Bandicam, screen capture software og spil

Hej venner, jeg i dag vil præsentere programmet capture Bandicam, kan det tage billeder, lyd og bevægelse både på skrivebordet og i løbet af spillet, udover at der under indfangning kan starte webcam, der vises i hjørnet.
Forbruget af ressourcer er Bandicam er ganske lille, det er en god nyhed for gamere, der ønsker at fange gameplay til din egen personlige samling eller Youtube eller Twitch kanal (er fashionable nu).
Bandicam kan benyttes gratis, hvis du ikke gider vandmærke firma til at fange, er den pris, de skal betale for at bruge programmet i den gratis version.
Mulighederne er nok for næsten enhver bruger. Vi har mulighed for at bruge flere codecs, afhængigt af hvilken codecs du har installeret vil afsløre muligheder. Jeg valgte h264 kodning gjort gennem teknologi QuickSync.
Mulighederne er magen til spil eller fangst i screenshot, den eneste forskel er i, hvor vi har ekstra gaming FPS mulighed, nødvendigt at fange gameplay.
Billedkvaliteten er god, og her er jeg nødt til at fortælle dig, at alt afhænger af den codec, der bruges til videokomprimering. Med h264 og QuickSync fungerer det godt til skærmbilleder, men i spil kan der forekomme komprimeringsartefakter, dette skyldes, at QuickSync gør sit job for hurtigt og springer områder med detaljer over. Hvis du ikke har noget imod manglen på detaljer, eller deres nedbrydning er ok, men nogle ønsker absolut kvalitet. For optagelse i meget god kvalitet anbefaler jeg, at du prøver andre codecs med mildere kompression, men her vil du se, at ulempen er filstørrelsen, meget større i tilfælde af "mere" tabsfri codecs.
Om vi ​​tager skrivebordet eller gameplay, er vi i stand til at stjæle billedet fra webcam i et hjørne og bruge lyden af ​​mikrofonen for kommentarer under spil eller forklaringer under capture desktop.
tips:
At fange desktop anbefales ikke at bruge mere end 15 fps, det er fordi det ikke er for meget action på skrivebordet og 10-15 frames per sekund er tilstrækkelige.
I gaming er det bedst at gøre i løbet af 25 fps capture, hvor du kan endda 60 fps, fordi vi bevæger os meget hurtigt spil og detaljer, som ville gå tabt i overgangen mellem rammer på en frame rate for lav.
Samlet Bandicam er software, der imponerede mig glædeligt er godt gået, ligner meget Camtasia Studio og giver os nok muligheder for at tilpasse til de mindste detaljer. Sure, ikke Camtasia Studio, men ikke har, det giver dig alt hvad du behøver at gøre en god fangst.
Hvis du til gengæld finde det kompliceret Bandicam eller du er en tilhænger af gratis software, kan du prøve CamStudioEn enkel og gratis software, som du kan få så gode resultater.
For spillere der FRAPSEn meget populær program.
Download - BandicamRelaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Costelina sagde han

  Cristi velkommen
  der imponerede mig og stod RAM kun 17 procent i pc, selvom du 8GB
  super

  • Det afhænger af konfigurationen af ​​hver pc, kan nogle af jer forbruge mindre på andre mere.
   Hvis du har bygget PC konfigurationer baseret på min anbefalede i de seneste år, helt sikkert vil forbruge mindre hukommelse og meget lidt CPU-tid. Gamle forbrug på pc'er vil være en anden.
   Meget vigtigt er det codec, der bruges, kan nogle codecs knæle og fedeste computer.
   Min anbefaling er, at hvor det kan være at bruge Intel QuickSync.

   • Sorin Chiran sagde han

    Hej Cristi, for nylig fik jeg et nyt pc-system, og jeg valgte et ASRock B85 Pro 4 som mit bundkort. Mange siger, at det er et godt bundkort .... Andre siger, jeg må hellere vælge noget andet :))). Hvad er din mening om dette tavle? 🙂

    • Jeg tror, ​​det er en meget god bestyrelse.
     Når en bestyrelse gør sit arbejde, ikke en foodie og ikke sætte dine problemer mener det er godt, bør du vide bedst.

