fi, måske? Hvis ja, hvad jeg har brug for at få succes? LED TV er en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, og hvis denne sag. På forhånd tak. en smuk dag!

 13. Adrian Gudus sagde han

  kittycat:
  Hej. Jeg ønsker at købe en gave I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jeg er interesseret, hvis du kan tilslutte på nogen måde til tv'et, så de kan spille spil direkte på TV, men gennem en enkel, uden kabler. Der er noget anderledes udgave end den, der vises i tutorial? Via Bluetooth eller Wi-Fi, måske? Hvis ja, hvad jeg har brug for at få succes? LED TV er en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, og hvis denne sag. På forhånd tak. en smuk dag!

  Og hvis tv'et ikke har WiFi og Bluetooth, hvordan tror du, at du kunne forbinde en smartphone til det uden at bruge et kabel ...? 🙂
  Jeg ønsker at flyve uden vinger, kan det?

  • kittycat sagde han

   Yep. Red Bull! Det er ikke opkrævet som sådan kopi er kun i ånden joke.
   Eventuelt med en trådløs adapter? Sjov ting, er usb tv ul
   Jeg spurgte bare, om det f.eks. Ville fungere trådløst, men jeg ved ikke, hvilke programmer der ville være behov for, og om det ville være en god mulighed. Efter min mening er det kun smartphone-smart TV-versionen, der fungerer på denne måde og tænker logisk på det faktum, at visse programmer skal installeres på begge enheder, men jeg spørger ... for jeg ved ikke hvordan, og det ser ud til, at jeg blev efterladt med teknologi.
   Anyway, tak for svaret, jeg håber, at jeg har ikke forstyrre en god dag og Happy Holidays.

 14. George sagde han

  Salut! Jeg har et TV GRUNDIG med RCA-stik og to scartstik. Normalt er det ikke wifi eller bluetooth.
  Der er mulighed for at vedhæfte en modtager scart-scart wifi eller bluetooth. dvs hvis der er sådan en cv, og hvis ja, ville arbejde?

 15. Cristian Marian sagde han

  fortælle mig, hvor jeg kan købe en mini HDMI-kabel-version 1.4 .Multumesc

 16. Cristian Silviu sagde han

  Sall og jeg er Fonepad Asus tablet har micro usb 2.0 at hvis du tager nogen MHL MHL adapter kan oprette forbindelse til et kompatibelt tv eller ej? Temmelig bedes svare mig ikke at give penge for ingenting på kabel

 17. georgisk sagde han

  Godt.
  Jeg har en Samsung tablet 2 og esser ønsker at oprette forbindelse til et TV, men no go.
  Jeg købte adapter og HDMI-kabel og kan ikke forbinde!
  Jeg Trebe mig et specifikt program eller et program?
  Kan nogen hjælpe mig please!

 18. valentin sagde han

  Hej. Jeg har en tablet Allview alldro3speed duo, der har HDMI-udgang og installeret, når jeg købte den ansøgning,. Men jeg har en televizot med RCA og SCART. Man kan forbinde til tv'et via RCA eller scart. ms

 19. Maria sagde han

  Jeg ønsker at købe et HDMI-kabel. Nu ved jeg ikke, om EXST nogen forskel mellem dem. I specialbutikker har fundet en dyrere pris i stedet, at internettet er mere overkommelige (PMA vil købe noget). Efter alle har de samme stikkontakter, har ingen grund til ikke at være rigtigt.

 20. Stoica sagde han

  Jeg har 2 tel allview p5 quad og allview v1..Jeg ville være interesseret, hvis der er et kabel til at forbinde tel til tv samsung ledet fullhd ... mange tak ...

 21. marius sagde han

  God aften Jeg har også et spørgsmål, jeg forsøgte at forbinde en s4 til en større skærm og jeg har et problem ... på skærmen viser det mig, at vi på hdmi 1 har tilsluttet en afspiller 1 (mhl-enhed), men det viser mig ikke intet andet på skærmen .... Jeg prøvede med flere billigere kabler, og jeg forstod, at jeg ikke vil være i stand til at oprette forbindelse til dem, men nu fik jeg en original mhl fra samsung, og jeg forstår ikke, hvor problemet er ... hvis du kan hjælp ... tak.

 22. victor sagde han

  Jeg vil gerne vide om jeg kan tilslutte en tablet fane samsung t 3 211 en model AKAI HD-TV med HDMI-stik, mini USB-kabel og hdmi.multumesc

 23. ZeuS sagde han

  , Genstarte telefonen og gå.

 24. brutto Zoltan sagde han

  Hej, kan nogen hjælpe mig og mig med et kabel og en adapter, så jeg kan se videoen på din LG Optimus Max 3D P720 TV LG 42LM 640S 3D 107cm ,, 42. Asi venner, tak den person, der kunne gøre denne forbindelse. Hilsen.

