ADB sideloade, opdatere eller rom officielle installation på PC

Hvad er ADB sideloade?

ADB sideloade er den metode, som vi kan installere (flash-ui) zip sites i telefonen, bestanden nyttiggørelse eller en brugerdefineret opsving. Det er en yderst nyttig metode, især da vi ikke altid i stand til at blinke nogle filer zip steder i telefonen som ofte genopretning af bestande sites ikke tillader dette eller blot udslettet interne lager.

Ved brug af ADB sideloade

1. Når vi har en OTA opdatering, der installeres ikke korrekt.
2. Hvis jeg slettede interne lager og vi har ingen kort slot.
3. Når vi flash tilbage at lagerføre nogle filer efter indsamling lager.

Hvordan jeg har brugt denne metode?

Efter jeg ser et par flash-rom'er, havde jeg stoppet i en finale på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), de resterende nye ROM, der følger med nogle mindre fejl, der ikke har noget imod meget. Men det generede mig bug relateret VPNBug, der ikke tillader at få adgang til min VPN-server hjem, der kører på Asus RT-AC56U. Da jeg besluttede at gå tilbage til lager jeg ramte nogle problemer, slags blød mursten, der var relateret til det faktum, at CM ikke godt med 14.1 TWRP. Den eneste måde at slå mig rense bestanden var: 1. Flash genopretning af bestandene, 2. Block bootloader, 3. Flash rom lager af ADB sideloade. Efter at alt normalt igen.
Denne tutorial er en del af serien dedikeret til ins og outs Android, hvor vi har:
1. Android Bootloader Unlock
2. Installer TWRP Recovery på enhver Android
I den første tutorial i serien, oplåsning bootloader, du og ADB og værktøj Mini USB universel driver, som du får brug for i løbet af deres operationer, når du ABD eller Fastboot kommandoer.

For at blinke med ADB sideloade

...
ADB sideloade "filename"
...
Video Tutorial - ADB sideloade, opdatere eller rom officielle installation på PC

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. flo13 sagde han

  Cristi Hej, Jeg har en samsung telefon i9001 (ja jeg ved, det er gamle, men telefonen til kun at hans gode vb) stort set ingen bruger ikke 2,3 år, men har et problem, der ikke kan løse det. Det er den telefon, jeg har lært at sætte en en CyanogenMod. men en dag gav cresh og ikke lyser på alle. kan kun hente det på pum måde, når den er tilsluttet via USB til pc ellers kan trykke på knapperne alligevel, fordi det ikke er et tegn. Jeg forsøgte at gøre med Odin erkender, at (knap) og begynde at installere den oprindelige plads, men på et givet momennt låse og nimic.in er ikke nogen måde at komme ind recovery-mode. Hvad vi har en chance for at genoplive det? Takket være en masse.

  • flo13 sagde han

   næsten glemte jeg forsøger at komme ind i recovery-mode-mode ramdump sige så- årsag: force upload

   • Jeg har aldrig mødt dit problem. Du vil helt sikkert finde problemet og løse på XDA Developers.

   • Pavel Madalin sagde han

    Hej Jeg er sket for mig dit problem! Jeg har en galakse grand 2 ikke startet medmindre hente nogen måde, vi forsøger at gøre! Du er nødt til at gøre, er at se på Xda udviklere en konsekvent genopretning og blinke uiesti det med Odin og telefonen skifter 3 tro mig !!
    Det bør være en konsekvent opsving at gå!
    Vil vende telefonen i recovery og operativsystem og vil begynde !!

 2. Ionut sagde han

  Jeg ønskede at gøre OnePlus 3 og 3.5 opdatering ilt ADB sideloade opdateringen 7 men jeg fejl "Kan ikke læse ota.zip" og forstår ikke, hvorfor vi installerede alt korrekt, og brugerdefinerede enheder ADB sideloade min ryg, da hun

 3. Ionut sagde han

  Jeg løste det problem, jeg geninstalleret Windows og alle drivere igen, og det virkede

 4. velkommen
  Sig ad gangen (min1.33) "... og har gjort det muligt ADB ... fra udvikleren indstillinger". Sådan aktiverer Indstillinger ADB telefonen, hvis du ikke har nogen fil (det slettet det hele) automatisk og ikke indlæse operativsystemet?
  Tak

  • Cristian refererer til opdele opbevaring af intern hukommelse, som ikke er installeret på systemet (som der normalt ikke har adgang) .Telefonul på jævnt, hvis du slette indholdet i den interne hukommelse eller SD-kortet vedlagt.

   • Beklager, rette Telefonen virker uden problemer, hvis du sletter indholdet opbevaring partition fra den interne hukommelse eller SD-kort vedlagt.