 2. Anderson sagde han

  Cristi, jeg har også et Asrock Z87 Extreme 4-kort, der skuffede mig fuldstændigt. Det har et problem med FAN-controlleren, ventilator-CPU. Jeg har en Deepcooler Tweta 31 PWM, og den holder mig i STANDARD-tilstand ved 1930 o / m og giver en irriterende "luftbandage" -støj. Hvis jeg giver den lydløs tilstand, holder den den ved 1092 omdr./min, og når jeg spiller den, når min CPU 60-65 grader, og køleren slår slet ikke, den forbliver ved 1092 omdrejninger pr. Minut, normalt skulle den stige uanset profilen, så den ikke brænder ud. det skal dreje. Hvad siger du, er det normalt? hvordan er din Og jeg har en ting mere, så lavede jeg en ny pc på Haswell, og jeg tog også et ASUS GTX760-grafikkort, og i fuld belastning var det "forfærdeligt", især hvis jeg satte FurMark "i" endnu hårdere. Jeg tror, ​​jeg tager dem tilbage til Emag, jeg er ked af, at jeg ikke tog ASUS bundkort, jeg får ASUS Z97-PRO, der gør Asrock nervøs. Det plejede at være så stille på det gamle tavle, ikke Asrock.

  • Costelina sagde han

   glemmer at fortælle dig noget Anderson
   og jeg har stadig dem med spil faktisk en (jeg gætte du tjekket eller redigeret termisk sammensatte
   Som jeg skrev, at ved den måde ikke er novice)
   overlad den normale indstilling til blæseren, men tilføj en anden foran sagen for at blæse mod processoren - og kilden, hvilket skaber en udsving i luften fra forsiden til bagsiden som normalt
   tro mig det er forskellen, jeg har gjort det, jeg droppede ud jeg Flopy antikke og DVD stod for ingenting alligevel, og hans nuværende stik jeg sætte en fan

   • Anderson sagde han

    Det har 5 kølere placeret på boliger 120mm er ikke så problem, er problemet ikke vidste plade til at justere hastigheder godt, men hvis du giver det til 50 grader for eksempel køligere i 0-10% teoretisk ville det nødt til at starte efter at have passeret de 50 grader og mit bord omdrejninger til det maksimale. Men som erstatning for at erstatte, er Silent, susende siger, at kølere er TITAN socket A 4000rpm. Og hvad de siger er noctua kølere og Daia vi fik, og være stille, men du tured dem, ikke når du har omdrejninger. Tja, hvis det når 70 grader omdrejninger CPU stadig ikke på Silent og hverken Standard Mode. Men jeg vil give dig en forskel og du tager Z97-PRO ASUS. Men jeg troede Cristi har også problemer med ASROCK s.

  • Constantin sagde han

   Hej Anderson og jeg har en mindeplade fra Asrock H81M-GL, som er absolut svagere end hvad du har, men I BIOS-indstillingerne kan bringe hastigheder fan, som jeg vil, det vil sige: er det værktøj der i bios til fans, der Du kan justere hastigheder ifølge CPU temperatur som det vokser. Jeg anbefaler at du opdaterer BIOS, og dette medmindre du er bange for at ødelægge det, eller du ikke ved bedre du lader det.
   Næste du uddybe indstilling blæserhastighed tilstande:

   Tilpas: - ved at klikke her kan du indstille hastigheden ifølge CPU temperatur på 3-4 cugradele option afhængigt af dine CPU fan hastighed øges eller mindskes.

   Silent Mode: - fan er stille (ikke stiger ikke mindskes).

   Standard Mode: - gå til et bestemt blæserhastighed (ikke stige ikke falde).

   Perfomace Mode: - her ventilatoren spinder stigning afhængigt af hvor CPU temperaturen stiger eller falder, når temperaturen falder fan.

   Full Mode: - fan går til maksimum.

   Udover Asrock bundkort, eller der er andre modeller, der har funktionen af ​​fastboot aktiveres eller kun aktiverer dem ved hjælp af Windows-operativsystemet eller Windows 8 8.1.
   Jeg kan sige, at jeg har ikke noget problem med min bord fra ASRock og jeg et år.