 25. bogdan sagde han

  HELLO ASI gerne vide mig selv, hvis smartphone SERIOUX S-X551 TILSLUTTET at gå gennem MHL HDMI TV?

 26. Sorin tudor sagde han

  Hej.
  Hvordan forbinder jeg et fjernsyn til en P6LIfe Alview? Kabel gaseac ikke for noget, men jeg tror, ​​at nogen kan hjælpe mig med nogen ideer.
  Help.pp

 27. Adrian Popa sagde han

  Hej, jeg har en Samsung fanen tablet 3, en Samsung HD Ready TV med HDMI-stik, HDMI-kabel og en adapter til Samsung HML. Jeg tilsluttet alle disse, men jeg har ikke noget svar. Kan du hjælpe mig med en idé venligst.
  Tak,
  Adrian

 28. Vlad sagde han

  Hej Cristi. Mit navn er Vlad, jeg er her, hvor jeg bor i Tyskland og jeg vi er desværre ikke i stand til at montere en parabolsk grund af position. Jeg har en Android-telefon Wiko 9411 Rainbow 4G LTE Smartphone (12,7 cm (5 Zoll) HD IPS skærm. På telefonen tv-kanaler, og jeg ønsker at sætte på TV. Hvad og hvordan kan jeg gøre? Jeg købt efter jeg så denne tutorial og en MHL men jeg gjorde nimic.Te om muligt kan du hjælpe mig med præcise oplysninger om hvad de skal købe, og hvordan det skal gøres. Tak.

  • Telefonen skal have støtte til MHL ellers ikke fungerer.
   Hvis telefonen understøtter MHL, så snart den er tilsluttet til et tv, vil det vise billedet uden yderligere indstilling.

 29. Vlad sagde han

  Udover god og MHL-kabel, der har lavet en indstilling i din telefon?

 30. Vlad sagde han

  Ok Cristi. Tak for hurtigheden, du reagerede på mig. Og hvis ikke understøtter MHL så hvordan er endnu at se det på TV? Jeg gav den første post din telefonmodel. tanken om, at du ønsker at se præcis hvad der er vb tlf. Tak igen.

 31. Vlad sagde han

  Og ked af at bakke, men jeg er klar over, hvordan det har eller ikke understøtter ptr. MHL?

 32. Mircea sagde han

  Jeg HDMI-adapterkabel jeg 2 tv på både fortæller lipza kontrollere signal indstilling enhedsindstillinger nødt til at gøre hvad? HELLP!

 33. daniel sagde han

  Hej alle! Jeg har et spørgsmål. Jeg har en tablet med mikro-USB-stik, som jeg ønsker at tilslutte til et tv. HDMI-go mikro USB-kabel eller strømforsyning jeg virkelig har brug for? På forhånd tak!

 34. Adrian Gudus sagde han

  Som anført i tutorial, skal du have din tablet understøtter MHL. Du behøver ikke ekstra strøm

 35. Razvan sagde han

  Samsung s3 Salutare.Am en mini vide, om jeg kan oprette forbindelse til nogen adapter tv.cu hdtv.Nu vide, om det er foreneligt MHL.

 36. Iancsi Brasov sagde han

  Hej! Jeg har en Lenovo telefon A5000 jeg set filmen og ønsker at vide, om han og MHL og hvor kan jeg få det adaptor..Va tak.

 37. Andreea sagde han

  Jeg har en samsung note 3 og ønsker at forbinde til tv'et med et microUSB til HDMI-adapter købt hos EMAG ikke en billig en deloc.si canlu er høj hastighed, men intet vises på mit TV end en bekræftelsesmeddelelse med strømforsyning eller kildevalg .cablu er godt jeg forsøgte den bærbare computer og adapteren går perfect.sa være problemet? note3 vide der understøtter MHL

 38. Andreea sagde han

  venligst, hvis du kunne give mig et svar hvorfor ikke gå

 39. Andrey sagde han

  Jeg har en s5 når du bruger MHL 1080 60 fps film fra sacadeaza jeg ville være på TV-kabel eller telefon. MHL på cblu skriver, at 1.0 jeg går chører og 4k selvom tv er kun FullHD (samsung td24) MHL er Manhatten

 40. George sagde han

  Rugaminte !! Jeg har brug for at tilslutte en note til en video Projektorer 4, vi forsøgte at bruge den metode, der er vist i video tutorial og ikke virker !! Det skyldes ?? På forhånd tak !!

 41. Camellia sagde han

  Salut! Jeg har lige købt til HDTV. Samsung S3, l.am straks tilsluttet med et HDMI-kabel (HDMI-kabel nævne, at det er den PS4), men ikke contecteaza. Nu.mi anerkender nogen måde, og ved at sætte en smule sat m.am sa.i anerkendelse aktivere USB og stadig intet. Venter på svar. Tak!

