Bedste Android Tabletter (kvalitet og pris)

Hej venner, i dag ser vi, som er de bedste tabletter på markedet (kvalitet og pris), ikke at spilde penge.
Jeg husker, da jeg fik min første tablet, Asus TF var 101 var tidlige Android tabletter. Ærligt, jeg ikke havde set meget, i stedet min kone og datter var væk sindssyg dybest set slå hende. Du indser alle internet var på deres fødder. Indtil da den mest behagelige oplevelse var en bærbar computer, der var svært, besværligt og over Meget varmt.
Nu tabletter er hverdagskost, kan man købe en tablet, og har alle de oplysninger i fingerspidsen. Hvad folk søger på tabletter, og hvad de bruger er et andet spørgsmål. Nu Facebook internet = = internet og Facebook, hvis Facebook ikke se ud over nogen synd, og alligevel er vi ikke ønsker at gå videre.
Hvordan har priserne i 4 år?
Hvis der på første betaling på en tablet omkring 1000 dollars, tabletter og nu finde 50 dollars. Selvfølgelig 50 dollars tabletter er nogle vittigheder, hvilket er grunden til jeg ikke kan anbefale det. Jeg kan ikke anbefale noget, som jeg personligt ville købe.
Tabletter er flere måder!
For dem, der ikke er bekendt med den teknologi, vil de sige, at der er tre store operativsystemer:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (android tabletter, 80% af markedet)
3. Windows 8 og 8.1 (endnu ikke meget populære)
Jeg vil ikke anbefale tabletter solgt under varemærkerne "uerfarne". Hvis du til gengæld blev tiltrukket af den lave pris, bør du forvente at ustabil software, software bugs og hardware, manglende støtte fra fællesskabet.
I dag er mine anbefalinger er baseret på ærlighed og erfaring, vil jeg ikke anbefale det til noget jeg ikke kan lide.
7 tommer kategori
Den bedste tablet værdi for pengene (min anbefaling):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A med Intel® Quad-Core Z3560
8 tommer kategori
Sony Xperia Z3 med Snapdragon processor 801
10 tommer kategori
Sony Xperia Z2 med Snapdragon processor 801
Bedste ekstreme 12 tommer tablet
Samsung Galaxy Tab Pro processor Cortex T900 A15
Kategori billigste tablet god
Lenovo Quad-Core processor A3500 MTK 8121Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. George sagde han

  En tutorial om julegave ideer, du kan gøre? Nu er det shoppingtur, og alle løber efter gaver ville være noget interessant for alle aldre.

  • De ting med gaver er speciel. Hver af os er unik, kan du ikke gøre noget, der ville passe til alle, selv for alder.
   Men en vejledning kan gøre gaver til mig, jeg gjorde, og jeg tror, ​​enhver tech entusiast ville elske.
   Jeg har gjort min gave:
   1- En super LED lommelygte (1800 lumen).
   2- Et sæt LED paneler til belysning setup, disse er de 95 CRI (farvegengivelsesindeks), og er mere specielle end sædvanlige lysdioder.
   3- En digital inverter generator (ig 2000 Johnston)
   4- En varm lim pistol (med solide limstifter)
   5- (nedenfor) En ekstern harddisk til USB tommer 2.5 3.0, 2 TB, og selv nu Jeg forbereder en kort gennemgang.
   De er gode gaver til mig, for andre kan være super kedeligt. Der er ting, der er nyttige for mig, og jeg ville have dem.

 2. gherghisan.nelu sagde han

  Næsten alt, hvad jeg acizitionat over tid vi erhvervet overvejer dine anbefalinger. Santa sagde han noget om en tablet, men ... hvor it-færdigheder fra Santa. Nu fortælle mig præcis hvad at bringe. Tak.

  • Jeg håber, de oplysninger, vi har fået fra os var gode.

   • gherghisan.nelu sagde han

    Lige stor tilfredshed Tabler knappen tutorial anbefales og købt Asus i dag. De oplysninger, du altid har været værdifuld. Videotutorial.ro var det sted, hvor jeg tog over årene langt de fleste af de oplysninger, der har næret og vedligeholdt min vigtigste hobby. Tak.

 3. Basilikum sagde han

  "Ad af Insta Del
  ......... .. Sorteo

  Estimado visitante en,

  Har sido para tener seleccionado fra OPORTUNIDAD de ganar en dal compra por tapperhed på EUR 1000. "

  .............

