ADB sideloade, opdatere eller rom officielle installation på PC

Hvad er ADB sideloade?

ADB sideloade er den metode, som vi kan installere (flash-ui) zip sites i telefonen, bestanden nyttiggørelse eller en brugerdefineret opsving. Det er en yderst nyttig metode, især da vi ikke altid i stand til at blinke nogle filer zip steder i telefonen som ofte genopretning af bestande sites ikke tillader dette eller blot udslettet interne lager.

Ved brug af ADB sideloade

1. Når vi har en OTA opdatering, der installeres ikke korrekt.
2. Hvis jeg slettede interne lager og vi har ingen kort slot.
3. Når vi flash tilbage at lagerføre nogle filer efter indsamling lager.

Hvordan jeg har brugt denne metode?

Efter jeg ser et par flash-rom'er, havde jeg stoppet i en finale på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), de resterende nye ROM, der følger med nogle mindre fejl, der ikke har noget imod meget. Men det generede mig bug relateret VPNBug, der ikke tillader at få adgang til min VPN-server hjem, der kører på Asus RT-AC56U. Da jeg besluttede at gå tilbage til lager jeg ramte nogle problemer, slags blød mursten, der var relateret til det faktum, at CM ikke godt med 14.1 TWRP. Den eneste måde at slå mig rense bestanden var: 1. Flash genopretning af bestandene, 2. Block bootloader, 3. Flash rom lager af ADB sideloade. Efter at alt normalt igen.
Denne tutorial er en del af serien dedikeret til ins og outs Android, hvor vi har:
1. Android Bootloader Unlock
2. Installer TWRP Recovery på enhver Android
I den første tutorial i serien, oplåsning bootloader, du og ADB og værktøj Mini USB universel driver, som du får brug for i løbet af deres operationer, når du ABD eller Fastboot kommandoer.

For at blinke med ADB sideloade

...
adb sideload "nume fișier"
...
Videovejledning - ADB sidelæsning, opdatering af opdatering eller officiel rom på pc

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. flo13 sagde han

  Cristi Hej, Jeg har en samsung telefon i9001 (ja jeg ved, det er gamle, men telefonen til kun at hans gode vb) stort set ingen bruger ikke 2,3 år, men har et problem, der ikke kan løse det. Det er den telefon, jeg har lært at sætte en en CyanogenMod. men en dag gav cresh og ikke lyser på alle. kan kun hente det på pum måde, når den er tilsluttet via USB til pc ellers kan trykke på knapperne alligevel, fordi det ikke er et tegn. Jeg forsøgte at gøre med Odin erkender, at (knap) og begynde at installere den oprindelige plads, men på et givet momennt låse og nimic.in er ikke nogen måde at komme ind recovery-mode. Hvad vi har en chance for at genoplive det? Takket være en masse.

  • flo13 sagde han

   næsten glemte jeg forsøger at komme ind i recovery-mode-mode ramdump sige så- årsag: force upload

   • Jeg har aldrig mødt dit problem. Du vil helt sikkert finde problemet og løse på XDA Developers.

   • Pavel Madalin sagde han

    Hej Jeg er sket for mig dit problem! Jeg har en galakse grand 2 ikke startet medmindre hente nogen måde, vi forsøger at gøre! Du er nødt til at gøre, er at se på Xda udviklere en konsekvent genopretning og blinke uiesti det med Odin og telefonen skifter 3 tro mig !!
    Det bør være en konsekvent opsving at gå!
    Vil vende telefonen i recovery og operativsystem og vil begynde !!

 2. Ionut sagde han

  Jeg har oneplus 3, og jeg ville opgradere til oxygen 3.5 opdatering 7 gennem adb sideload, men jeg har fejlen "kan ikke læse ota.zip", og jeg forstår ikke, hvorfor jeg installerede alt korrekt, og når jeg bestilte ADB-enheder, min rygsøjle

 3. Ionut sagde han

  Jeg løste det problem, jeg geninstalleret Windows og alle drivere igen, og det virkede

 4. velkommen
  Du siger på et tidspunkt (min1.33) "... og har ADB aktiveret ... i udviklerindstillinger". Hvordan aktiverer du ADB fra indstillinger, hvis du ikke længere har en fil på din telefon (den slettes også fra den), og operativsystemet ikke indlæses automatisk?
  Tak

  • Cristian refererer til opdele opbevaring af intern hukommelse, som ikke er installeret på systemet (som der normalt ikke har adgang) .Telefonul på jævnt, hvis du slette indholdet i den interne hukommelse eller SD-kortet vedlagt.

   • Beklager, rette Telefonen virker uden problemer, hvis du sletter indholdet opbevaring partition fra den interne hukommelse eller SD-kort vedlagt.