 42. Petrut sagde han

  Salut!
  Jeg spørgsmålstegn ved, om de smarte tv, der kan slutte flere controllere? Jeg mener 2-3 børn at lege et bestemt spil?
  Hvis der er sådan et tv, der er løsninger (tilbehør), der gør dette muligt?
  På forhånd tak!

 43. Robert sagde han

  Jeg købte en MHL adapter og desværre kan ikke se noget med ham. Jeg faktisk købt to. Jeg har en Panasonic Vierra fuld hd med to HDMI-indgange. Jeg forstår ikke, hvad der ikke er. Jeg har meget god HDMI-kabel. Strømforsyning adapter, slutte telefonen og HDMI. Er jeg mangler noget? Jeg må sige, at Smart TV er ikke. Tak.

 44. Elian sagde han

  Salut..am købt en stik evolveo xtracast ser ingen TV og ingen TV Samsung.Am functioneaza.Ce prøvet andre mærker og kan gøre enhver kan se hdmi? Sådan ændrer noget i service menu af tv?

 45. Calin Gabriel sagde han

  Hej Cristi, jeg har også et problem, en note 3 N900A AT&T version med ødelagt display og kode på skærmen ... en lydoptagelse skal fjernes fra telefonen ... og jeg vil gerne forbinde den til tv'et via MHL ... så jeg kan klare Recovery Tilstand for ikke at blinke som en rullegardin ... fungerer det, hvis jeg tilslutter det, når det er i gendannelsestilstand? Signalerer det på tv via MHL, hvis det er i gendannelsestilstand?

 46. Victor sagde han

  Sal I note3 samsung 9005 når du laver en film online beder mig om at slukke skærmen hvad gør jeg har en LG LED-TV

 47. Sony Xperia z5 dc til ikke gå? gøre alt i video, men intet

 48. Viorel sagde han

  Hej. Tel LG G 4 er kompatibel !!!

 49. Viorel sagde han

  Hej, tlf kabel LG G4 mrege HML !!!

 50. Marius sagde han

  Sal Cristi og jeg forsøgte at forbinde telefonen til tv'et via HDMI-kablet € 15 har givet ham, og jeg stadig ikke gå. Hvad skal jeg gøre?

  • Adrian Gudus sagde han

   Hvis telefonen understøtter det, kan du give og 20 pr kabel, er kablet ikke hjælpe noget.

 51. Radu sagde han

  hej!
  ... Kan en MHL bruges til en forbindelse til et tv mellem en Huawei S10-231L tablet (som kun har mikro-usb)? Jeg spørger, fordi mange af disse adaptere er dedikerede.
  På forhånd tak!

 52. Tatiana sagde han

  Howdy! Jeg ringer Iphone 6s men ikke gå igennem hdmi kabel. Hvad kan være problemet

 53. comstantin sagde han

  Huawei Salutare.cu y530 jeg kan slutte til fjernsynet?

 54. florin sagde han

  Hej Cristi! Jeg har en Samsung J5 2016 kan forbinde den via mhl til tv? Smukke Messi

 55. Tomasso sagde han

  Kl. 7:35 siger du "lad os tænde for strømmen", og vi har en tv-skærm i bagrunden…. Mit spørgsmål er konkret: denne mhl-adapter afspiller, hvad der er på telefonen (streaming af billeder, film, applikationer osv.), Mens telefonen oplader SAMLIGE ???. Er der sådanne adaptere, der har USB-moderindgange, hvor du f.eks. Kan indsætte det kablede tastatur eller mus eller Bluetooth-USB-adaptere ????… ..

 56. Enke Bogdan sagde han

  Hej, jeg vil gerne købe et mhl-stik (mobil high-definition link), og jeg ved ikke, om det er kompatibelt med min telefon (samsung galaxy j5 2016). Jeg fortsatte med at lede efter mhl-stikket til samsung for ikke at købe noget "vrøvl", noget der ville garantere mig en video, men også lydkvalitet på de højeste standarder for min telefon, og desværre så jeg det ikke skrevet på nogen j5-stik 2016 ″ ... Kan du fortælle mig, om det er et mhl-stik kompatibelt med j5 2016, og jeg har upåklagelig video- og lydkvalitet, og det bevæger sig godt uden afbrydelser eller forsinkelser i billede og lyd? Noget godt og kompatibelt med samsung galaxy j5 2016, som jeg ikke fandt ...

 57. Enke Bogdan sagde han

  Jeg undskylder for den tidligere kommentar, nu så jeg, at j5 2016 ikke har mhl-understøttelse ... Jeg vil gerne vide, om jeg har en anden måde at forbinde telefonen til tv'et på .. et andet stik eller adapter, der understøtter det og tilbyder god video- og lydkvalitet ?

Sig din mening

*