WiFi signal forstærkning svag

WiFi signal forstærkning svag

WiFi signal forstærkning svag

WiFi signal forstærkning svag


I dag er trådløs er næsten uundværlig, og når det bryder ned, indser vi, hvor vigtigt det er at have en stabil wi-fi-signal.
I dag vil jeg forsøge at tilbyde nogle løsninger for svagt wifi signal forstærkning.
Indledningsvis må jeg sige, at du ikke kan ekstremt høj båndbredde, men signalet dækning.
Den hurtigste løsning til svagt signal forstærkning gentager netværk, ved hjælp af en Wi-Fi Repetera.
Hvad er en trådløs repeater?
Trådløst netværk repeater klonet og giver yderligere. Således får vi et område med bedre dækning.
Ulempen er, at repeateren, og andre kunder kan bruge repeateren automatisk og dermed enhedens ydeevne vil falde, især hvis det er billigt.
Trådløs WAN
Den mest effektive løsning er trådløst WAN. Denne implementering bevarer alle funktionerne i en router og routeren tillader os også at oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi. Desværre trådløst WAN-funktion er til stede på alle routere.
Jeg arbejdede router tutorial Netis model WF2412, Som jeg gjorde en tutorial / præsentation. Dette er en router / repeater perfekt til ferie eller for dem, der ønsker en lille og alsidig enhed.
Historien!
Jeg er på ferie på et sted med Wi-Fi meste svag. Net mobilsite Jeg tilbragte de første par dage, hvorefter jeg måtte bruge den trådløse etablering medier.


I ethvert sted, hvor der er flere Wi-Fi-netværk, interferens og døde pletter opstår, som ikke er omfattet af signalet. Hvis forstærke signalet, er du kun forværre situationen.
Løsningen for mig i det mindste, var at bruge routeren Netis WF2412, Du vil oprette mit eget netværk, der forbinder via Wi-Fi-netværk til den nærmeste stabil. Jeg oprindeligt ønskede at bruge repeater funktion, men snart 24 kunder Ridning Netis fattige, fordi repeater-funktionen, routeren bliver en slave Netis vigtigste router og forbinder alle klienter i nærheden af ​​ham.
Nu har jeg anstændig net, omkring 3 Mbps (ikke grine), men i det mindste stabil.
Selvfølgelig, hvis jeg havde routeren Asus AC56U, Ting var meget bedre, jeg tror, ​​vi rørt og 3.5 Mbps!
Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til min fiber.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. hej. Hvad synes du om denne antenne? Alfa AWUS039NH:
  http://www.antenewifi.ro/index.php?route=product/product&product_id=34
  Det ser temmelig stærk. Jeg havde AWUS051NH af 500mW og fange et trådløst netværk fra enhver 250 meter.
  6.8 at W skal være hårdt.
  problemet er ikke fundet på hjemmesiden producent. heller support Aircrack ikke.

 2. Costi sagde han

  Cristi hvis vi huse den vigtigste router fra WAN, LAN-port og et kabel trække op i haven til en anden trådløs router, hvordan skal jeg sætte routeren 2 århundrede?

 3. Daros sagde han

  Godt gået, Cristi, du forlader os ikke uden oplysninger, selv ikke på ferie! 🙂 Hvor nyttig denne vejledning ville have været for mig for en måned siden, da jeg var på ferie ... Ingen bekymringer, jeg tænker på det lige nu.
  Behagelig ferie og få godt og vende tilbage med batterier opladet!

  • Nu er min idé, som nu gør jeg. Jeg formoder, at mange mennesker har det samme problem. Det ser ud til, at ledere hoteller / vandrehjem / resort sites gøre alt for at få de dumme wifi netværk i verden.

   • Daros sagde han

    I mit tilfælde fandt jeg skrevet på hotellets websted, at de har gratis og ubegrænset trådløs, og det var vanskeligt at vælge hotellet. Gratis internet var pinligt svagt, de tilbød dig ok internet i stedet, men mod et gebyr. Marketing som ...

 4. Marius sagde han

  Hej det er det samme område reapeter extnder? Mange tak

 5. Marius sagde han

  Specielt hvis du ikke har noget imod, vi router nedenunder og soveværelser ovenfor er ret svag semnalu hvad skal jeg købe dette produkt eller range extender Tak Smukt præsenteret

  • Hvis du går op i routeren, har du signal og op og ned. Lav en prøve, før at bruge penge på rækkevidde extender.
   Hvis du stadig ønsker at købe noget, så prøv at finde en repeater eller range extender, men for at være det samme mærke som din router.

