1 GB ledig plads og domæne til iLink, ftp-indstilling, e-mail-klient, wordpress - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial vil vise dig, hvordan du håndterer gratis hosting-pakke fås fra iLink, dette er en anden tutorial, har vi opnået takket være dine henvendelser, mange af jer har gjort dit regnskab Grace ilive.ro men for en eller anden grund ikke har været i stand til at slippe af jobbet.
For dem, der ikke har set den første tutorial "Hosting 1 GB plads, domæne, e-mail, alt gratis og på én konto" , Jeg anbefaler dem at gøre det, før du starter denne tutorial, så vi sparer "energi" i kommentarfeltet.
For at oprette FTP-forbindelsen mellem vores computer og iLive.ro-serveren valgte jeg WinScp-klienten, den bedste ftp-klient til Windows-platformen (min mening), til e-mail, jeg ringede til Mozilla Thunderbird-klienten, før "play" -knappen i vejledningen skal du downloade disse to software og installere dem.
Det ultimative mål i denne tutorial installerer WordPress anerkendt for dem, der ikke har hørt om crowdsourcing, eller ønsker at lære mere om denne vidunderlige produkt, og jeg inviterer dig til at se denne detaljeret tutorial om wordpress platform
Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 500 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.
God fornøjelse!

af Cristian Cismaru

 

 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. je_bogdan sagde han

  SMUK

  • je_bogdan sagde han

   je_bogdan:
   SMUK

   Cristi Jeg vil gerne spørge dig, om du ved, hvorfor 7 NU_MI FIND I WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® OR PC_UL?

   • AdrianGudus sagde han

    je_bogdanCRISTAL Jeg vil gerne spørge dig, om du ved, hvorfor 7 NU_MI FIND I WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® OR PC_UL?

    Hvad betyder "kan ikke finde min mikrofon" ???
    Før du stiller et spørgsmål, skal du give detaljer om, hvad du forsøgte at gøre for at løse problemet ...
    Er du sikker på at du installere den nyeste driver (den nyeste / seneste) til lydkortet? er du sikker på den lyd driver til din model er præcis den lyd placa.chip?
    Hvor du sætter mikrofonen i enheden? den forreste eller bageste boliger?

 2. crystache2001 sagde han

  Hej, et spørgsmål relateret til subiect.A dig, fordi jeg har ændret spiller
  Jeg kan ikke se alle fangster af dig og illustrere:

  "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
  Her er en screnshot med spilleren normalt på din side

  Og her "

  "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

  Det er, hvad jeg ser i din fullscren.Sper at forstå nogle af de billeder.

  Please svar på anden måde end bare godt.

  • crystache2001:
   Hej, et spørgsmål relateret til subiect.A dig, fordi jeg har ændret spiller
   Jeg kan ikke se alle fangster af dig og illustrere:

   "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
   Her er en screnshot med spilleren normalt på din side

   Og her "

   "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

   Det er, hvad jeg ser i din fullscren.Sper at forstå nogle af de billeder.

   Please svar på anden måde end bare godt.

   Tøm cache og alt komme tilbage til normal.

 3. AdrianGudus sagde han

  crystache2001:

  Der er ikke noget problem med afspilleren ... til sidst tømmer cachen browserlui i tvivlstilfælde. Bemærk at hvis du tømme cachen, før du gør, så sørg for at du ikke åbne en hjemmeside videotutorial.ro i en fane.
  Cristi eneste fejl er ikke integreret ordentligt i Windows fangst og gav "illusion" ufuldstændig ...

  • AdrianGudus: Der er ikke noget problem med afspilleren ... til sidst tømmer cachen browserlui i tvivlstilfælde. Bemærk at hvis du tømme cachen, før du gør, så sørg for at du ikke åbne en hjemmeside videotutorial.ro i en fane.
   Cristi eneste fejl er ikke integreret ordentligt i Windows fangst og gav "illusion" ufuldstændig ...

   Det er ikke min skyld, skyld flash, der kører vildt fra tid til anden, tømmer cache og alt vil vende tilbage til normal.
   Glem ikke at blinke cache, og at der skal drænes.

 4. bogdanm sagde han

  Hej .a du kan for at gøre en tutorial og Joomla
  tak

  • AdrianGudus sagde han

   bogdanm:
   Hej .a du kan for at gøre en tutorial og Joomla
   tak

   Joomla, du skrev i søgefeltet øverst til højre på sort kant, har du indtaster og du har fundet?

