Hvad er og hvordan man opretter en HI5-konto - HD-videotutorial

Hvad er hi5?

Nå hi5 er et socialt netværk (sociale netværk) hvor det at have en konto, kan du uploade billeder, acceptere venner, kommentere på dine billeder og dine venner.

Du kan skrive dine tanker i kategorien "dagbog", du kan endda dedikere sange til dine hi5 venner, alt sammen i et virtuelt miljø, og oprette en konto på kun få minutter (maks. 2 minutter) for at indstille det og tilpasse det vil tage lidt længere tid afhængigt af dine præferencer, men lad os bedre følge denne tutorial !!

Mens jeg skrev disse linjer allerede har en konto hi5 gør!

Adrian Burlugeanu


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Irinel sagde han

  god tutorial

 2. Irinel sagde han

  Adrian..Bv første tutorial skabte mennesket

 3. Adrian sagde han

  @Irinel: men kun den første ret til at være og mere !!! Tak!

 4. @IrinelOg jeg kunne godt lide tusinde, fokuseret og godt forklaret nogle spørgsmål.
  Adrian super job.

 5. Adrian sagde han

  @Cristi-admin: Mange tak onkel Admin: ”>:”> Jeg rødmet :))

 6. bogdan sagde han

  godt adrian

 7. @AdrianBravo mand, jeg kunne godt lide den lærer, du var meget afslappet, hverken var dit første tutorial.Sper følte det gjorde og så, her jeg for eksempel Jeg foreslår to temaer: om Google Chrome-browseren og en tutorial om en blød valgt af dig, der fungerede, mix spor, opgradere dem, etc.

 8. Adrian sagde han

  @bl: Det blev bemærket, og jeg noterede mig !!! Jeg vil gøre dem !!! Ja, jeg er nødt til at argumentere med Cristi om, at han også ville gøre noget ved Google Chrome, og lad os nu se, hvem der har "opgaven" =))

 9. måger sagde han

  flot Videotutorial bravo meget afslappet være ærlig ffbine håbe så mange videotutoriale fra nu jeg ærligt troede, at kun Kristus og boby kan forstås, men se arbejde som optrådte den tredje godt jeg kender ffbine hi5 jeg gør, og kun profiler, men hvis ikke jeg vidste, det var oki Videotutorial yderligere succes.

 10. måger sagde han

  Videotutorial måde kan en søgemaskine på safari Jeg spurgte dig en gang, men modtog ingen svar ms og endnu engang tillykke.

 11. danezu sagde han

  Adrian og flot tutorial forklarer meget godt, held og lykke til så mutli tutorials.

 12. laurbær sagde han

  Hvor sur du undertiden er ved at skrive, har du en behagelig og rolig stemme. Det er godt, at du synkroniserer din stemme godt med det, du rent faktisk gør, og at du ikke sparer på forklaringerne, selv i tilsyneladende trivielle detaljer. ikke "robotfolk" som jeg kan se på nogle videovejledninger lavet af udlændinge og endda vores rumænere.

 13. @måger:
  En video tutorial om at gøre Safari-browser, der er stadig stærkere, og vi kan ikke ignorere en kraftfuld på videotutorial.ro.
  Tak for dit forslag.

 14. Andrew sagde han

  Bravo May Adriane fortsæt det gode arbejde! : -bd. Og de ting er meget god chat for han ikke bliver nødt til at vente på at få svar på spørgsmål.

 15. måger sagde han

  mersii end alle cristii

 16. dumitru32 sagde han

  I vores land er et andet socialt netværk mere populært i Moldova: Odnoklassniki.ru, selvfølgelig er det godt for dem, der kender russisk ...

 17. Adrian sagde han

  @dumitru32: Jeg er enig med dig, jeg kender siden, jeg kom også ind. Jeg forstår kun ingenting, fordi det er på russisk, jeg ved kun, at i oversættelse ville webstedet betyde at lede efter mine kolleger eller kolleger ... noget lignende ... også du har stadig .md som jeg også har en konto, men den understøtter også det rumænske sprog!