   • hvis det trådløse signal ikke stiger nok fra bunden op, vil det da falde højt nok ned ad samme afstand og gennem de samme vægge? Jeg gjorde virkelig ikke denne test ...

    • For at dække et større område, skal du placere routeren så højt i midten af ​​bygningen.
     Wifi bølger er som sfærer, og når routeren er placeret i stueetagen, omfanget er mindre. Hertil kommer, at stueetagen er flere kilder til interferens: mikrobølgeovn, køleskab, fjernsyn, radioer, osv
     Prøv at gøre det, før en udgift, der kan vise sig ubegrundet.

 6. Marius sagde han

  Mange tak.

 7. Nutu Dobrescu sagde han

  Salt Cristi. Tak for al information her. Fortæl mig, hvor jeg tager fejl. Jeg har en Asus DSL-AC68U. Og jeg vil lave en WI FI-repeater med Asus WL-330N3G. Selvom alt ser ud til at fungere korrekt (dvs. netværket er gentagne gange "tilsluttet" på WL-330N3G), når jeg opretter forbindelse til det indstillede netværk, kan det ikke tildele enhedens IP (f.eks. Note 3). Jeg forstår ikke, hvor denne konflikt kommer fra. På repeateren har jeg deaktiveret DHCP, og i ASUS DSL-AC68U har jeg manuelt tildelt IP'er i DHCP-serveren til alle WIFI-enheder i huset. Information: Telekom-udbyderen og det manuelt tildelte DHCP-interval i ASUS DSL_AC68U er fra 192.168.100 til… .115. Skal jeg foretage en anden indstilling på ASUS DSL_AC68U hovedrouter?

  • For en mere solid erfaring, to kabel router link på kædens AC68, og sætte to router i AP tilstand.
   Konflikter opstår og firewall, UPnP, og andre funktioner, som moderne routere har.
   Hvis du sætter 2 router i AP tilstand, vil du slippe af mange hovedpine.
   Hvis du ønsker at bruge begge på én gang, og alle deres tjenester, vil du rammer alle former for problemer.
   I et netværk, er det godt at have en master-udstyr, der gør alle andre slave-enheder, der adlyder ordrer.
   Det er let at miste kontrollen netværk og gøre kaos.
   Kort sagt.
   Ved første router ikke gå overhovedet.
   Routeren forbinder til to første kabel, og vil blive sat i modul AP (adgangspunkt). Og ikke får hovedpine.

  • kontrollere, at routere på LAN for at tildele IP'er forskellige klasser (f.eks hvis man fordelt som:.. 192.168.0.1, den anden til at være anderledes ex 192.168.1.1)

  • kontrollere, at routere på LAN for at tildele IP'er forskellige klasser (f.eks hvis man fordelt som:.. 192.168.0.1, den anden til at være anderledes ex 192.168.1.1)

 8. Tillykke, endelig en nyttig tutorial for brugere og mere aktuel.

 9. BaciuViorel sagde han

  Hej Cristi du sige, hvad forskellen er mellem de to routere Netis WF2412 og antennen Netis WF2411 de har de samme setup og konfigurationsmuligheder, jeg .eu nettet fra en trådløs router og alle Netis wf2471 giver væk give nogen 100 meter fra routeren til mig, jeg ønsker at sætte en af ​​to modeller af routere Netis mellem mig og naboen, at jeg anbefaler det i betragtning af at vil blive installeret uden en regn til sne, men sal beskytte ulige problem. sal og rådgive mig, hvordan jeg oprettet så jeg en video tutorial til at få inspiration derfra .Te st venligt svar via e-mail Takket smukke

  • Hvis vi taler om afstande, de bedste er routere med eksterne antenner. De interne antenner er mere Mukta for lille lejlighed eller bolig.
   Den eexemplu Jeg ønsker ikke at have dækning uden min gård. Ideelt operasca trådløs dækning til hegnet.

 10. Catalin sagde han

  Cristi Hello! Jeg tror, ​​du kan i en extender oprette dit eget netværk, hvor det blev sat på automatisk giver manualen og du lægger dine egne indstillinger, siger dette, fordi jeg gjorde det med en asus hun n66, jeg satte som en range extender derefter når jeg spørger mig, om jeg ønsker at klone fjerne markeringen automatiske indstillinger netværk og sætte min nye parola.Acum ss id, og jeg vil gerne spørge dig!? Jeg tilsluttede asus hun gjorde 66 fra en nabo via en trådløs, jeg har en router asus dsl n55u Jeg vil gerne forbinde til denne range extender asus hun n66 alle via en trådløs, som du skal underskrive betragtning af, at router dsl u n55 har ingen range extender mulighed?