  • bogdanm:
   Hej .a du kan for at gøre en tutorial og Joomla
   tak

   Maaaan, vi næsten 600 tutorials, kender vi ikke dem, før du nødt til at gøre en tutorial på webstedet søger at se, om en eller anden måde gjorde vi ikke allerede om dette emne.
   Brug lavet af webstedet søgemaskine, vil du blive overrasket over, hvor mange du kan finde.
   Vi har arbejdet på at gøre dem, og du gør en indsats for at søge efter dem, jeg tror, ​​at nogen skal blive til at betjene dig med links.
   Og vi vende vores at finde dem ved hjælp af søgemaskinen eller drop-down menu kategorier.

 5. BGD sagde han

  Meget god tutorial. Jeg vil gerne continuii dette emne, for at vise os stuff temaer og den slags ... Mltumesc mult1

  • BGD:
   Meget god tutorial. Jeg vil gerne continuii dette emne, for at vise os stuff temaer og den slags ... Mltumesc mult1

   Og jeg kan lide, desværre ikke alle er af samme mening, ikke for mange er interesseret i at skabe en hjemmeside / blog eller administrere en server.

 6. Robert sagde han

  Jeg lavede en forkert indstilling og jeg ønsker ikke at gå og nulstille den, men ved ikke, hvordan du sletter database kan hjælpe mig?

  • Robert:
   Jeg lavede en forkert indstilling og jeg ønsker ikke at gå og nulstille den, men ved ikke, hvordan du sletter database kan hjælpe mig?

   Vælg alt og i drop-down menuen nedenfor give "Drop", bekræft derefter, og du er færdig, du ødelagde webstedet.

 7. Valentin sagde han

  Hej Jeg har et spørgsmål, som ikke har nogen forbindelse med tutorial præsenteres i dag. Mit spørgsmål er i hvilket format spare fange lavet med cantasia fordi jeg gemte forskellige beslaglæggelser i alle formater, du har Camtasia, og de er uklare fange lavet uden ændring set bedre, men når jeg gemmer for eksempel i HD er ikke set brønd. Please hjælp mig, hvis du kan.
  Tak suteti bedst.

  • Valentin:
   Hej Jeg har et spørgsmål, som ikke har nogen forbindelse med tutorial præsenteres i dag. Mit spørgsmål er i hvilket format spare fange lavet med cantasia fordi jeg gemte forskellige beslaglæggelser i alle formater, du har Camtasia, og de er uklare fange lavet uden ændring set bedre, men når jeg gemmer for eksempel i HD er ikke set brønd. Please hjælp mig, hvis du kan.
   Tak suteti bedst.

   Jeg vil gøre en tutorial Camtsia snart, og jeg vil forklare, hvordan tingene er der, det er ikke svært at bruge, du skal bare være lidt forsigtig og være tålmodig. Sandheden er, at der er mange indstillinger, især i 7, men det er så svært.

   • Valentin sagde han

    Cristi-admin: Jeg vil gøre en tutorial Camtsia snart, og jeg vil forklare, hvordan tingene er der, er det ikke svært at bruge, du skal bare være lidt forsigtig og være tålmodig. Sandheden er, at der er mange indstillinger, især i 7, men det er så svært.

    tak

   • stefan sagde han

    Cristi-admin: Jeg vil gøre en tutorial Camtsia snart, og jeg vil forklare, hvordan tingene er der, er det ikke svært at bruge, du skal bare være lidt forsigtig og være tålmodig. Sandheden er, at der er mange indstillinger, især i 7, men det er så svært.

    Og mig, jeg holder af Camtasia tutorial

 8. ASUS sagde han

  Cristi Bravo, gode heste, der trak SHARE godt :))

 9. lucyana sagde han

  Jeg ved ikke, hvad den har, men jeg kan ikke åbne siden "http: // siteulul meu.ilive.ro/" eller få adgang til FTP .. i begyndelsen fungerede det, men nu virker det ikke…. Jeg griner hvorfor?

 10. ion sagde han

  Jeg har det samme problem med ilive ... Først fungerede det, men nu kan jeg ikke få adgang til "http: // siteulul meu.ilive.ro/" eller FTP!

 11. Tony sagde han

  Hej Cristi,

  Jeg har et problem med siden, jeg registrerede, jeg oprettede ftp-kontoen på win spc nøjagtigt, som du kun viste, at jeg ikke kan se noget på siden som dig, for eksempel med konfiguration med at starte og osv. Jeg kl. den fase jeg blev, så jeg kom ind på siden "http://zonepci.ilive.ro/" og .... er siden helt tom Jeg har ingen annoncer eller andet end at skrive noget som (INDEX OF /

  ÆNDRET EFTERNAVN SIZE BESKRIVELSE

  NEDENFOR KAN SKRIVE parametre ledere og nogle hvide substans alt andet, jeg forventer mig til at hjælpe mig, og du rog.Multumesc om hjælp.