   Hvis du forventer et svar denne rådgivning har været nyttigt, hvis jeg kunne fortælle ham det.

   • Constantin sagde han

    Anderson tilbage Tilpas funktion for at jeg vil give dig et eksempel på hvordan man opsætter, hvis du ikke kender.

    TILPAS eksempel: - CPU fan spins tempertura
    40 40% grader
    50 60% grader
    70 100% grader
    Dette er et eksempel, du indstillet som de ser bedre, men du ved, hvis du klatre til processoren temperatur er bedre at køle straks og uanset lyden af ​​fans.

 3. mørk sagde han

  Cristi hvis jeg ønsker at skyde en video med Bandicam, hvilken kvalitet det ud?

  • Det afhænger af den codec og de indstillinger, du vælger. Hvis du accepterer store filer, har du god kvalitet, hvis du vil have små filer ... Du kan ikke have begge dele.

 4. Constantin sagde han

  Anderson tilbage Tilpas funktion for at jeg vil give dig et eksempel på hvordan man opsætter, hvis du ikke kender.

  TILPAS eksempel: - CPU fan spins tempertura
  40 40% grader
  50 60% grader
  70 100% grader
  Dette er et eksempel, du indstillet som de ser bedre, men du ved, hvis du klatre til processoren temperatur er bedre at køle straks og uanset lyden af ​​fans.

  • Anderson sagde han

   Igen, jeg læse, hvad du sagde, at du har gjort flere gange, at Tilpas, men kan ikke lide den måde, de fans bære dem til os. Jeg gjorde opdatere bios fra 2.30 fra 3.00 og intet alle de samme, nogle gange får jeg stak værdier fra sensorer på bundkortet forblev i IDLE i 49 grader jeg ser og ikke bevæger overhovedet, gav jeg og fuld belastning og stadig forblev 49 grader. En at gå tilbage til maj slappe af og tage det til ASUS som ASUS jeg havde problemer Fan Controller. Factory sat andre steder Daia ikke justeret korrekt efter temperaturen. Nå ASUS Hvor mange funktioner gør FanXpert 3, AI Suite 3, dette har intet Asrock, jeg tog hende mere end hun var sikker lyden ALC 1150 forstærker det, men jeg vil tage ASUS Z97 PRO er der 8 millioner til EMAG, jeg håber at ændre det.

 5. Hej Cristi! Undskyld, og jeg ved, at denne besked er / uden for emnet, men .... Jeg vil gerne spørge dig om noget ... Du kan lave en tutorial om vedligeholdelse af en bærbar computer, dvs. (hvordan man rengør den), (hvordan man øger dens levetid), (hvordan man øger batterilevetid), (og nogle tip til, hvordan man bruger en bærbar computers batteri, hvis det holdes permanent ved en permanent strømkilde). Tak.

 6. velkommen
  Du tror, ​​du kan gøre en tutorial til android 4.4 PC. ?

 7. Cosmin sagde han

  velkommen
  Cristi, du kunne gøre en tutorial om hvordan at låse bootloader på en Lenovo tablet?

 8. Constantin sagde han

  Hi guys en tutorial om Hyper-V i Windows 8.1 ville være dejligt, hvis du opnå.

 9. Cristi Sal Jeg har brug for en software installation ALLVIEW tlf P5Quad, eller nogen kender en måde at genstarte med agtelse.

 10. Radu Irimia sagde han

  hilsen
  der er max optagetid?

 11. Cristi. Jeg Filez Bandicam og jeg starte optagelsen. Alle gode hidtil, men fruoms og begynde at filme omkring et minut og sparer 7 5 end Munut. venligst ajutama

 12. Paul Abrudan sagde han

  Jeg vil filme Counter Strike 1.6, og det fortæller mig "Klik på målvinduet"
  Hjælp

 13. cociuba nica sagde han

  Cristian god Mac program virker på det?

 14. Acer s7 på enhver skærm capture softwaren ikke optage lyd, men kun en film markør indtastning svag? Hvad gør jeg?

Sig din mening

*