 5. Calin sagde han

  Cristi du lave en tutorial med en Brilliant på telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hvordan kan vi låse bootloader som 50% af det program, du giver dem fra Xiaomi efter du har fået tilladelse til at låse op da mislykkes, og med adb ikke fungerer eller fastboot som du viste. Det ville være en stor hjælp ikke kun denne terminal har dette problem. uden bootloader låst selv i recovery-mode kan du ikke kun indtaste fabrikken nulstille telefonen. Jeg ved, at du har præsenteret og anbefalede disse telefoner er godt kun at låse bootloader crasher 50% fremskridt. og jeg har deaktiveret og håndhæve firewall og anti-virus signatur og intet. og fase tracking-enhed, vi kunne ikke engang finde kontoen er aktiv.

  • Costi sagde han

   deblocat.urmeaza bootloader du ser denne nemme tutorial om youtube.nu sige noget, bare følge denne tutorial :)))

   • Calin sagde han

    kan du lukke op? give tasterne uden at vide. vb at være i erhvervslivet igen. Jeg har ikke sagt at sige som vb vb du bare suget. Jeg prøvede alle de metoder virkede ikke, og efter at jeg fik tilladelse fra dem. så jeg ikke give din replay jeg forklarede. hvis jeg ikke respekterer det arbejde, Kristus og adrian to, så jeg ville sige i rumænsk som du lægger som en flue i mælk ...

    • Costi sagde han

     ba dreng, jeg lige er sket for mig som du gav mig til at 50% eroare.dar vi lært, at noter 3 redmi telefoner kommer til Europa med ulåst bootloader og TWRP jeg flashuit direkte su super og jeg afslutter forsøger at mers.nu låse den op, bare flashuieste at du vil gå direkte TWRP

    • Costi sagde han

     ok.porumbelul gris er ikke en ven, så jeg tager zborul.vroiam kun fortælle dig, at mange pro 3 redmi noter købt i Europa kommer med predeblocat bootloader (som er mine), og jeg lige er sket for mig tine.la 50%, da det gav mig eroare.afland predeblocat, jeg installerede TWRP og super su og jeg gik i prima.dar du holder det på ta.mi jeg tog

     • Calin sagde han

      Jeg ved ikke, hvor du fik din telefon uanset hvor du kom. f ved godt, at hvis nogen officiel vin i Europa. men mine har blokeret fabrikken. Jeg tror ikke kontrolleret? Jeg ved ikke, om den er låst op? give op ikke, hvad der skete blokeringen på nogle modeller, men efter en opdatering har blokeret totate ulåst bootloader kommer. Jeg iagttog at se, hvad der gør cristii og andre steder. pb s og som jeg sagde til mange mennesker. bootloander låse til at give falsk kontrol, hvis fasboot. og hvis jeg siger eror remote unlock token verifikation. gjorde deres ting, og jeg sagde, at til 50% stopper med signetura håndhæve tote stoppede jeg for at vinde 10. i fin næste gang læse, før du siger noget. og de blev tvunget til at blokere goole plus bootloaderu fordi han var en sikkerhedsrisiko som f kom og gjort mere plads trop med eller uden eskalerende maltioase programmer. Jeg læste i går midlertidigt stoppet folk fra oplåsning af bootloader Xiaomi selvom du har tilladelse. ja Jeg ved ikke, om det er rigtigt, at jeg læste på det uofficielle Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei sagde han

  Hej Cristi tillykke! tutorials er meget hjælpsomme.
  hvad med en tutorial af bærbare salg, reparation ... ?????

 7. Mircea sagde han

  Hej Cristi.Cum fix: Kan ikke indlæse twrp.img ADB fejl, der opstår, når flashen TWRP giver.

 8. Liviu sagde han

  Hej, jeg har et problem med en Allview v1 hugorm 16Gb, jeg befandt mig med låseskærmen (var tapet med alle ikoner og kunne ikke gøre noget), så jeg fjernede batteriet og jeg introduso tilbage, men når jeg gav ham til at starte, hvad man skal se, jeg ser logoet begynder efter at gøre animationen forbliver låst, forsøgte jeg flere på off, fandt jeg en tutorial, hvor du giver hard reset og andre dastea men det ser ikke den samme menu som i dette selvstudium. Telefonen jeg indtaste fabrikken mode power knap + lydstyrke - men jeg har kun de muligheder, de: Auto Test / Manuel Test / vare Anmeld / Test Report / Debug Test / Clear eMMC / Version / genstart / kontrollere, om Root eller Not / og ingen spor hård nulstilling eller på anden måde, enhver idé, hvis du kan gøre? PS: Jeg gik til en fejlfinding service og fortalte dem problemet med drenge og fortalte mig, der faldt Android og bør ændres, og at koste mig 70 lei synes meget overvejer dette mål igen nu værd 380 lei og for det andet i 130 150 nemt finde lei, så hvis jeg kunne gøre det alene ville være ok, hvis ikke, jeg tager en anden

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.