 12. bogdan sagde han

  Jeg installerede WordPress salut..dupa lam ftp fjernet fra greseala..acuma du vil geninstallere det fortæller mig er Dja og genbosættelse moppe installerede base date..cum hjælpe med at gøre asta..multumesc

  • bogdan:
   Jeg installerede WordPress salut..dupa lam ftp fjernet fra greseala..acuma du vil geninstallere det fortæller mig er Dja og genbosættelse moppe installerede base date..cum hjælpe med at gøre asta..multumesc

   Læs kommentarerne ovenfor.

 13. Robert sagde han

  Tak til din hjælp går næsten alt meget godt for mig, og jeg takker dig, men jeg har endnu et problem, og det er, at når jeg skriver en artikel og giver titlen, står der "
  Ikke fundet

  Beklager, den side, du ledte efter, kunne ikke findes. Prøv en søgning. "
  og jeg ved ikke, hvad dens lignende og jeg vedhæftet link og ikke alle artiklen åbnes.

 14. SideBySide sagde han

  "Www.0adz.com" har 5 GB gratis uden annoncer + domænenavn NAME.0adz.com
  Det ville være rart at gøre, og du Cristi en tutorial om det.

 15. AdrianGudus sagde han

  Hundredtusinder af mennesker med problemer others Brødre, med en blackberry tutorial, kommer ikke din onkel ud? Jeg siger, at inden du starter siderne, skal du lære dads nogle php, msql ... databaser, dem .... forgæves vil Cristi Tutorials hvor de skal klikke, hvis du ikke forstår, hvad der faktisk sker, og hvad gør det der, når du klikker og installerer ... du vil ikke være i stand til at administrere dit eget websted. Jeg vil gnide steder, hvis det er muligt at næse hesten uden at bevæge en finger uden at kende de GRUNDLÆGGENDE forestillinger, sådan en ting er ikke mulig. Har du nogensinde spekuleret på, hvad der vil ske, hvis der opstår problemer, når du skriver omkring 100 artikler? Hvem ellers får dig ud af problemer? Hvad vil du gøre? slette webstedet og starte fra bunden? :))))

 16. Marcel sagde han

  Hej, hvorfor ikke går at uploade billeder via WordPress administration panel. Ellers er alt ok!

 17. Robert sagde han

  Lige Forkert titel udtryk, gratis underdomæne, ikke kunst, stor forskel

 18. Romeo D sagde han

  Kære Cristi,

  Venligst masse at fortsætte denne serie af tutorials.
  Jeg har et par spørgsmål: kan ikke uploade multimedie Fišer (ikke over 10 MB) giver mig en fejl wordpress.
  Jeg vil også gerne spørge, om det er muligt at bruge AdSense på deres hjemmeside jeg så wordpress plugin om AdSense. ()

 19. Alexandru Ionut sagde han

  Jeg kunne hosta og en counter strike server plads på en af ​​1gb ??

 20. Tony sagde han

  Cristi og jeg forventer et svar på mit spørgsmål please, Tak

 21. Cata sagde han

  Når jeg ønsker at sende mail, der forekommer mig
  Afsendelse af besked mislykkedes.
  Beskeden sendt Kunne ikke være fordi at forbinde til SMTP-serveren mislykkedes mail.ilive.ro. Serveren typen ønskede utilgængelig eller afviser SMTP-forbindelser. Kontroller dine SMTP server indstillinger Det er korrekt, og prøv igen, eller kontakt serveradministratoren.
  Jeg ved ikke, hvorfor?

  • AdrianGudus sagde han

   Cata:
   Når jeg ønsker at sende mail, der forekommer mig
   Afsendelse af besked mislykkedes.
   Beskeden sendt Kunne ikke være fordi at forbinde til SMTP-serveren mislykkedes mail.ilive.ro. Serveren typen ønskede utilgængelig eller afviser SMTP-forbindelser. Kontroller dine SMTP server indstillinger Det er korrekt, og prøv igen, eller kontakt serveradministratoren.
   Jeg ved ikke, hvorfor?

   Se head-to-tail-tutorial uden at rulle, det blev forklaret der, hvorfor og hvordan ... Det blev vist i tutorial, hvordan du konfigurerer mail-klienten, din SMTP-server er forkert. Se vejledningen og sørg for der, vær meget forsigtig og rul ikke.

 22. Liviu Cretu sagde han

  Hej Cristi
  Great tutorial!
  Jeg har en selvmodsigelse: WinSCP Portable ikke opfylder mig overhovedet.
  Kan ikke overføre filer fra WordPresss ham. Taget én efter én, filerne i undermapper er ikke kopier alle FTP-stedet
  Det er mit indtryk, at programmet er en konfiguration fejl, jeg ikke finde en. Nogen forslag?