 11. Catalin sagde han

  og når jeg fik forundret !! Det hun n66 fra Asus giver mig mulighed forbinder jeg og 2,4 GHz og 5ghz testede vi begge tilfælde 2,4 var forbundet, og jeg ser i routeren nabo i indstillingen signal er fuld på 5ghz signal er kun en tankestreg internettet ved at gå til enten måde, du .de på 5ghz felt emission er højere, og jeg er for tæt på naboens router?

 12. Sorin sagde han

  God aften,
  Jeg har et spørgsmål. Jeg har en TP-Link router med gigabit-interface monteret på lobbyen internettet fra RDS 300 mb. Jeg vil gerne have bedre signal i stuen. Jeg troede at købe Netis router er den eneste grænseflade modellen er 2420 100 mb. Jeg vil ikke have problemer med overførselshastighed? Og repeater skal have gigabit interface eller ej? Forvent et svar, venligst fra hvem ved. Jeg vil gerne købe noget, jeg har brug for. Tak på forhånd for svar.

 13. zame77 sagde han

  Behagelig ferie!

 14. Cristi jeg kan hjælpe, jeg har et problem med youtube jeg kun se kommentarer du lader, men har ingen offentlige eller private mulighed for at kommentere.
  Når du er logget på youtube lam se kommentar efter jeg forlod, men jeg kan ikke se Samlinger kommentar.

 15. Mugurel sagde han

  velkommen
  undskyld for at afvige fra emnet ... men jeg har også et problem ...
  Jeg installerede Windows 7 Ultimate på en lenovo g50, og jeg har ikke USB-driveren, og jeg kan ikke finde den på lenovo-webstedet, det skete ikke med mig, men du kan give mig nogle råd, tak ... og det virker ikke, selv efter at det fik alle opdateringerne fra Microsoft
  Tak.

 16. Calin sagde han

  Cristi nemmeste og mest effektive måde ville det ikke være et signal forstærkning antenne? Jeg tror, ​​det er mere effektivt og giver større acopererire.

 17. Sorin sagde han

  Jeg formåede i sidste ende at gøre den nye router til at fungere som repeatere Netis 2420. Det fungerer perfekt, ligesom nu, hvis jeg ønsker at komme på hans web-interface (192.168.1.1) ikke længere kan. Jeg kan ikke komme ind, medmindre du er på grænsefladen for at nulstille indstillingerne. Jeg kiggede og tutorial og jeg fandt intet i denne henseende. Fortæl mig hvad skal jeg gøre? Jeg ukontrolleret Wireless WAN-grænsefladen til at være på ham, forlod jeg det på kablet.

 18. Mugurel sagde han

  hej ribben
  Jeg installerede alt på deres officielle side, men USB fungerer stadig ikke, og for usb3 fortæller det mig, at det ikke har den nødvendige konfiguration ... og også på deres side står det, at usb3-driveren skal køres fra den mappe, hvor driverne er installeret ... men hvor er den installeret ?? ?
  hvis du ved noget ... vær venlig at hjælpe mig ..
  Tak.

 19. Mugurel sagde han

  ikke engang med driverpakkløsning ... det lykkedes mig ikke noget ...

 20. Marian sagde han

  Hej,
  Jeg har et spørgsmål.
  Vi har internet fra en nabo, uden hans vilje (dvs. stjæle), og forstår ikke, hvorfor signalet svinger, ba er stærk, ba er svag, jeg gætte de ikke gå gennem huset hele dagen med din router.
  Jeg nævne, at jeg købte en repeater og signalet er virkelig godt nu, men jeg ønsker at forstå, hvorfor wifi signalet svinger.
  Tak!

  • Trådløse signal er ikke så let. Radiobølger kan påvirkes af forskellige interferenser Fra apparater, mikrobølgeovn eller andre tilsluttede enheder. Du vil aldrig have stabilt signal lang afstand, især hvis signalet går gennem flere forhindringer.
   Opløsning.
   Spørg naboen (slå hans kind) for at placere routeren tættere på dig, og ikke at bruge så meget internet
   Alvorligt.
   Køb dig en kraftfuld router og bruger det i repeater mode rækkevidde booster, wi-fi wan eller bro (medmindre du ønsker trådløst).
   Og tage din nabo til at købe, og han er bedre i stand router. Må ikke se på de penge

 21. Hej Cristi. Jeg har et spørgsmål eller en idé er endda tutorial: Se live konference. Wi-fi site er også afbryde eller bliver svag, mens du ser. Kan jeg bruge min telefon samsung android 4 at tage til efterretning, at wi-fi-signal og derefter du ikke har nok til automatisk at skifte til operatøren, hvor jeg 4g dataabonnement? Så suppleres wifi kun når det er nødvendigt i realtid. Tak. (Dette kaldes load balancing?). Merci og andre nyttige tutorials. selv ser

 22. Beatrice sagde han

  Cristi godt! Sig mig venligst, jeg har en person i Aglia og Signal Wiffle på en restaurant ned, det er gratis, men signalet han ikke har end nær vinduet, kan du fange mere signal med en adapter eller kan installeres en eller anden måde? Han har brug for telefon signal, ingen laptop. Du være nyttigt, hvis du hjælpe mig! Mange tak !!!