  De er helt desperate
  Please hjælp mig slippe af med denne virus, der kan genstarte inebunesc.Si ingen Windows®, fordi der er garanti og har den opsving disk "" "" Tak fra hjertet "" ""

  • Fortæl os, når du ser dette?
   Du har installeret browser plugins?
   Har du prøvet en anden browser?
   Genstart pc'en og beskriver, hvad der sker trin for trin.
   Hvad mener du med "kan ikke geninstallere det i garantien" er i garanti eller Windows PC (hvis det Pc).
   En indiskret spørgsmål! Hvor gammel og hvilket niveau af erfaring, du tror, ​​du har?

   • Adrian Gudus sagde han

    Jeg kender garantien omfatter ikke software problemer, bare hardwaren. Selvfølgelig er der særlige eller yderligere garantier, der dækker software side.
    Som jeg nævnte alle de flere tutorials over tid, de fleste bærbare computere, der kommer forudinstalleret med Windows har en skjult gendannelsespartition, hvorfra du kan gendanne din bærbare computer til fabriksindstillinger (som den var, da du første gang tændt)
    Om hvordan man kommer til denne partition og genoprette systemet som anført i instruktionsbogen af ​​den bærbare computer, der fulgte med din bærbare computer, eller du er i .pdf-format på hjemmesiden for din bærbare computer producent. Ved at bringe en enhed til fabrikken tilstand ikke overtræder sin sikkerhed

 4. vladutz sagde han

  Cristi om dit køb med generatoru det ig 2000 Caterpillar, jeg vil gerne spørge, hvorfor det er så dyrt (da det er meget lille) ??? og hvad insemnca det er "Digital" ?? ....

  • Lad dig ikke narre af størrelse, er en generator af 2000 W maksimalt strømforbrug er meget lille, er det stille og har ren sinus (god til elektronik). Smart teknologi har gasspjæld, det er en form for acceleration på efterspørgslen. Når den ikke er i høj grad reducere deres forbrug motorhastighed og motoromdrejninger, når jeg har brug for at sætte strøm til forbrugerne.
   Digitale generatorer er meget dyre, fordi de er ganske kompleks mod klassikerne.
   Jeg kunne gå i detaljer, men ønsker ikke at kede dig.
   Jeg har fået det billigere, det var en periode med rabatter og så fik jeg chancen. Han normalt koste omkring 2600, jeg har fået det i 1700. Prisen er meget god.
   Hvis du tror, ​​det er dyrt, se, hvor meget en Honda EU 2000

   • marius512 sagde han

    Jeg vil bede Cristi laver en tutorial om disse erhvervelser. Jeg vil også gerne vide, hvad du bruger, hvor meget ville koste et komplet system, ville forbrugeren have dig tilbage. For at forklare, hvad specifikationer til at se, når de køber et produkt. Mig jeg ville være interesseret i et minimalt system. servicering af pærer, vaskemaskine og et lille køleskab. Til sidst du altid ved, at sager "detaljer", hvilket betyder, at tilbehør er nyttige, etc.

 5. marius sagde han

  Hej Cristi Jeg beder hvordan man modtager en invitation til at købe min telefon fordi jeg oneplusone og jeg forstod, at jeg har brug for en invitation til at købe det tak

  • OnePlus finde en i butikkerne nu, det er endda på Amazon.co.un, og leverer-n Rumænien.

   Jeg havde et opkald et stykke tid siden, og jeg gav varsel på hjemmesiden, desværre ingen har anmodet om, at invitationen, som i sidste ende er udløbet.

 6. Ana Poda sagde han

  Sig mig, hvilket i sidste ende nytten af ​​en tablet? 'M ikke interesseret i de tekniske aspekter, ydeevne eller mærke dens anvendelighed som interesserer mig praksis.
  Udskift noget indfanger et reelt behov eller bare har brug for at spekulere inc leger med et stykke legetøj, fordi vi fik træt af alt?

  • Greuceanu sagde han

   Fremragende punkt! Bravooo! Selvfølgelig er du ikke min underbevidsthed?! :))
   Jeg absolut enig, synes helt unødvendigt, så længe der smartphonne resultater over 5 "bil gøre det samme eller bærbare computere, der gøre det meget bedre end tabletter.
   Ideen er, at tutorial er for dem, rigtig mange, der findes på alle veje og ønsker et stykke legetøj som dette!