  • AdrianGudus sagde han

   Liviu Cretu:
   Hej Cristi
   Great tutorial!
   Jeg har en selvmodsigelse: WinSCP Portable ikke opfylder mig overhovedet.
   Kan ikke overføre filer fra WordPresss ham. Taget én efter én, filerne i undermapper er ikke kopier alle FTP-stedet
   Det er mit indtryk, at programmet er en konfiguration fejl, jeg ikke finde en. Nogen forslag?

   Prøv FileZilla anden FTP-klient, som vi allerede ser tutorial om det. Du kan finde søgefeltet øverst til højre på den sorte kant.

 23. summer19 sagde han

  sal. Cristi gav til databasen hvor der står ændring af adgangskode og gav generation password. og nam Salvato. Og kan ikke få adgang til databasen. hvad kan jeg gøre?

 24. Tezeyss sagde han

  Bravo for alt det, jeg ved ikke engang, nogle ting forene

 25. Liviu Cretu sagde han

  Hej
  Fremragende tutorial: mura-n mund. Efter det andet forsøg installeret jeg WP på iLive.
  Du har helt ret: det er perfekt WinSCP til Windows. Jeg prøvede FireFTP i Mozilla og retssagen mod Total Commander. Ligner Norton Commander, men er mere udviklet.
  Tak for hver tutorial, læse med glæde, selvom de overskrides denne alder.

 26. alex08 sagde han

  1. Very nice tutorial
  2. Desværre, nej jeg ikke gå enten at uploade filer mulimedia og lavere 1 mb.
  3. Desværre har jeg ved ikke hvorfor, når du går til widgets udseende fortæller mig at flytte paneler skyde dem træk og slip, men er blokeret og kan ikke skyde dem, eller hvordan, og jeg kan ikke tilføje widgets.
  Jeg forsøgte n gange dette hele og ikke gå. Hvis du har en løsning for dem fortælle mig, at jeg ikke formår at give ham hovedet i disse spørgsmål
  Og en anden ting jeg har set andre tutorials på wordpress og jeg fundet løsningen

  • Romeo D sagde han

   alex08:
   1. Very nice tutorial
   2. Desværre, nej jeg ikke gå enten at uploade filer mulimedia og lavere 1 mb.
   3. Desværre har jeg ved ikke hvorfor, når du går til widgets udseende fortæller mig at flytte paneler skyde dem træk og slip, men er blokeret og kan ikke skyde dem, eller hvordan, og jeg kan ikke tilføje widgets.
   Jeg forsøgte n gange dette hele og ikke gå. Hvis du har en løsning for dem fortælle mig, at jeg ikke formår at give ham hovedet i disse spørgsmål
   Og en anden ting jeg har set andre tutorials på wordpress og jeg fundet løsningen

   + Samme problemer, når jeg ønsker at skrive en artikel i den hvide ramme ikke se noget, men hvis du trykker på CTRL + Se håndskrift (valgt)
   Jeg troede, det var en fejl, og jeg fjernet og installerede version DA DA og alle lignende problemer.

   Held og lykke!

   • Liviu Cretu sagde han

    Romeo D: + Samme problem, når jeg ønsker at skrive en artikel i den hvide ramme ikke se noget, men hvis du trykker på CTRL + Se håndskrift (valgt)
    Jeg troede, det var en fejl, og jeg udslettet DA og Rød og jeg har installeret alle de samme problemer.

    Held og lykke!

    Hvordan du løst til efter udstedelsen af ​​WordPress. Jeg, om samme spørgsmål, offentliggjorde vi databaser efter jeg gav dem navne emner

    • Petrovi4 sagde han

     Liviu CretuHvordan har du i sidste ende løses med redigering WordPress. Jeg, om samme spørgsmål, offentliggjorde vi databaser efter jeg gav dem navne emner

     hej, jeg har det samme problem, når jeg ønsker at skrive cv ser intet mindre smag ctrl + a og hvis jeg ønsker at oprette en ny kategori eller tilføje en ny etiket ikke virker, er der nogen vide hvorfor? først troede det bug men allerede 3 dage til at gøre asa.si dag så jeg, at hvis jeg ikke klikke på navnet på en udstationering åbner udstationering ja giver mig fejl, at være de fyre fra iLink? jeg arbejdede med wordpress kan give mig, jeg havde probleme.daca nogen hjælpe hende til at være taknemmelig,
     Videotutorial hold for mig held og du gør

 27. Kreep sagde han

  så vejledningen er meget god, men jeg blev først forvirret, hvor cristian allerede havde WordPress installeret. Jeg forstod ikke, hvad wordpress er? og hvordan installerer jeg det? at jeg gjorde alt, hvad der står der, og i winSCP satte jeg "www" alt, hvad der var i \ xampp \ htdocs \ joomla (jeg spillede med joomla på localhost, og jeg vil sende siden på en vært, så tændt med shampoo). Og når jeg går ind på siden, det vil sige på sitemeu.ilive.ro, får jeg databasen "Fejl: Kan ikke oprette forbindelse til databasen: Kunne ikke oprette forbindelse til MySQL", kan du hjælpe mig venligst?