 23. andrei sagde han

  kan sætte en router fra en anden router, kabel kommer hovedsageligt semnalu by

 24. Ervin sagde han

  Det er muligt at bruge din smartphone i stedet for router? Konkret jeg tilslutte trådløse telefon til et WiFi-netværk, og så kan jeg indstille telefonen HOTPOINT?

 25. Sergiu sagde han

  Salut.am og jeg Netis wf2412 router og jeg ønsker at udvide rækkevidden af ​​den telekom.am wifi router Netis sat i AP tilstand. Og intet jeg prøvede alt og intet i den måde, jeg repetear signal fra Netis men ikke nettet. Jeg mener, jeg ikke give væk internettet. Hvad sker der?

 26. Marcu sagde han

  hej Kristus. Jeg fik et par spørgsmål. vi tale privat? tak,

 27. Mihai sagde han

  Lastbilchauffør og er næsten altid fange wifi netværk med svage signaler at intrerupe.Am telefon og tablet. Hvad kan jeg gøre? Sådan at forstærke signalet?

 28. Ionel Manea sagde han

  Mit navn Ionel Manea, kan du hjælpe mig.
  Gå i Sydafrika (jeg var) på samme hotel
  her har jeg problemer med wi-fi modtagelse, bedes du fortælle mig, hvad
  Du kan købe adapter (endnu dyrere, tillad mig at Ron 300) for at få bedre signal, jeg har en Toshiba Satellite laptop A500-138, Intel (R) Core (TM) Duo 2 processor: 2100 MHz
  Hukommelse: 4096 MB RAM, Wireless: Intel: IEEE 802.11 a / g / n
  7 ultimative Windows.
  Tak på forhånd

  • Det er svært at sige. Sandsynligvis en range extender placeres et sted halvvejs gennem afstand (hvis ikke stjæle) ville være den bedste løsning.
   Du kan lige så godt bruge en lan power kit (En reception, en i rummet), og på dit værelse for at sætte et sikkert adgangspunkt, at have trådløst.

 29. Claudiu sagde han

  Hej. Jeg har en misforståelse, jeg læste kommentarerne, men ikke spørge nogen, der interesserer mig.
  Jeg vil gerne gøre hotspot fra telefonen til netværket 3G i England, ligesom dagen signal fra hotspot (adgangskoden kan ikke forbinde en) er meget svagt sandsynligvis fordi de fleste bruger internettet 3G nær, der er tidspunkter, når du går acceptabel.
  Nu er spørgsmålet: kan forstærke signalet med en range extender eller repeater?
  Hvad vil du anbefale? Du bedes svare mig, hvad jeg virkelig ønsker dig, det

 30. Laurentiu sagde han

  Der er noget for signal forstærkning mobil

 31. Fra din vejledning forstår jeg, at denne enhed er i stand til at tage det trådløse signal fra en anden router og gentage det (kloner det). Men i menuen Netis router vises Repeater-indstillingen kun ved Wired Access. Hvis vi vælger Wireless på WAN, kan vi ikke vælge Repeater igen. Jeg forstår ikke. Endelig kan du med denne router gentage (klone) et WiFi-signal fra en anden router eller ej? Skal ikke Repeater være trådløs? (Desværre selv når gør forsøg med denne router var låst, den anden router Netis, og først brød, havde jeg ikke komme til det tage form, jeg ved ikke, om det er værd at forsøge med en anden, selv om det stadig er under garanti. Alt Jeg skal forstørre mit WiFi-område, som jeg har fra en hovedrouter. Jeg ønsker ikke at udsende et separat netværk, jeg vil bare have en udvidelse, en klon af det vigtigste WiFi-signal). Tak.

 32. Silviu sagde han

  Nyere Jeg blev en chauffør på en lastbil, som normalt parkeres ved siden af ​​kaffe, hvor wifi er, jeg skal købe for at få et signal på lastbilen. Det er ligegyldigt prisen.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.