   • Hvis du ikke kan finde nyttige tabetele betyder ikke, at der er millioner, der bruger dem og elsker dem.
    Jeg bruger ikke nogen tablet, selvom jeg har to derhjemme.

    • Greuceanu sagde han

     Men ligesom jeg sagde, at der brugere, ligesom vi ikke kan se nytten og bekræft din rapsunsul vores meninger!

 7. Calin sagde han

  Jeg vil gerne informere dig som tabletter billigere dem har 500 600 roni ISP skærm, som er synlig fra alle vinkler. Jeg er en Allview h 7 et liv og gå meget ok pris. Jeg ved, det er ikke et selskab Allview ok ikke selv producere telefoner eller tablets. endnu. ingen lyd i voiitoarele tutorials som billige tabletter har god ISP skærm. ellers hvad jeg skal sige ef tutorialu interessant for information

  • Jeg mener ikke, at der er tabletter "rumænske" skærme god eller anstændig hardware.
   Problemet er, at "den billigste" er meget dårligt lavet og ikke værd opmærksomhed.
   Rumænske virksomheder, der gør tabletter og sælger dem under sit eget mærke ikke gør alt, hvad det skal. 800 bragte Snapdragon telefoner, der flyttes som helvede, og efter et par uger måske begynder at gå i opløsning niveau software.
   Specifikationen garanterer ikke ydelse eller behagelig oplevelse. Vi bør fokusere mere på udvikling af software og korrekt gennemførelse på hardware, der importerer det.
   Det ville være meget at tale om dette emne, men jeg ønsker ikke at virke som jeg havde fjendtlige rumænske mærker.
   For nogen tid siden jeg nægtede diplomatisk en virksomhed som denne, der ønskede at præsentere deres produkter videotutorial.ro. Jeg nægtede for en gennemgang af deres produkter ville ikke få gavn overhovedet.

   • Calin sagde han

    ja du har ret, og jeg ved, at @cristi. giver gennem budgettet reduceres (ikke mig Reder 200 300 lei) fra 500 op nogle er ok. Jeg havde den ubehagelige oplevelse med produkterne "rumænsk" men det er ok. ekstraordinære som du har angivet og kommenteret om manglende tutorial software support. nu det afhænger af held til at tale. Konklusionen er, at hvis de gør OS hyppigere opdateringer og bedre støtte softaware og ikke lægge alle æsler programmer i "fabrik" ville være meget bedre og kunne bruge bedre mennesker. men softwareudviklere i Rumænien for tabletter og telfoane er få og ikke så erfarne. Nu mens og se, hvordan det vil være for at er temmelig meget i begyndelsen udviklere til at tale rumænsk. Jeg nævner ikke navnene på virksomhederne for ikke at forstå, at jeg ønsker at rose ben eller virksomhed x.

 8. BOGDAN sagde han

  Hej! Jeg sender her som jeg sendte dig i aftes, 19dec. en meddelelse på kontakt siden, men svarede ikke nimeni.Incerc aici.Incerc at se her https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si ikke virker, siger åen ikke fundet, efterfulgt af en adresse ip.Nu kan se alle film fra dig med det spiller jwplayer, ren merg.Am andre browsere, Mozilla, Chrome cache, cookies, etc.Am abonnement 20 mega testet med speedtest og laptop tilsluttet et modem tp link.Vreun råd? Tak

  • Det sker på grund af dårlig internetforbindelse. Jeg lavede en test og selvstudie går glat. Hvis du siger du Caura cache og så prøv en tilbagevenden til de grundlæggende indstillinger for browseren.

   • bogdan sagde han

    ms pt. sfat.Am incercat.Degeaba! Jeg er i Italia.Sa dette være et problem?
    Jeg ved ikke,

    • Du kunne aldrig se tutorials på youtube, der ikke bordede eller der sker på et tidspunkt? Det faktum, at du er i Italien bør ikke være et problem. Der er besøgende der har adgang til webstedet fra udlandet og ikke rapportere problemet. Prøv en VPN-server og frihed Okay. På stedet er der tutorial men hvad med denne ansøgning er lagt ud på serveren Videotutorial og du kan ikke se det du kan se kortere version af tutorial lavet af Adrian og sat på youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