 28. Kreep sagde han

  kommer med en tilføjelse til min kommentar: Kan jeg vise min hjemmeside på localhost gjort Joomla betydningen mn pc at sætte det på ftp hosting ?? temmelig venligst hvis du kan gøre en totorial om det!

 29. Hagi sagde han

  Klokken 5 brød filmen for mig. Jeg led det samme som Tony, som ikke blev besvaret spørgsmålet, fordi folk var for travle til at besvare andre spørgsmål som "hvorfor fungerer mine hovedtelefoner ikke" eller "Camtasia".
  “Http://urbanlife.ilive.ro/” <- "mit websted"

  PS: lave en tutorial http://intreaba.videotutorial.ro/ Kun indlæg til verdens problemer hovedtelefoner eller andre ting i en kasse, hvor de taler et bestemt emne.

 30. Hagi sagde han

  Fra 5:40 blev filmen skåret for mig, fordi jeg led det samme som Tony. Jeg vil også bede personalet om at besvare spørgsmål om dette emne, ikke kun til "Hvorfor fungerer mine hovedtelefoner ikke" eller "Hvad har Camatsia"? ...................... <- "mit websted"

 31. Hagi sagde han

  Jeg glemte at nævne noget, du bør gøre en tutorial om http://intreaba.videotutorial.ro/ . På denne måde vil folk stille spørgsmål som "hvorfor fungerer min hud ikke" der ..

 32. & 4dY sagde han

  Det er ikke i første omgang ud til, at kommercielle

 33. & 4dY sagde han

  Jeg fik ikke lov til at oprette en konto på Mozilla Thunderbird.

 34. dinca_florin_ionut sagde han

  Hej Jeg har en enorm anmodning mi`am lavet en spilserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillet server vises INDEX AF navn, sidste meddelelse, Apache / 1.3.42 1 Server ved Port ilive80.ilive.ro kan nogen hjælpe mig .. jeg siger at gøre mig fremstå som server markør ..

  • paul sagde han

   Det samme problem, og for mig, jeg navngive vises INDEX OFF ... osv hvor jeg forkert?
   Takket hvis du kan fortælle mig cineva.Am resultat af tutorial trin, alle OK, men heroppe hvor filmen knækkede.
   Tak igen for en forklaring.

   dinca_florin_ionut:
   Hej Jeg har en enorm anmodning mi`am lavet en spilserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillet server vises INDEX AF navn, sidste meddelelse, Apache / 1.3.42 1 Server ved Port ilive80.ilive.ro kan nogen hjælpe mig .. jeg siger at gøre mig fremstå som server markør ..

   • paul sagde han

    løst.
    wordpress fil skal placeres i roden www.

    paul:
    Det samme problem, og for mig, jeg navngive vises INDEX OFF ... osv hvor jeg forkert?
    Takket hvis du kan fortælle mig cineva.Am resultat af tutorial trin, alle OK, men heroppe hvor filmen knækkede.
    Tak igen for en forklaring.

  • paul sagde han

   Hent WordPress på ro.wordpress.org

   www-fil og uploade den til roden (ret til WinSCP) gøre det så den lærer, der bevæger sig ikke kun continutul.Spor alle wordpress mappe!

   dinca_florin_ionut:
   Hej Jeg har en enorm anmodning mi`am lavet en spilserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillet server vises INDEX AF navn, sidste meddelelse, Apache / 1.3.42 1 Server ved Port ilive80.ilive.ro kan nogen hjælpe mig .. jeg siger at gøre mig fremstå som server markør ..

 35. Costel sagde han

  Tak!
  Det er første gang, når ved hjælp af FTP.
  Det lykkedes takket være dig, at installere WordPress på ilive.ro
  Automatiserede blogs, jeg posteret nogen mediefiler uden FTP.
  Dette fungerer ikke uden FTP.
  Jeg ser tutorials ældre at se, hvordan at skrive mediefiler via FTP.
  Stadig ikke, hvordan man kan sætte en knap, som når du klikker, downloade option vindue vises, som vist ved at downloade programmer fra værten servere.
  Tak for svaret på dette problem.
  Sundhed!