 18. Bogdan sagde han

  respekt boss

 19. Miky sagde han

  Jeg er enig med jer alle, selvstudiet er fantastisk. But ..men jeg forstod ikke ... hvordan kunne jeg gøre det i min hi5..at når en person kommer ind ... sangen begynder at synge af sig selv..Du har ikke noget vb om det. I din tutorial, men jeg spørger hvis det kunne gøres.

 20. Adrian sagde han

  @Miky: Det kan ikke være, eller jeg ved det ikke, jeg har ikke spillet meget i hi5, det er ikke min lidenskab, jeg er tiltrukket af andre vigtigere end en triviel hi5 !! Jeg ved, at før det var muligt, ved jeg ikke nu, om det er muligt, eller hvad der skal gøres ...

 21. Bordas marcel sagde han

  måger:
  mersii end alle cristii

 22. valoasa_val23 sagde han

  ff bolle; ';'

 23. dvs. at giver navn utilizatolui

 24. bannatul sagde han

  Spørg en admin at debanneze næste klasse IP'er: 91.206.194.XXX

  Jeg trådte en person i din computer ved hjælp af et program (ikke at nævne kodenavnet), mens jeg var i toilettet, forbandede rod og gik online på flere steder, og det andet, og når jeg kommer på Videotutorial. ro fortalte mig, at jeg blev forbudt.
  Jeg var nødt til at gå til min fætter, så jeg kunne skrive til dig….

  • bannatul: Jeg beder en admin at debanneze næste klasse IP: 91.206.194.XXX nogen jeg trådte ind i computeren ved hjælp af et program (ikke at nævne kodenavnet), mens jeg var i toilettet, forbandede rod og gik online på mere mange steder, og det andet, og når jeg kommer på videotutorial.ro fortalte mig, at jeg var bannat.A måttet gå til min fætter, at jeg kan skrive til dig ....  


   Venligst stop ved indsendelse af kommentarer, vi ikke ophæve forbuddet, hvis du holder beskeder, og vi bliver nødt til at forbyde ip af, at nu sende kommentarer.
   Hvem respekterer ikke nogle regler for sund fornuft, vil blive forbudt i almindelighed er tilgivende, men da manden: spotter websted og / eller forbruge båndbredde ved at downloade tutorials og / eller er uanstændigt sprog og / eller sende de samme beskeder etc. flere gange, vi har ikke noget valg, må vi skride til handling.

 25. jb fan sagde han

  Jeg kan ikke uploade videoen !!
  plizz sige mig hvordan man gør min konto hi5 !!!
  vil rogggg mere

 26. Doru sagde han

  God tutorial!

 27. Biank sagde han

  QM kan sætte videoer hi5 q billeder?

 28. Oana sagde han

  forklarede god, men jeg er en nybegynder, og forstår ikke, hvorfor jeg skulle skrive for at forsvare formularu registrering skrive www og tilbage som du siger, men jeg ved ikke, hvordan at scrie.ms

  • Adrian sagde han

   Oana: Bedste forklaret, men jeg er en nybegynder og forstår ikke, hvorfor jeg skulle skrive for at forsvare formularu registrering skrive www og tilbage som du siger, men jeg ved ikke, hvordan at scrie.ms  

   Jamen jeg siger fra munden, men hvis man ser på den tutorial og jeg skriver ikke set?
   skrive hi5.com
   Det udtales hifive, fem betyder 5 på engelsk. hvis faiv udtages, så den endelige udtale "haifaiv"

 29. KASSANDRA sagde han

  DET ER EN UNDER

 30. Deea sagde han

  Tak så meget pt.film jeg var nyttige!

 31. bogdan sagde han

  tak adimin

 32. frumusikandreea sagde han

  Andreea

 33. stefan sagde han

  Sall Canad mig viser mig ellers jeg logger jeg på hi5 dc fortælle mig venligst

 34. Ioana sagde han

  ingen ved, hvordan man laver en side på hi5? ud af hi5.com/start.com

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.