     • bogdan sagde han

      Hej! Jeg incercat.Degeaba.Mi sker kun jwplayer.Am forsøgte med Hola fra mozilla med hotspot shield.Chiar nu skrive ip da. Eller så jeg arata.E med Hola.Cel første gang jeg se en film med jwplayerul.Am forum kom til denne spiller, og jeg har set det mange admins af websteder, problemet var deres svar asta.Un givet til at ændre noget i koden ms siteului.Oricum ajutor.Sarbatori glade for at binde Andrew Cristi, Adrian, og selvfølgelig hans videotutorial.ro PS Her er hvad jeg fandt .......... Tilføjelse .flv MIME-typen i IIS

      1) Vælg stedet for at konfigurere i IIS, højreklik og vælg "Egenskaber"
      2) I henhold til HTTP headers Tab, vælg "Filtyper" under MIME Kort sektionen og vælg "Ny type"
      3) Skriv ".flv" som den Tilknyttet udvidelse og 'video / x-flv' som indholdstype.
      4) Vælg "OK" og du er klar til at flyve! og link http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Jeg håber ikke ses bort fra, og intet være forkert ceva.Am ville bare hjælpe.

     • Constantin sagde han

      Du må ikke have Adobe Flash Player installeret.

     • bogdan sagde han

      Constantin ms
      Jeg afinstalleret og installeret igen og nu går filmuletele.Multumesc Flash player til toti.Craciun glad!

 9. Salut! Sig mig venligst, hvad er forskellen Samlet, jeg fortælle dig, mellem Quad-Core og Octa-Core?
  På forhånd tak!

  (Af den måde, så gør du tutorials note bravo 10. Meget fortsatte succes.)

 10. Hej. skal du gøre, hvis det er muligt videotutorialele I et panel, der skal åbnes højere for bedre visning

  • Adrian Gudus sagde han

   Virkelig? Du har fuld scren knap, ligesom YouTube! Venstre klik på den og forestille alt vil være på din skærm! Hvis man ser bedre klip, jeg selv indlejre YouTube, på vores officielle kanal. Forstørrelse knap er lige ved siden af ​​YouTube-logoet

 11. Jeg vil ikke anbefale at købe nogen form af tabletter uden 3G.

 12. Florian sagde han

  Hey, Har et godt job, beholde det gode arbejde.
  Min anmodning er tilbage at gøre tutorials hardware opsætning af nye systemer baseret på den nye processorer, bundkort ... osv
  Tak.

 13. Marius sagde han

  Hej,

  Du kan lave en liste og telefon ligesom du gjorde for tabletter?
  Jeg har lært en masse fra dig og se i mange år.
  Tak.

 14. George sagde han
  • Preservation instinkt beskytter din opsparing.
   Mit råd er at gå på OnePlus One er en billig telefon og meget god, bedre end mange top telefoner.
   Snart vil jeg gøre en komplet gennemgang af denne enhed.

 15. Du har ret alle de dyrebare ting eller mærker er bedre end biler, men Logan, der har?
  Personligt har jeg venner med håndsæt Sump ingen blev forankret ikke, hvad det betyder, eller ikke ønsker at miste din garanti. købe en tablet for børn at lege måske ud af min hånd bedre ikke billig maj 1a
  Det er meget, meget godt, at vi præsenterer de seneste nyheder om teknologi og størstedelen af ​​vores befolkning er .saracia sin opgave skubber dig til den billige ting.
  .Vi kan jeg blive vred på mig selv keder sig.
  et bedre år for alle.

 16. Roby sagde han

  Hej Cristi. Jeg har et spørgsmål: hvordan kan du finde telefonen Samsung Galaxy mini s4, hvad er din mening om det?

  • Jeg havde flere Samsung telefoner i år, og jeg fik at omgå dem.
   Bare ikke for mig.
   Varianter "mini" "plus" "ultra" versioner er meget svagere end den oprindelige telefon. Dybest set, de ønsker at fakturere mobil billede topmodeller til meget svag vækst i salget. En markedsføring taktik, som jeg er uenig.
   Det er min mening, behøver du ikke at tage hensyn til. Vælg hvad du synes passer dig bedst.

 17. Raul sagde han

  Cristi, der anbefaler flere IPS eller Super AMOLED?

 18. Marius sagde han

  En sammenligning mellem Android, Windows og iOS er muligt at gøre, især nu kan du også iPad.
  Det ville være interessant at vide, hvilke er dine synspunkter som reklamer ikke EAM ryddet, jeg springer rost producenter ....

 19. Calin sagde han

  Læs venligst en opdateret tablet 2016

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.