 36. Costel sagde han

  Uden FTP, kan du ikke gøre noget på WP-platformen, der er installeret på ilive.ro
  Eventuelle artikler eller sider og ingen medier (dvs. intet), kan du ikke skrive.
  Vingerne er ikke alle, det er et tema ...
  WP automatisk, kan grundlæggende gøre noget, og der er ingen reklamer.
  Ulempen, jeg synes, det er mangel på lagerplads.
  WP.ro på stedet, alt arbejde på ilive.ro, intet fungerer.
  Hvad er fordelen overgangen fra wordpress.ro til ilive.ro?
  Sorry for neancredere i ydelser, men kunne ikke se, hvordan det kan skrive noget på ilive.ro
  Please, vise os, hvordan vi kan skrive på ilive.ro
  Tak!

 37. Danxia sagde han

  Hej. Jeg fulgte alle trin i tutorial og jeg har ikke fået nogen resultater på de spørgsmål uploade fotos
  Jeg lavede en film, der viser hvert trin. Jeg håber ikke at krænke nogen regel om udstationering links
  I den film, du allerede har installeret Wp installation test efter at genoprette og nulstille databasen
  http://youtu.be/X47pLlWtWxc
  Fortæl mig, hvor jeg er forkert
  Du kan slette indlæg interesser mig det bedste svar

 38. Costel sagde han

  Bevæger sig meget langsomt.
  Når du redigerer udstationering ikke se noget. Hvis du passerer musen over, ser og tekst.
  Jeg indsendt noget efter jeg betalte de maksimale privilegier.
  Hvordan ser du teksten, når du redigerer et indlæg?
  Please, svar os!
  Tak!

 39. Danxia sagde han

  Problemet er oprettelsen af ​​en tekst på værten, jeg har været der selv.
  På den anden rumænske vært og går at sætte medieindhold, at uplodezi et billede og ikke gå for at skrive videoer hostes i 1 gb tilbud. Videoerne Uplodatu gå, men kan ikke blive offentliggjort gennem viral medieafspiller fra longtail.
  Jeg har valgt en udenlandsk host billeder og videoer alt går.
  Er det sandt, at "ikke at skyde skylden dem, der stiller hostingu men dem, der bruger det til jeg ved ikke, hvordan man bruger det", men jeg ville være nysgerrig, hvis folk fra videotutorial.ro ville gøre en tutorial "1 GB plads og gratis domæne iLink -Integration til multimedieindhold, billeder, video med viral mediaplayer ".
  Og så ville ende cyklus "Hvordan man laver en hjemmeside ...." Fordi hele suite af tutorials, der følger alle eller de fleste vært + wordpress + video + fotos på deres vært.

  • Costel sagde han

   Danxia:
   Problemet er oprettelsen af ​​en tekst på værten, jeg har været der selv.
   På den anden rumænske vært og går at sætte medieindhold, at uplodezi et billede og ikke gå for at skrive videoer hostes i 1 gb tilbud. Videoerne Uplodatu gå, men kan ikke blive offentliggjort gennem viral medieafspiller fra longtail.
   Jeg har valgt en udenlandsk host billeder og videoer alt går.
   Er det sandt, at "ikke at skyde skylden dem, der stiller hostingu men dem, der bruger det til jeg ved ikke, hvordan man bruger det", men jeg ville være nysgerrig, hvis folk fra videotutorial.ro ville gøre en tutorial "1 GB plads og gratis domæne iLink -Integration til multimedieindhold, billeder, video med viral mediaplayer ".
   Og så ville ende cyklus "Hvordan man laver en hjemmeside ...." Fordi hele suite af tutorials, der følger alle eller de fleste vært + wordpress + video + fotos på deres vært.

   Abonner på hvad du sagde du Cristi, at færdiggøre tutorial om iLink!

   Tak!

 40. Danxia sagde han

  Til sidst lykkedes det mig at udgive en film, men på et websted.
  Jeg har ikke prøvet på grund af problemer i wordpress redaktør af arbejdspladser og den gennemsnitlige upload problemer, der gør mig give op iLive.

 41. Florin Andrei sagde han

  Det underdomæne, IKKE FIELD. Du virkelig behøver ikke indse, hvad enorm forskel er mellem dem? Misinformere verden.