 5. Calin sagde han

  Cristi du lave en tutorial med en Brilliant på telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hvordan kan vi låse bootloader som 50% af det program, du giver dem fra Xiaomi efter du har fået tilladelse til at låse op da mislykkes, og med adb ikke fungerer eller fastboot som du viste. Det ville være en stor hjælp ikke kun denne terminal har dette problem. uden bootloader låst selv i recovery-mode kan du ikke kun indtaste fabrikken nulstille telefonen. Jeg ved, at du har præsenteret og anbefalede disse telefoner er godt kun at låse bootloader crasher 50% fremskridt. og jeg har deaktiveret og håndhæve firewall og anti-virus signatur og intet. og fase tracking-enhed, vi kunne ikke engang finde kontoen er aktiv.

  • Costi sagde han

   deblocat.urmeaza bootloader du ser denne nemme tutorial om youtube.nu sige noget, bare følge denne tutorial :)))

   • Calin sagde han

    kan du holde kæft? du trykker på tasterne uden at vide det. vb at være på arbejde igen. Jeg sagde ikke at blive fortalt, hvordan du kun vil se vrøvl. Jeg prøvede alle metoderne, og det fungerede ikke, efter at jeg fik tilladelse fra dem. så jeg giver dig ikke en gentagelse, forklarede jeg. hvis jeg ikke respekterede cristi og adrian's arbejde, ville jeg sige to ting til dig på rumænsk, at du sidder fast i mælk

    • Costi sagde han

     ba dreng, jeg lige er sket for mig som du gav mig til at 50% eroare.dar vi lært, at noter 3 redmi telefoner kommer til Europa med ulåst bootloader og TWRP jeg flashuit direkte su super og jeg afslutter forsøger at mers.nu låse den op, bare flashuieste at du vil gå direkte TWRP

    • Costi sagde han

     ok.porumbelul gris er ikke en ven, så jeg tager zborul.vroiam kun fortælle dig, at mange pro 3 redmi noter købt i Europa kommer med predeblocat bootloader (som er mine), og jeg lige er sket for mig tine.la 50%, da det gav mig eroare.afland predeblocat, jeg installerede TWRP og super su og jeg gik i prima.dar du holder det på ta.mi jeg tog

     • Calin sagde han

      Jeg ved ikke, hvor du fik din telefon uanset hvor du kom. f ved godt, at hvis nogen officiel vin i Europa. men mine har blokeret fabrikken. Jeg tror ikke kontrolleret? Jeg ved ikke, om den er låst op? give op ikke, hvad der skete blokeringen på nogle modeller, men efter en opdatering har blokeret totate ulåst bootloader kommer. Jeg iagttog at se, hvad der gør cristii og andre steder. pb s og som jeg sagde til mange mennesker. bootloander låse til at give falsk kontrol, hvis fasboot. og hvis jeg siger eror remote unlock token verifikation. gjorde deres ting, og jeg sagde, at til 50% stopper med signetura håndhæve tote stoppede jeg for at vinde 10. i fin næste gang læse, før du siger noget. og de blev tvunget til at blokere goole plus bootloaderu fordi han var en sikkerhedsrisiko som f kom og gjort mere plads trop med eller uden eskalerende maltioase programmer. Jeg læste i går midlertidigt stoppet folk fra oplåsning af bootloader Xiaomi selvom du har tilladelse. ja Jeg ved ikke, om det er rigtigt, at jeg læste på det uofficielle Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei sagde han

  Hej Cristi tillykke! tutorials er meget hjælpsomme.
  hvad med en tutorial til salg af bærbare computere, reparation ... ?????

 7. Mircea sagde han

  Hej Cristi.Cum fix: Kan ikke indlæse twrp.img ADB fejl, der opstår, når flashen TWRP giver.

 8. Liviu sagde han

  Hej, jeg har også et problem med en allview v1 viper 16Gb, jeg fandt skærmen låst (det var baggrunden med ikoner, og jeg kunne ikke gøre noget), så jeg fjernede batteriet og satte det i igen, men da jeg gav det til at starte, hvad skulle jeg se, det viser mig startlogoet, og efter at have lavet den animation forbliver den blokeret, jeg forsøgte adskillige slået fra, jeg fandt en tutorial, hvor jeg kunne give den hård nulstilling og andet, men Jeg kan ikke se den samme menu som i denne tutorial. Min telefon skifter til fabriksmodus med tænd / sluk-lydstyrkeknappen - men jeg har kun disse muligheder: Autotest / Manuel test / Varerapport / Testrapport / Fejlfindingstest / Ryd eMMC / Version / Genstart / Kontroller om rod eller ikke / og ingen spor hard reset eller noget, nogen idé om jeg kan gøre det igen? PS: Jeg gik til en fejlfindingstjeneste, og jeg fortalte drengene om problemet, og de fortalte mig, at android var faldet og måtte ændres, og at det kostede mig 70 lei, det virker meget for mig i betragtning af at det nye mål nu er værd 380 lei og den anden kan du nemt finde på 130 lei, så hvis jeg kunne gøre det selv, ville det være ok, hvis ikke, jeg tager en anden 🙂 men jeg er ked af ham, at jeg har haft det i cirka 150 år, og det har stadig ingen ridser på displayet

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.