 42. geani sagde han

  Som sat på webstedet serveren cs.adica en zip mappe

 43. Cristian sagde han

  Det lykkedes os at gøre konto og hjemmeside til iLive, mit spørgsmål er, hvordan kan nu klatre på sitet sådanne små film lavet af mig, hvordan kan jeg skrive navne på det, for eksempel en som din, som du top nyttig kontakt linux etc., så inde indhold gør dig en tutorial for det, til min skam nogen billeder ved ikke, hvordan man kan sætte iLive hvor jeg har lavet, jeg forsøgte at lave en knap jeg trådte WinSCP og under www am indsendt videoer, men intet dukkede op på mit site ....

  tak

  • AdrianGudus sagde han

   Cristian:
   Det lykkedes os at gøre konto og hjemmeside til iLive, mit spørgsmål er, hvordan kan nu klatre på sitet sådanne små film lavet af mig, hvordan kan jeg skrive navne på det, for eksempel en som din, som du top nyttig kontakt linux etc., så inde indhold gør dig en tutorial for det, til min skam nogen billeder ved ikke, hvordan man kan sætte iLive hvor jeg har lavet, jeg forsøgte at lave en knap jeg trådte WinSCP og under www am indsendt videoer, men intet dukkede op på mit site ....

   tak

   Se rækken af ​​tutorials om "hvordan man laver et site fra bunden" har 6 episoder ... skriv op i søgefeltet til højre: hvordan man laver et site fra bunden del 1, indtast, og du finder vejledningen. Du kan finde de andre episoder på samme måde som nummeret på episoden, når du søger efter Ex: del 2, del 3 og så videre ...

 44. Tiberiu sagde han

  Hej! Så jeg gjorde alle de skridt, værten gik perfekt indtil BUM! Ikke arbejder ... Den FileZilla FTP-sted:

  Status: Opretter forbindelse til 86.55.1.30:21…
  Status: Forsøget på at oprette forbindelse til "ECONNREFUSED - Forbindelse nægtet af serveren" mislykkedes.
  Fejl: Kan ikke forbinde til server

  På WinSCP:

  Ingen forbindelse kunne gøres Fordi målet aktivt nægtede det.
  Tilslutning mislykkedes.

  Hvad kan jeg gøre?

  • Adrian sagde han

   Tiberiu:
   Hej! Så jeg gjorde alle de skridt, værten gik perfekt indtil BUM! Ikke arbejder ... Den FileZilla FTP-sted:

   Status: Tilslutning til 86.55.1.30: 21 ...
   Status: Forsøget på at forbinde med "ECONNREFUSED - tilslutning afvises af server" mislykkedes.
   Fejl: Kan ikke forbinde til server

   På WinSCP:

   Ingen forbindelse kunne gøres Fordi målet aktivt nægtede det.
   Tilslutning mislykkedes.

   Hvad kan jeg gøre?

   Jeg har nøjagtig det samme problem selv, nogen ved, hvad der sker?

 45. snigskytter sagde han

  Undskyld jeg ikke kan oprette forbindelse til FTP-konto.

 46. florin sagde han

  Ilive server fra 5 3 dag er tilgængelig, og hvor du lægger, giver fejl katastrofale!

 47. Cristi sagde han

  Er der nogen der kender grunden til at jeg skriver navnet på min hjemmeside og give mig ind Indeks for at skrive først vises, og derefter WordPress hjemmeside, hvor de kan se. Hvorfor? Hvorfor ikke gå direkte til stedet og ser så?
  Tak.
  ps Jeg kan næppe lære at lave et websted, så jeg ved ikke hvordan.

 48. Mihai sagde han

  Hej Cristi, kan du hjælpe mig, jeg har gjort et websted iLive, ligesom du gjorde i tutorial, i mellemtiden jeg indsendt noget, og i dag, når du åbner det websted, jeg vises hvid, komme i iLive phpMyAdmin, og det giver mig fejl Kan ikke starte session uden fejl, skal du kontrollere fejl givet i din PHP og / eller webserver log fil og konfigurere PHP installation ordentligt.

  Hvad kan jeg gøre? Hvordan kan jeg løse dette problem? Jeg bruger WinSCP ligesom du ellers I hvad der kan komme?

  Mange tak for din hjælp.

 49. Mirela sagde han

  Jeg bemærker, at hvis du siger at problemet ikke er salt dette afsnit hjælper nogen til at hjælpe dig med noget, det stinker at slette, og jeg kan ikke se min kommentar her.

  Tilbage med mit problem, jeg gjorde et websted ved hjælp af din på iLive, bruge WinSCP, at problemet er, at kun kan komme ind i phpMyAdmin, og giver følgende fejl: Kan ikke starte session uden fejl, skal du kontrollere fejl givet i din PHP og / eller webserver logfil og konfigurere PHP installation ordentligt.

  Hvad kan jeg gøre? Jeg nævner, at dette skete i går den 11.08.2011, og i dag 12.08.2011 vil jeg indtaste phpmyadmin, og mit brugernavn og adgangskode vises, jeg indtaster dem, jeg indtaster og intet ... de forbliver de samme.

  Please hjælp mig.

 50. Adrian sagde han

  Hej Cristi.
  Jeg undskylder for at skrive denne kommentar, men jeg forsøger at skrive min kommentar på udgiftsområde hjemmesider, fra dig på stedet, men du har for mange kommentarer og kommentar kunne ikke bogført, jeg bønfalder dig til at hjælpe mig og mig med et problem.

  Jeg stødte på en meget vanskeligt spørgsmål, og som ikke kan komme ud af det, og helt sikkert alt mit arbejde vil blive kastet i skraldespanden, fordi jeg ikke vidste, hvordan at reparere den.

  Jeg lavede en hjemmeside ilive.ro, i mellemtiden jeg arbejdede med ham nok til at annoncere sig selv og andre, i dag desværre ikke kan komme ind i rummet i det, det forsvandt ... det 0 database, og følgende meddelelse: de ekstra funktioner til at arbejde med linkede tabeller er deaktiveret. For at finde ud af hvorfor du klikke her.
  Og hvis jeg klikker her, giver det mig følgende fejl: $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pmadb'] ... ikke OK [Dokumentation]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['relation'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Generelle relationsmuligheder: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_info'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Display Funktioner: Disabled

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['table_coords'] ... ikke OK [Dokumentation]
  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['pdf_pages'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Oprettelse af PDF-filer: Deaktiveret

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['column_info'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Visning Kolonne Kommentarer: Deaktiveret
  Browser transformation: Deaktiveret

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['bookmarktable'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Bogmærket SQL-forespørgsel: Deaktiveret

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['historie'] ... ikke OK [Dokumentation]
  SQL historie: Deaktiveret

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['designer_coords'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Designer: Deaktiveret

  $ cfg ['Servers'] [$ i] ['tracking'] ... ikke OK [Dokumentation]
  Tracking: Disabled

  Jeg kiggede på google, hvordan vi kan løse det, men jeg ved ikke rigtig, Mit spørgsmål er, kan du hjælpe mig ?? dig ind i min pc med teamviwer? Og hvis ja, hvor meget ville det koste mig at sætte det op kun at have problemer med det?
  Hvis du kan fortælle mig en pris, og når jeg har penge, jeg vil kontakte dig eventuelt give dig brugernavn adgangskode, jeg stoler på ham, og jeg gør.

  Venter på et svar.

  Tak, og min oprigtige lykønskninger til alt hvad du gør her, jeg håber, at dette websted for at forblive åben længe, ​​fordi vi er nødt til at lære.

  Please hjælp mig meget.

 51. Danielus sagde han

  ILINK ef folk problematiske.
  Jeg har allerede givet ham ikke banke mig Hulk.
  90% af, hvad der vil ikke arbejde er fordi vært.
  Tutorialu ikke relateret.

 52. antonio sagde han

  DU KAN IKKE GØRE ANDET, FOR DET SERVEREN FRA DEN GRATIS SEKTION ER BROGT, SÅ VI ARBEJDS SNART PÅ ILINK-SIDEN I DEN GRATIS SEKTION, jeg kaldte dem, og de sagde, at jeg bare investerer i den GRATIS SEKTION Han har ikke nogen indkomst eller noget, han sagde, noget underordnet. Og jeg er meget vred, for jeg arbejdede på dette sted i 4 måneder og…. OVERVIS DEM.

 53. Titi ryster sagde han

  Selvom det er en anden artikel, har den samme tutorial fra en ældre artikel “https://www.videotutorial.ro/?p=5984”, hvorfor sendte du den samme video-tutorial i to forskellige artikler?

 54. Titi ryster:
  Selv om det er en anden artikel har samme tutorial fra en ældre artikel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984" hvorfor du postede samme Videotutorial i to forskellige?

  Takket som jeg har sagt, jeg rettet problemet nu er portrivit tutorial på denne side.

 55. Cristian Cismaru sagde han

  hvorfor ikke gå til hostetest counter strike server på den 1gb plads ??

 56. geani sagde han

  hvordan man placerer en cs.adica server på et websted som mp3, zip, mp4 osv

 57. cena sagde han

  du lavede et screenshot og linket er:
  http://screensnapr.com/v/AFe4ca.jpg

 58. kakao sagde han

  Det er ikke min skyld, skyld flash, der kører vildt fra tid til anden, tømmer cache og alt vil vende tilbage til normal.
  Glem ikke at blinke cache, og at der skal drænes.
  Flash cachen er 80 swf-filer

 59. COLO sagde han

  hvorfor?
  Jeg vil lave en udskrivningsskærm med PrtScr-tasten og gemme som png og derefter med et billedvisningsprogram eller (tryk på prtscr, åbn maling, indsæt, gem som jpeg, upload her ...).
  hvad laver det ?????????????? 😀 😛: INGENTING

Sig din mening

*